Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 07, 21:27)
merginos, norejauu paklaust, kaip su kiausiniu? ar davet? as jau siandien antra kart  daviau. pirma kart virta, o antra kart kepta. blush2.gif  gal per anksti? bet kad ne daug po truputeli mirksiukas.gif

dar nedaviau, vis galvoju apie pieną g.gif , bandysiu su koše g.gif , o po to ir kiaušinį kaip man vaikystėje kepdavo, tokią piure su pienu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Migdole @ 2008 05 07, 21:30)
knygose raso, kad kiausinis nuo metu.

knygose labai daug ką rašo, bet nebūtina aklai jom sekt, bent taip aš galvoju.
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 21:31)
dar nedaviau, vis galvoju apie pieną g.gif , bandysiu su koše g.gif , o po to ir kiaušinį kaip man vaikystėje kepdavo, tokią piure su pienu ax.gif
Papildyta:

knygose labai daug ką rašo, bet nebūtina aklai jom sekt, bent taip aš galvoju.

knygose raso, kad pienas karves irgi nuo metu, nes ten yra sunkiai virskinamu baltymu.taip kad manau neverta skubet, spesim dar apkraut ju kepenis ir zarnyna. mes siandien paragavom spinatu, krapu, tai nuo kazkurio paraudo zandai blush2.gif
Atsakyti
a piena mes jau vartojam blush2.gif pradzioj skiedziau, o po truputi pripratom ax.gif
daznai neduodu, bet retkarciais koses verdu ir skiedziu. siandien jau ir arbuzo daviau paragaut blush2.gif a mes viska siaip ragaujam aisku su saiku ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
manau jei knygose raso, tam yra pagrindas. sutinku, kad jei raso, kad galima nuo metu, tai nebus grieko paragaut ir 10.5 ar 11men po nedaug. bet gi ne 5men anksciau.
Atsakyti
na nzn, as kazkaip knygu neseku, ka pati valgau ta ir duodu, jokiu isberimu, nieko. jei butu kokia reakcija is kart nutraukciau visa ragavima. bet dabar viskas gerai. pfu pfu pfu, kad neprisikalbeciau g.gif
Atsakyti
O cipsai su coca-cola irgi ieina i vaiko raciona? Gal galima duot, jei berimu nebus?
Atsakyti
spinatu dedavau po truputi i koses virdama. ragaujam jau nuo sesto menesio.
Papildyta:
gerbema Migdole, na matau tu nelabai patinka kaip maitinu vaika. bet lazdos niekas neperlenkia. cipsu ir kolos dar ilgai mano vaikas neragaus. nes isvis esu pries toki maista, jei galima taip ji pavadint. bet visaverti maista ragaut po truputi nera blogai.
atsiprasau jei jums tai nepatinka...
manau kiekviena mama ziuri savaip i savo vaiko maitinima. stai tokia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 05 07, 21:34)
knygose raso, kad pienas karves irgi nuo metu, nes ten yra sunkiai virskinamu baltymu.taip kad manau neverta skubet, spesim dar apkraut ju kepenis ir zarnyna. mes siandien paragavom spinatu, krapu, tai nuo kazkurio paraudo zandai  blush2.gif

o va man nesuprantama dėl špinatų, aš jų pati nevalgius esu, o ir klausimas ar valgysiu, tai kam duoti tokį produktą, kurio po to kaip ir nevartosi, nes mes negaminsim jo g.gif , tokiam vaikui krapai blink.gif , būtų keista, kad nesualergizuotų, nes tos žolytės labai vaikus veikia.

QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 07, 21:36)
a piena mes jau vartojam blush2.gif  pradzioj skiedziau

aš irgi pradžioj skiesiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 07, 21:42)
na nzn, as kazkaip knygu neseku, ka pati valgau ta ir duodu, jokiu isberimu, nieko. jei butu kokia reakcija is kart nutraukciau visa ragavima. bet dabar viskas gerai. pfu pfu pfu, kad neprisikalbeciau g.gif

aš ir taip galvoju, kad svarbu vaiką stebėt, jei beria ar viduriuoja, tada žiūrėt nuo ko, bet jei virškina gerai, nealergiškas, tai kas čia blogo.
Man apskritai kelia juoką vadovavimasis aklai knygomis, kartais teorija su praktika gerokai prasilenkia.
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 21:50)
o va man nesuprantama dėl špinatų, aš jų pati nevalgius esu, o ir klausimas ar valgysiu, tai kam duoti tokį produktą, kurio po to kaip ir nevartosi, nes mes negaminsim jo g.gif , tokiam vaikui krapai blink.gif , būtų keista, kad nesualergizuotų, nes tos žolytės labai vaikus veikia.
aš irgi pradžioj skiesiu drinks_cheers.gif
aš ir taip galvoju, kad svarbu vaiką stebėt, jei beria ar viduriuoja, tada žiūrėt nuo ko, bet jei virškina gerai, nealergiškas, tai kas čia blogo.
Man apskritai kelia juoką vadovavimasis aklai knygomis, kartais teorija su praktika gerokai prasilenkia.

dekui uz palaikyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 05 07, 21:44)
O cipsai su coca-cola irgi ieina i vaiko raciona? Gal galima duot, jei berimu nebus?

kvepia jaunatvišku maksimalizmu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 07, 21:52)
dekui uz palaikyma drinks_cheers.gif

tiesiog rašau ką galvoju ir tiek.
Atsakyti
na mano nuomone tokia, kad mes su vyru valgom zviezia maista, gaminu viska pati, tad nemanau, kad kazkas blogai bus, jei vaikas bulviu koses su vistiena troskinta paragaus. g.gif
kas del knygu sutinku yra ten idomios informacijos, bet jomis nesikliauju, nes tai kas tinka vienam vaikui, kitam ne, tad tai tik teorija, man praktika rodo visai ka kita.
Atsakyti
Pacios norit, kad maistas butu kuo ivairesnis mazyliui tai ir bandyt viska reikia po truputi, tiesiog yra ne vienas mokslinis tyrimas atliktas tam, kad butu galima teigti nuo kurio menesio kudikio organizmas yra pasiruoses gauti tam tikro papildomo maisto. jei nesidaro kazkas blogo, tai dar nereiskia, kad kas ir gero!!!
o del spinatu, apskritai jei ne savo darze auginti, tai nera rekomenduojami, nes juose yra daug nitratu. del krapu ir petrazoliu mazyliui nuo 6.5 men jau galima duoti po arbatini sauksteli i darzoviene, taciau geriau uzaugintu savo darze, o ne is ispanijos atveztu.
Ir apskritai niekas nesako, kad aklai reik vadovautis knygomis, taciau pasiskaityti ir susidaryti savo nuomone vertetu kiekvienai. ir kartais pasidalint mintimis su bendraminciais.
Atsakyti