QUOTE(Ksėna @ 2008 05 06, 22:04)
Labutis dar karta
Ir mano mažiukas vėl zyzia ir zyzia.Aš jau apie dantukus ir negalvoju
vis niekaip sulaukti negalim,o vaikelis vistiek zyzia.Ir atrodo be priežasties:ir sausas, pamaitintas,nieko neskauda bet be verkimo ir zyzenimu neužmiega.
Čia porą dienelių toks gerutis būvo, ir linksmas ir be kaprizu.Aš tokia buvau patenkinta,jau pagalvojau kad ožiukai praejo,o čia ir vėl
O apie pasivaiksčiojimus lauke geriau patylesiu.Tik išeinam į lauką kaprizai nerealus,jau taip tą vežimelį supu ,tai užmiega 30 minutems ir viskas iš pradžiu...Aš suprantu kaip žiema aprengtas šiltai,judeti sunku,o čia lengvai aprengtas,patogu vartytis,vistiek blogai.O aš tai miegstu lauke pabuti,o pastaruojiu metų tas laukas pasidare man kančia .Tikriausiai toks jau harakteris,ką jau padarysi ,vienu žodžių svarstyklės.Jau būna taip jau nervukai spaudžia,jus mamytes mane suprasit.Atrodo išeičiau kur nors kur tylu,o mažiukas kai pažiuri savo didelem akytem,dar šypsenėle angeliuko ir tas piktis labai greitai praeina.Tokie vą reikaliukai.
Geros naktelės
Geros naktelės
pas mus ta pati situacija, tik lauke ramu, jam patinka, bet su miegu ir zirzlumu tas pats. Be to mano sunus ir tikros svarstykles