Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

mes,tai jei turim nors kiek tempes,tai i lauka jau neinam schmoll.gif ,maza ka, gal gerklyte,tai gali ir rimciau susirkt.Ziurekit,nesirkit mirksiukas.gif ,gal tai dantukai? mirksiukas.gif
Atsakyti
lABUTIS VISOMS NAUJAI PRISIJUNGUSIOMS thumbup.gif

AS IR TOLIAU KARAUJU SU ABIEM,MAZIUKA SIANDIEN NUVEZEM PAS LORA TAI AUSYTES GYJA,JAU IR GERESNIS thumbup.gif ,MANO IRGI VARINEJA SU VAIKSTUKAIS IR KAIP NORI PAS MANE TAI ISIKABINA I KELNES IR REKIA MA-MA-MA lotuliukas.gif
O VYRESNIOJO SIANDIEN PRIDAVEM KRAUJA,IR PO PIETU SMAMBINSIU KLAUSIU KA RODO g.gif

SAVAITGALIUI PRANESA GERA ORA thumbup.gif ,O MES EINAM I SPEKTAKLY "URVINIS ZMOGUS",O SEKMADIENY EISIM I "VAIKU BALSA" TAI VESIMES IR VYRESNYJY SUNU,ATVAZIUOS VYRO SESUO TAI MUMS PROGA PRASIBLASKYTI thumbup.gif
Atsakyti
mums tai kai buvo nedaug temperaturos, tai ejom i lauka, tik kad nemaudem tada.
o mano dukryte tai pati atsiseda, o siandien ir pati lovyteje atsistojo thumbup.gif
ir kai atsistojo pradejo lova savo grauzti biggrin.gif
Atsakyti
As irgi paskaitinejau,ir ziuriu visom problemytes,laikykimes,vaikams sveikatytes o mamytem stiprybes 4u.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes:) mes pildom jusu gretas ! mum jau 7:)
Atsakyti
labas mamytes, na mano kavalierius vakar visa diena praleido ant zemes, tai taip graziai pradejo ant keturiu ropot bigsmile.gif net grazu ziuret bigsmile.gif tik ilgai nereplineja, nes tikriausiai pilvas sunkus lotuliukas.gif
o vakare labai graziai sake ma-ma-niam ar kazka panasaus g.gif lotuliukas.gif zodziu kalba kaip uzvestas bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
A maniskis pats moka atsisesti guledamas ant sono rieciasi kol atsiseda arba kai kur nors stovi isikibes ir krenta ant uzpakaliuko tuomet ir gerai sedi biggrin.gif ir dar kai laukan iseinam tai vezimeli taip pat gerai sedi net negaliu paguldyt, o is gulimos padetes kazkaip nesistengia ax.gif
Atsakyti
CODE
[quote=alves,2008 05 29, 13:37]
sveikos mamytes:) mes pildom jusu gretas ! mum jau 7:)
[right][snapback]17514300[/snapback][/right]
[/quote]
Alves drinks_cheers.gif
Atsakyti

Labas vakarelis mamytės smile.gif Tikriausiai šiandien tokiu gražiu oru visi lauke ilgai buvot? O mes neišejom, rytoi žiuresiu jai temperatura neaukšta bus išeisim nors pusvalandžiui. Keista man su mano mažiuku,temperatura pamatavau vėl virš 38 ,o jis linksmas ,valgo, gal trupučiuka irzlesnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 29 gegužės 2008 - 20:09
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 29, 21:03)
Labas vakarelis mamytės smile.gif Tikriausiai šiandien tokiu gražiu oru visi lauke ilgai buvot? O mes neišejom, rytoi žiuresiu jai temperatura neaukšta bus išeisim nors pusvalandžiui. Keista man su mano mažiuku,temperatura pamatavau vėl virš 38 ,o jis linksmas ,valgo, gal trupučiuka irzlesnis g.gif

šiaip vaikai atsperesni temperatūrai daug labiau nei suaugusieji smile.gif maniškis niekad kiek yra turėjęs temperatūros nebuvo irzlus schmoll.gif jei nežinom, kad turi, tai ir nepasakytum schmoll.gif na o mes šiandien lauke netrumpai buvom thumbup.gif toks fainas oras, kad galvoju ryt pas savo mamą į kaimą savaitgaliui lėkt thumbup.gif ten ir mažiukui daug vietos, patinka aplinka, oras grynesnis thumbup.gif
o visi ligoniukai sveikit 4u.gif na o mes atsisakėm morkytės dėl alergijos, žiūrėsim kaip odelė reaguos ax.gif
P.S. mano sūnus dar pats neatsisėda schmoll.gif ir ropoja netvirtai, bet ropoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 05 29, 21:21)
šiaip vaikai atsperesni temperatūrai daug labiau nei suaugusieji smile.gif maniškis niekad kiek yra turėjęs temperatūros nebuvo irzlus schmoll.gif jei nežinom, kad turi, tai ir nepasakytum schmoll.gif na o mes šiandien lauke netrumpai buvom thumbup.gif toks fainas oras, kad galvoju ryt pas savo mamą į kaimą savaitgaliui lėkt thumbup.gif ten ir mažiukui daug vietos, patinka aplinka, oras grynesnis thumbup.gif
o visi ligoniukai sveikit 4u.gif na o mes atsisakėm morkytės dėl alergijos, žiūrėsim kaip odelė reaguos ax.gif
P.S. mano sūnus dar pats neatsisėda schmoll.gif ir ropoja netvirtai, bet ropoja lotuliukas.gif

gintariux.82, kaip puiku kad turi kaimą, kur gyvena tavo mama thumbup.gif Aš irgi labai myliu kaima, grinas oras, laisvė ,o kaip vaikams gera palakstyti basomis po žolyte thumbup.gif Mano močiute gyvena Ignalinos rajone ten irgi labai faina, bet aš dar su mažiuku nevažuoju,tik vyras su vyresnėliu. Nėra saligu, kada bus vasara butinai nuvažuosiu. Mes su šeima miegstam į Trakus važuoti ar į Valakampius .Norim dar į Senamiestį nuvažuoti,seniai nebuvau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 29 gegužės 2008 - 21:02
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 29, 20:59)
gintariux.82, kaip puiku kad turi kaimą, kur gyvena tavo mama thumbup.gif Aš irgi labai myliu kaima, grinas oras, laisvė ,o kaip vaikams gera palakstyti basomis po žolyte thumbup.gif Mano močiute gyvena Ignalinos rajone ten irgi labai faina, bet aš dar su mažiuku  nevažuoju,tik vyras su vyresnėliu. Nėra saligu, kada bus vasara butinai nuvažuosiu. Mes su šeima miegstam į Trakus važuoti ar į Valakampius .Norim dar į Senamiestį nuvažuoti,seniai nebuvau. doh.gif

labutis visoms mamoms!!! ksena tikiuosi tau ir tavo maziukui kuo geriausio!! tikekimes kad tai tie neislendantys dantukai o nieko daugiau blogo!!! buciau salia tikrai apkabinciau ir kaip nors gal paguosciau blush2.gif bet dabar tik galiu pasakyti kad laikykis as tikrai su tavimi mano mintyse!!! o mes vis dar naujo nieko meismokom verysad.gif
ps. laikykites brangios mamytes!!! soske.gif angel.gif tiesa visas sveikinu su naujais pasiekimais ploja.gif labanaktukas
Atsakyti