Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Ratatankė @ 2008 04 29, 21:17)
Mergaitės, o kada po cheminių dažų galima pradėt galvot prisijungti prie jūsų?  4u.gif
Ir ar įmanoma išgaut tamsiai kaštoninę spalvą?  g.gif

Rekomenduoja - po dviejų mėnesių, o šiaip tai individualus dalykas. Esu dažiusi po chemijos praėjus gal 2-3 savaitėms, ir nieko. Pasiūlymas: išbandyk ant vienos sruogos, jei ta sruoga ir pataps žalia - turėsi tik mažą dekoraciją biggrin.gif
Spalva labiausiai priklauso nuo tavo originalios spalvos, mažiau - nuo chna ir basmos derinio. Jei natiur esi tamsių plaukų, tai maždaug kaštoninė ir turi gautis.
Atsakyti
Klausimelis.... O i xna ipylus aliejaus dazymo kokybe nenukencia??? ta prsme taip pt gerai nusidazo???????
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 30, 10:08)
išbandyk ant vienos sruogos, jei ta sruoga ir pataps žalia - turėsi tik mažą dekoraciją biggrin.gif

wacko.gif
Ačiū už patarimus, šiaip aš kaštoninė ax.gif , a norėčiau patamsėt dar labiau, bet ne juodai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 04 30, 10:57)
Klausimelis.... O i xna ipylus aliejaus dazymo kokybe nenukencia??? ta prsme taip pt gerai nusidazo???????

Tikrai tep - aliejukas tą masę padaro mažiau birią, tuo pačiu pasidaro lengviau padengti plaukus.
Aišku, litro pilti nereikia - aš pilu maždaug valgomą šaukštą biggrin.gif

QUOTE(Ratatankė @ 2008 04 30, 11:26)
Ačiū už patarimus, šiaip aš kaštoninė  ax.gif , a norėčiau patamsėt dar labiau, bet ne juodai  mirksiukas.gif

Nu, viena aišku, kad blonde nuo chna netapsi biggrin.gif
Ką aš galiu pasakyti... Pamėgink, po pirmo dažymo chna nelabai dar smarkiai įsigeria, jei kartais nepatiktų rezultatas - greitai atsiplaus mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Miaška,2008 04 30, 13:25]
Tikrai tep - aliejukas tą masę padaro mažiau birią, tuo pačiu pasidaro lengviau padengti plaukus.
Aišku, litro pilti nereikia - aš pilu maždaug valgomą šaukštą biggrin.gif

Aisku reikes pabandyti. O tiktu tada manu bet koks ar geriau: kokosinis, ricinos ar dar koki rekomenduotumet??
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 05 01, 14:23)
Aisku reikes pabandyti. O tiktu tada manu bet koks ar geriau: kokosinis, ricinos ar dar koki rekomenduotumet??

Net nežinau... Naudoju tokį, kokį tuo metu turiu, dažniausiai - linų sėmenų, makasaro iš L'erbolario, kartais - alyvų. Ricinos man sunkiai skalaujasi, tai tik kartą pyliau. Gal jo reikėtų mažiau. Tiesa, kartais dar ir eterinio kelis lašus įlašinu, dažniausiai - rozmarinų, jis nuo slinkimo padeda, aktyvina galvos odos kraujotaką.
Atsakyti
Labai noriu atsišviežint plaukų spalvą vasarai, kažkada dažiau chna, labai patiko. Bet tas kažkada buvo, kai dar plaukai buvo sveiki. Kaip manot, ar chna nepakenks, jei man dabar su hormonais susijęs plikimas ir plaukai slenka baisiau nei kada nors?
Atsakyti
QUOTE(Silvernight @ 2008 05 02, 11:34)
Labai noriu atsišviežint plaukų spalvą vasarai, kažkada dažiau chna, labai patiko. Bet tas kažkada buvo, kai dar plaukai buvo sveiki. Kaip manot, ar chna nepakenks, jei man dabar su hormonais susijęs plikimas ir plaukai slenka baisiau nei kada nors?

Nežinau, ar padės kuo nors, bet kad nepakenks - tai tikrai, juk čia žolės, gausis tokia stiprinanti kaukė.
Slinko ir man dėl hormonų, dažiau visą laiką chna, tai tikrai nuo jos blogiau nebuvo.
Atsakyti
sveikutes, atsiprasau kad buvau dingusi su savo zaliais plaukais smile.gif kas diena ploviau galva ir mano palengvejimui, jau pirmaji plovima vanduo po kojomis nusidaze zaliai. po truputi atsiplove bigsmile.gif siandien va susimasciau ar nudaziusi cheminias dazais nepazaliuosiu. tei va paskelbiu-nepazaliavau (tiesa, buvau atsargi, is pradziu nusidaziau tik plona sruogele tarp visu plauku) taigi viskas baigesi laimingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mite_Baja @ 2008 05 10, 23:38)
tei va paskelbiu-nepazaliavau (tiesa, buvau atsargi, is pradziu nusidaziau tik plona sruogele tarp visu plauku) taigi viskas baigesi laimingai  smile.gif

lotuliukas.gif
Sveikinu atgavus spalvą biggrin.gif

O aš šiandien vėl maliavosiuos chna tongue.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif
nu zinokit intensyviai gydau plaukucius niu ir kolkas visai neblogai sekas ax.gif va.....pasigyriau blush2.gif
Atsakyti
as tai 10 savaiciu naudojau po viena chna pakeli (tai cia gavosi beveik 3men) ir... jokio skirtumo nepajauciau, plaukai kokie buvo, tokie ir liko. o galvojau, kad bent pastoreje bus ar dar kokie rolleyes.gif
Atsakyti