Na prajuokinot mane is pacio ryto...
Nzn kaip ten is tikruju, bet su mamytem, kurios man cia atsakinejo, ar bent su ju vaikuciais mano vaikas eina i grupe, arba siaip per sventes matomes, tai kad apsiraminkit.
Kad darzelio administracija domisi sia tema tai faktas, bet juk cia tik i nauda....
As aisku negaliu tvirtinti, kad tai netiesa, bet man tai atrodo tiesiog juokinga...
Papildyta:Beje, del to kad uzsiregistravo keliu dienu skirtumu....
Darzeliui tik metukai, ir dar pavasari jame lankesi vos kelios desimtis vaiku, ar net maziau.... temos kaip tokios nebuvo, o kai ji atsirado joje bendravo tik norincios leisti cia savo vaikus. Tada parasiau as, tada kita mamyte suzinojo - parase, tada ji pasake kitai mamai na ir pradejo registruotis visos. Nematau cia nieko keisto...
Nors skaitant , ir turint omeny kazkokius itarimus - is tiesu gali pasivaident kad viskas fektyvu...
Mes matom ta ka norime matyti
Sekmes mamytem.
P.S.: O jai atsitiktu, kad ten vis del to darzelio personalas, tai bet kokiu atveju jie nieko neapgaudineja, nes kas lanko tas zino kad sis darzelis beveik ideali vieta musu leliukams....
Ir jai kas skaito, mano nuoskaudos yra tikrai ne del darzelio trukumu, nors yra susijusios su darzeliu... bet yra dalyku, kuriuos darzelio personalas paveikti matyt negali....