QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 09 10, 14:29)
Sveikos mamytes.
Na kainos kilimas aisku klausymas keblus. Is vienos puses - ispeti aisku galejo (ne PRIVALEJO, bet butu malonu), bet is kitos puses - juk pacios matom kaip viskas brangsta, o darzelyje tikrai daug daug vaikuciams ir uzsiemimu ir zaidimu ir t.t
Kas del aukliu - mes Mantuko auklyte Laura patenkinti 500%
Visi labai laukem Leonoros, bet jos sveikatos bukle neleidzia kol kas jai gryzt ir leliukai ja seniai pamirso arba pamirsta
Bet as del kitko.
Pirmiausia - matau , kad Mantas daug ko ismoksta,, pvz paskutiniai pasiekimai tai - TVARKA, (pazaides skuba viska sudeti i savo vietas).
Bet del tos ugdymo programos tai man kazkaip keista darosi - vaikai jau pusmeti lanko darzeli - kalbos raida nuline, vaikai su pampersais - mane tai jau pradeda nuvilt. Pasisakiau-gavau atsakyma- mes su kiekvienu neturim galimybes uzsiimt.
O kaip tada valstybiniame darzelyje turi laiko uzsiimt su 15-20 vaiku????????
Bet svabiausia problema MAN siuo metu YRA MANO VAIKO SVEIKATA!!!
Mamos , kur yra pagarba kitiems????????
Galiu pasakyti , kad su mantu gyvenime nesirgom. Dabar tai kosmaras, ir tikrai ne del jo silpnos sveikatos, o del elementariausios nepagarbos ar nesupratimo.
Vaikui vos tik nesugalavus palieku ji namie, kad ir neserga, kad ir atrodo sveikas- bet juk jis negaluoja!!! Pasveikus jam dar kelias dienas laikau namie, kad visiskai eitu pas Jusu vaikus sveikas ir nieko nesusargdintu.. Ir ka as matau? Vienas ciaudo, kitas slogoja, trecias kosti - rezultatas - mano vaikas vel namie.......
Tai kaip dabar cia iseina???????? Jai vaikas serga , ar slogoja ar kosti, nors rimtu lygs pozymiu nera - jis turi buti namie!!!! Juk jie tokie mazuciai ir labai neatsparus...
Tai nejaugi vieni sedes namie, o kiti sergantis vaiksciuos i darzeli!!!
Dar vakar norejau kalbetis su pavaduotoja, bet kadangi jos neradau, tai vis del to neistveriau ir pasakiau tai vesai, nes mane tai LABAI liudina (svelniai tariant)....
Savo vaika buvau uzrasius i darzeli, bet paskaitinejus cia Jusu mamos nuomuones ir atsiliepimus (uz kuriuos esu labai dekinga), busiu su vaiku namie, nes absurdas vest i toki darzeli
Kad jis grazus abejoniu nekyla, bet ar reik mano vaikui to groziu ? Manau, ne.
Busim geriau graziuose namuose
Mano nuomuone-ne mamu darbas stovet kasryt ir rusiuot, kas serga, kas ne ar reikst priekaistus kitu vaiku mamom. Pinigus mokat darzeliui tai ir priekaistai tik jiem turi but skirti.
Kaip aukletoja gali serganti vaika priimti
Pastebi, lai skambina tevam, o tie pasiima. Taip butu daroma kaskart nieks kosincio ir nevestu.
Tiketis LT kad kazkas galvotu apie kitus...juokinga, aisku ir liudna.
Mamom linkiu stiprybes, mazuciam sveikatos