MF Calorie 2000 Dramatic look dažiausi nuo vasario 9 - specialiai ant durniaus pasižymėjau
Vakar nusiprikau Čiornyj Žemčiug 3in1 tušą, kuris stiprina, tankina ir ilgina, tai labai gerai atskiria blakstienas
Kol kas nedažo super riebiai, bet po MF aš jau pasiilgau tokių natūraliau padažytų blakstienų su mažiau košės
Įdomu tik kiek ilgai jis man laikys
MF Calorie 2000 Dramatic look dažiausi nuo vasario 9 - specialiai ant durniaus pasižymėjau
Dar dažo, bet jau sunkoka padengti, kadangi gumuliuoja šiek tiek ir dienos metu byra
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 17, 09:59)
Vakar nusiprikau Čiornyj Žemčiug 3in1 tušą,
Dar ir tokių būna?
QUOTE(Palomina @ 2008 04 16, 21:59)
kurios peiket DiorShow tusa, visiskai pritariu jums
nieko gero is jo, nei storina blakstienu nei ilgina (atrodo ir ta ir ta turi daryt), tik nuspalvina juodai ir viskas.. kazkaip net antra sluoksni tepant blakstienos nepastoreja.. zodziu zinau, kad gyvenime nepirksiu daugiau..
storint tai tikrai nestorina. bet pailgint, tai isilgino jis taip man mano mizernas blakstienas, kaip turbut nieks kitas taip nesugebejo
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 17, 09:59)
Vakar nusiprikau Čiornyj Žemčiug 3in1 tušą, kuris stiprina, tankina ir ilgina, tai labai gerai atskiria blakstienas
o kokia kaina tokio tusho?
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 17, 18:02)
o kur toki tusa galima gaut butu?
QUOTE(cherry11 @ 2008 04 17, 21:04)
Kur rusiška kosmetika prekiauja, aš pirkau Vilniuj Europos perėjoj esančioj parduotuvikėj
Naudoju maybeline tą naująjį, žalioje pakuotėje ir esu patenkinta.Tikrai geras.
QUOTE(odriana @ 2008 04 17, 22:09)
Naudoju maybeline tą naująjį, žalioje pakuotėje ir esu patenkinta.Tikrai geras.
o kaip tau tas lankstus sepetukas
nes man tai sio tuso ilginimas laaaaabai patiko, bet kazkaip per ilgai kankintis tekdavo su tuo besiraitanciu sepeteliu
man tas lankstus šepetėlis kaip tik gerai: tolygiai nudažo, užriečia, neapsunkina, jokių gumuliukų.
Papildyta:
O dėl MF tai nesu bandžius. nieko negaliu pasakyt:)
Papildyta:
vat, dar pamiršau: man svarbu, kad ir lengvai nusivalo, nesiteplioja;)
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(odriana @ 2008 04 17, 22:28)
man tas lankstus šepetėlis kaip tik gerai: tolygiai nudažo, užriečia, neapsunkina, jokių gumuliukų.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
sutinku su viskuo
QUOTE(cherry11 @ 2008 04 16, 16:08)
tai va akys uzkliuvo uz essence firmos volume up lashmaximizer mascara.tusas pasaka.blakstienos padazytos buna kaip dirbtines,ir tikrai nepameluosiu kad pailgina apie 40%zodziu tusas super ir kaina tik 11lt 
Paskaičiau tamstos atsiliepimą ir vakar nusipirkau. Šiandien brūkštelėjau per blakstienas - nu visiškas praliotas. Tušas baisiai skystas, blakstienos tuoj pat sulipo į krūvą ir dabar atrodau taip, lyg iš viso tik po 7 blakstienas ant kiekvienos akies turėčiau