Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

ateinu ir aš pasiguosti. Buvo sveikas ridikiukas, o va nuo praeito savaitgalio kai prasidėjo bėdos - ptradžioj viduriai užkietėjo, po to juos paleido. Trečiadienį vakare pakilo temperatūra, tai įdėjom vieną Paracetamolio žvakutę. Temperatūra daugiau nepakilo, bet pradėjo vemti. Ketvirtadienį du kart per dieną. O šiandien visą dieną atsisakė valgyti košes, tik MP. Vakare užvalgė vaisių tyrelės, tai vėmė vargšiukas net pasipurtydamas verysad.gif . Po kokios valandos daržovienę valgė - ir vėl tas pats. verysad.gif Tai net nežinau, ką daryti. Sakau, jei tai bus, teks į ligoninę savaitgalį važiuoti, nes MP tikrai ne prūdai, kad tik juo maitintųsi unsure.gif
O nemiego metu ir linksmas pabūna, ir pažaidžia, nors irzlesnis. Lauke šiandien vieną miegelį net dvi valandas miegojo. ax.gif Kad naktį jis bent po dvi valandas be pertraukų miegotų doh.gif

O dėl rengimotai pas mus namie vėsu - vaikštom su treningiukais. O va lauke kai miegojo, tai tik su maikute ir kelnytėm, basom kojytėm, tik palute priklojau ir tiek... cool.gif

Alilia, 100 g ir mums yra daug. Aš džiaugiuosi, jei suvalgo pusę didesniojo indelio tyrelės ar kokios košytės panašiai tiek biggrin.gif O jūsų lėlytė dar ir už mano molekulę mažesnė, tai ir pilvelyje vietos mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 05 30, 21:47)
ateinu ir aš pasiguosti. Buvo sveikas ridikiukas, o va nuo praeito savaitgalio kai prasidėjo bėdos - ptradžioj viduriai užkietėjo, po to juos paleido. Trečiadienį vakare pakilo temperatūra, tai įdėjom vieną Paracetamolio žvakutę. Temperatūra daugiau nepakilo, bet pradėjo vemti. Ketvirtadienį du kart per dieną. O šiandien visą dieną atsisakė valgyti košes, tik MP. Vakare užvalgė vaisių tyrelės, tai vėmė vargšiukas net pasipurtydamas  verysad.gif . Po kokios valandos daržovienę valgė - ir vėl tas pats.  verysad.gif  Tai net nežinau, ką daryti. Sakau, jei tai bus, teks į ligoninę savaitgalį važiuoti, nes MP tikrai ne prūdai, kad tik juo maitintųsi unsure.gif
O nemiego metu ir linksmas pabūna, ir pažaidžia, nors irzlesnis. Lauke šiandien vieną miegelį net dvi valandas miegojo.  ax.gif Kad naktį jis bent po dvi valandas be pertraukų miegotų  doh.gif

O dėl rengimotai pas mus namie vėsu - vaikštom su treningiukais. O va lauke kai miegojo, tai tik su maikute ir kelnytėm, basom kojytėm, tik palute priklojau ir tiek...  cool.gif

Alilia, 100 g ir mums yra daug. Aš džiaugiuosi, jei suvalgo pusę didesniojo indelio tyrelės ar kokios košytės panašiai tiek  biggrin.gif O jūsų lėlytė dar ir už mano molekulę mažesnė, tai ir pilvelyje vietos mažiau  mirksiukas.gif

Nenoriu tave gasdinti bet labai panašu į rotovirusa doh.gif Jai nepraeis butinai nuvažuokit į ligonine.Stenkis duoti ko daugiau skysčiu. Laikykis,mano mažiukui irgi vėl temperatura pakylo. unsure.gif Nežinau užklupo mus ligų metas.
Atsakyti
QUOTE(Alilia @ 2008 05 30, 12:04)
Musu lelytei jau irgi seprtyni men.  4u.gif  7 men. sveriam 6,9 kg. ir 67 cm - coliuke  smile.gif  Sedi labai tvirtai, pati atsiseda nuo 45 laipsniu mazdaug. Bando ropoti, kelia uzpakaliuka ir kojytem spiriasi, tik nemoka dar rankytem i prieki eiti. Valgo kruopu koses, vaisiu tyreles ir darzovienes. Bet po nedaug - 100 ml. jau buna pasiekimas. Ir zinoma MP. Labai linksmute. Daug kalba - ge, ka, ba, bu ir t.t. Megsta bendrauti su vaikuciais. Ir labai patinka zodis ''leli'' nes zino ka jis reiskia. Turim 6 dantukus. Miega teveliu lovoje. Daug nesiojama ant mamos rankyciu. Megsta zaisti su savo pedutemis. Pliuskentis vonioje. Kol kas............Jei ka prisiminsiu dar parasysiu............Aukit sveikuciai ir linksmuciai smile.gif

