Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Miaška @ 2008 04 25, 22:19)
Na, va, įkeliu. Perspėjimas: nešukuota, galva plauta prieš parą, plaukai kirpti prieš Kalėdas biggrin.gif , paskutinis dažymas - prieš dvi savaites. Labai nelazdavokit... blush2.gif

kaip blizga thumbup.gif bet spėju tikroji spalva šiek tiek kitokia, nes blykstė labai apšvietus. aš jau apsisprendžiau, dažysiu vien tik su chna. geriau ryža nei violetinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 04 25, 23:59)
kaip blizga  thumbup.gif  bet spėju tikroji spalva šiek tiek kitokia, nes blykstė labai apšvietus. aš jau apsisprendžiau, dažysiu vien tik su chna. geriau ryža nei violetinė smile.gif

Na, blizga jie ir be blykstės - čia pirmutinis efektas, kurį pastebėjau, pradėjusi dažyti chna. O spalva gal kiek kitokia, bet šiaip labai labai arti originalo gavosi nuotrauka.

Ainu paieškosiu, tusiu kažkur nuotrauką, kaip buvo, kai chną su basma maišydavau.

Va, čia prieš 4 metus, gaila, nelabai tų plaukų matyti, bet galima tą violetinį atspalvį įtarti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaška: 25 balandžio 2008 - 23:08
eina sau mergos thumbup.gif kokie plaukai...koookie plaukai bigsmile.gif
as vakar nebespejau nusifotkint savo kudlu,spalvyte gavosi man visai miela,bet vat blizgumo tai mano plaukuciai visai neturi cry.gif nors paskutinis dazymas shemija buvo pries gerus pora metu,o ir siaip as ju jokiais brudais nealinu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 04 26, 10:30)
as vakar nebespejau nusifotkint savo kudlu,spalvyte gavosi man visai miela,bet vat blizgumo tai mano plaukuciai visai neturi cry.gif

Tai kad pats blizgumas išlenda po to, kai pirmą kartą po dažymo normaliai šampūnu išplauni, bent jau man taip... Tikrai turėtų blizgėti mirksiukas.gif
Aš ryt terliosiuos. Galvoju, gal reik košę iš vakaro pasiruošti, paliksiu šiltai per naktį...
Atsakyti
va, įkelsiu savo ševeliūrą. ligi šiol dažydavau 2 basma+ 1 chna pakelis.
user posted image
Atsakyti
O ir as taip dazau, galvojau kad as tik tokia "megstanti maisyti". Pasirodo kad ne. O spalvyte labai man patinka (2 pak. basmos ir 1 xna). Tik gaila kad gretiai nusiplauna. Gal jus kaip uzfiksuojate????
Atsakyti
šiek tiek nusiplauna, bet kad visai nusiplautų tai tikrai ne. pas mane iškart matytųsi ant žilų plaukų. aš laikau ne mažiau 4 val. iškart po dažymo plaunu su šampūnu, nes kitaip neišsiplauna man tos žolės. niekaip kitaip nefiksuoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 27 balandžio 2008 - 12:52
Aisku. As laikau 1.5 arba 2 val. Ir stengiuosi plauti po 2-3 dienu. Bet ne visda taip iseina. Ir daug maz nusiplauna jau pi pirmo plovimo. Pirma karta kai daziau tai ilgai laike o dabar kazko greit spalva nueina... Ir beja plaudama zoles is plauku kartu ir sukuoju tada gerai issilpauna tos nelemtosios. Mastau gal pries plaunant su sampunu lengvai praskalauti reiktu su vandeniu ir citrinos sultimis, gal kiek uzfiksuotu?? Bet plaukams ar nepakenks????
unsure.gif
Atsakyti
o cia mano plaukai,tik labai skubotai fotke daryta,ryskumo truksta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 04 27, 15:09)
o cia mano plaukai,tik labai skubotai fotke daryta,ryskumo truksta
user posted image

man atrodo ganetinai nualinti ir sausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 04 27, 17:22)
man atrodo ganetinai nualinti ir sausi  unsure.gif

blizgesio nelabai yra,bet nzn net kuo as juos galejau nualinti,nes plaukuciai nedazyti apie pora metu,fenais nesinaudoju,jokiais brudais irgi netepu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 04 27, 16:39)
blizgesio nelabai yra,bet nzn net kuo as juos galejau nualinti,nes plaukuciai nedazyti apie pora metu,fenais nesinaudoju,jokiais brudais irgi netepu unsure.gif

man atrodo reiktu padrekinti,kokiais aliejukais patepti,tai sprendziu is foto:)
Atsakyti