Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

Mergaites pasakykit man trumpai kas ta amla? matyt busiu praleidus, sorry doh.gif

Miaska klause manes
[QUOTE]"o tai kaip tada nusitepi palei kaktą? Man aktualu, nes daugiausia žilų plaukų - priekyje ir smilkiniuose, tai juos atidžiausiai ir teplioju."[QUOTE]

Kaip jau sakiau nulenkiu galva ir taip normaaaliai ant saknu is pradziu dedu ta kose, paskui jau kai mazdaug visi plaukai buna nutepti tom gerybem, tada susuku toki kuoda ant virsugalvio (ir jau ismokau padaryt tokio tirstumo kad nevarvetu thumbup.gif ) ir tada pries veidrodi paziuriu kur truksta kosytes palei plauku linija, prie kaktos ar kitur, tai ten ir dadedu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shokoladine :): 08 sausio 2009 - 15:27
smile.gif+2009 01 08, 16:24-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2009 01 08, 16:24)
Mergaites pasakykit man trumpai kas ta amla? matyt busiu praleidus, sorry  doh.gif

Kaip jau sakiau nulenkiu galva ir taip normaaaliai ant saknu is pradziu dedu ta kose, paskui jau kai mazdaug visi plaukai buna nutepti tom gerybem, tada susuku toki kuoda ant virsugalvio (ir jau ismokau padaryt tokio tirstumo kad nevarvetu  thumbup.gif ) ir tada pries veidrodi paziuriu kur  truksta kosytes palei plauku linija, prie kaktos ar kitur, tai ten ir dadedu  blush2.gif

amla - dar kitaip žinoma kaip Indian goosberry (Indiškas agrastas).
user posted image

O plaukus ji veikia kaip antioksidantas, skatina augimą, mažina slinkimą, ilgiau išsaugo nepražilusius plaukus ir pan. O dažant su Chna ji duoda kiek šaltesnį atspalvį (aišku tuo pačiu ir visaip maitina plaukus...)

Dėl dažymo - aš irgi palenkiu galvą, atsargiai sutepu plaukus imdama rankomis iš bliūduko, pamasažuoju, kad visi plaukai gautų tos košės, susuku kuodą ir paskui dar prie smilkinių patepu košės. Tada maišas ant galovs ir šaliku užvynioju.
Atsakyti
smile.gif+2009 01 08, 15:24-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2009 01 08, 15:24)
...ir tada pries veidrodi paziuriu kur  truksta kosytes palei plauku linija, prie kaktos ar kitur, tai ten ir dadedu  blush2.gif

A, nu tai aš atvirkštukiškai darau: pirmiausia pereinu pakraštėlius, o tada jau skirstau dalimis ir dažau iš eilės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 01 08, 16:33)
amla -  dar kitaip žinoma kaip Indian goosberry (Indiškas agrastas).

internete žiūrėjau yra kelių rūšių amlos aliejų. kažin kuris geresnis, nes ir pavadinimai jų šiek tiek skiriasi...
Atsakyti
Apie skalavima. Man geriausia ne po kranu, bet dideliam bliude. Tepu balzama,
kisu galva i bliuda, vandeni keiciu tiek kartu, kol beveik nebera tu dalelyciu.
Kitaip labai sunku ir nuododu, bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 08, 16:45)
internete žiūrėjau yra kelių rūšių amlos aliejų. kažin kuris geresnis, nes ir pavadinimai jų šiek tiek skiriasi...

Apei aliejus amlos ne kažin ką galiu pasakyt... Visi jie paprastai būna kokosų aliejai su Amlos ekstraktu ax.gif PAs mane tiesiog milteliai tos amlos....

QUOTE(neaiski @ 2009 01 08, 18:01)
Apie skalavima. Man geriausia ne po kranu, bet dideliam bliude. Tepu balzama,
kisu galva i bliuda, vandeni keiciu tiek kartu, kol beveik nebera tu dalelyciu.
Kitaip labai sunku ir nuododu, bent jau man.

Man geriausia su dušu. Palenkiu galva ir skalauju, kartais su retomis šukomis šukuodama.
Atsakyti
Sveikos merginos..smile.gif Kiek jus dedat tos amlos milteliu i ta makaliuze? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 09, 17:14)
Sveikos merginos..smile.gif Kiek jus dedat tos amlos milteliu i ta makaliuze? ax.gif

sveika 4u.gif ,
radai kur nors miltelių pirkti? bigsmile.gif
Atsakyti
Vat atknisau, taip sakant, keletą senų žinučių ir norisi šio to Jadzkos dar paklausti blush2.gif :
QUOTE(jadzka @ 2008 10 09, 13:28)
nugis išbandžiau Avedos Black Malva kondišiną. Tai man beveik pora tonų patamsino plaukus ir raudonumą nuėmė. Plaukai dabar tamsiai rudi thumbup.gif: ir slidūs thumbup.gif dar labiau.

Nesuprantu, kokia jo kaina ir kokiu būdu prekė yra pristatoma blush2.gif

QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 19:30)
O aš iš Avedos dar ir šiltų tonų suteikiantį kondišiną nužiūrėjau....

Pirkai? Kuris čia būtų, nes šilti tonai mane taip pat domina.

Na o aš vakar užsipirkau 6 chna, užsisakiau amlos aliejuko ir artimiausiu metu žadu imtis dažymo. mirksiukas.gif Tik neturiu jokių eterinių aliejukų, bet ar jų kažin ir bereikės, jei amla bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 09, 17:14)

Iš akies smile.gif na gal valgomą šaukštą...

QUOTE(Selga @ 2009 01 09, 19:50)
Vat atknisau, taip sakant, keletą senų žinučių ir norisi šio to Jadzkos dar paklausti blush2.gif :

Nesuprantu, kokia jo kaina ir kokiu būdu prekė yra pristatoma blush2.gif
Pirkai? Kuris čia būtų, nes šilti tonai mane taip pat domina.

Na o aš vakar užsipirkau 6 chna, užsisakiau amlos aliejuko ir artimiausiu metu žadu imtis dažymo.  mirksiukas.gif Tik neturiu jokių eterinių aliejukų, bet ar jų kažin ir bereikės, jei amla bus? g.gif

Selga, aš tą avedos kondiškę pirkau iš www.fragrancex.com yra ir ww.lookfantastic.com Kaina jos gal apie 60 lt. išeina. Naudoju tai maždaug taip: per mėnęsį kartą dažau su Chna, ir 1-2 kartus su ta Amlos kondiške. Kol kas turiu tik Blach, o žadu pirkti ir Clove color, kai subaigsiu juodinančią....

Eterinio aliejaus nebūtina pilti. Gali plikyti stipria juoda arbata arba ajerų nuoviru jei nori stiprinti plaukus ir pan. Ąžuolo žievė irgi tamsesnį atspalvį duoda, bet ir sausina plaukus šiek tiek.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 09, 13:27)
sveika 4u.gif ,
radai kur nors miltelių pirkti? bigsmile.gif

as uzsisakiau per interneta is jav....smile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 09, 21:16)
as uzsisakiau per interneta is jav....smile.gif bigsmile.gif  thumbup.gif

Imk 4u.gif , parasyk adresa.
Atsakyti