na stai jau ir trys coliukes bigsmile.gif !!!!mes irgi nevalgios! valgom daznai po truputi!! thumbup.gif tik mes dar bedantes doh.gif
Atsakyti
labas rytas!! kaip sekasi siandien ksena ar nors truputi geriau jauciasi tavo zuikis!???? mirksiukas.gif tikiuosi atsakymas taip oro_buckis.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,na mus bedos nepalieka vis,dydiji sunu vel alergija uzpuole juodai kaip sako,rankos kojos isbertos ,net iki zaizdu doh.gif .Uzvakar buvo isleistuves is darzelio tai vakar man paciai temperatura pakilo 38,5,o sinedien paziuriu puliuojanti angina doh.gif .Tai dabar vyras speja suktis namie,as nepasikeliu is lovos,jauciuos kaip primusta viska skauda.Gerai kad mazylis jau ramesnis du dantukai prasikale thumbup.gif .
Ksena ,neliudek ir as namie po kaldra guliu,o kieme tikrai silta doh.gif
mirasevindikneparasei ar praleidau,klausiau ar senai pabegai is panevezio? g.gif
Atsakyti
Labas mamytės smile.gif Kokie gražus orai thumbup.gif O mes taip ir nepasveikom schmoll.gif Šiandien naktelė būvo baisi kaip ir vakar,mažius visą daktį verkia,klyke...siaubas kažkoks.O ryte atsikeles visas išbertas,gal tikrai toks virusas? Šiaip jis jau nuo 3 mėnėsio labai gerai naktym miega, o dabar net nežinau ka ir daryti g.gif MAMYTĖS patarkit gal kam irgi tokios bemiegios naktelės budavo? Ka darote? Pavargau nerealiai,jai tai dar tesįs tai net nežinau,nuaulpsiu nuo nuovargio doh.gif
la _bamba kaip tavo mažiukas? Kaip jo sveikata?
Linkiu geros dienelės ir nesirgit kaip mes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 31 gegužės 2008 - 10:19
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 31, 12:17)
Labas mamytės smile.gif Kokie gražus orai thumbup.gif O mes taip ir nepasveikom schmoll.gif Šiandien naktelė būvo baisi kaip ir vakar,mažius visą daktį verkia,klyke...siaubas kažkoks.O ryte atsikeles visas išbertas,gal tikrai toks virusas? Šiaip jis jau nuo 3 mėnėsio labai gerai naktym miega, o dabar net nežinau ka ir daryti g.gif MAMYTĖS patarkit gal kam irgi tokios bemiegios naktelės budavo? Ka darote? Pavargau nerealiai,jai tai dar tesįs tai net nežinau,nuaulpsiu nuo nuovargio doh.gif

Laba ,o kokie spuogiukai ,gal vejarupiai g.gif .Man kaip buvo neramus tai viburkolio zvakutes kisau i uzpakaliuka.
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 05 31, 11:16)
Sveikos mamytes,na mus bedos nepalieka vis,dydiji sunu vel alergija uzpuole juodai kaip sako,rankos kojos isbertos ,net iki zaizdu doh.gif .Uzvakar buvo isleistuves is darzelio tai vakar man paciai temperatura pakilo 38,5,o sinedien paziuriu puliuojanti angina doh.gif .Tai dabar vyras speja suktis namie,as nepasikeliu is lovos,jauciuos kaip primusta viska skauda.Gerai kad mazylis jau ramesnis du dantukai prasikale thumbup.gif .
mirasevindikneparasei ar praleidau,klausiau ar senai pabegai is panevezio? g.gif

lelka tikriausiai darželyje pagavai angina doh.gif Laikykis. Tikrai kažkoks sergaliu metas doh.gif Linkiu greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 31 gegužės 2008 - 10:24
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 31, 12:23)
lelka  tikriausiai darželyje pagavai angina doh.gif Laikykis. Tikrai kažkoks sergaliu metas  doh.gif Linkiu greičiau pasveikti 4u.gif

Tai va kazkas baisaus su tom ligom,jau taip atsibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 05 31, 11:22)
Laba ,o kokie spuogiukai ,gal vejarupiai g.gif .Man kaip buvo neramus tai viburkolio zvakutes kisau i uzpakaliuka.

Ne ne vejarupiai schmoll.gif Žinau kaip jie atrodo. Spogeliai kaip demeliai,gali būti kad nuo paracetomolio ar Ibufeno išberia.Viburkolio jau visą pakuote sunaudojau,bet nelabai padėjo,gal jau per daug?
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 05 31, 10:16)

siip jau as negyvenau panevezyje!! mano mama issikrauste i panevezi nes jai ten buvo darbas!! ji ten gyvena apie 7 metus jau!!!
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 31, 10:17)

oooi kosmaras tau mazute!! laikykites zuikiai verysad.gif !!!
Atsakyti
Aisku,kokioje gatveje mama gyvena ax.gif
Atsakyti