tik pas kaikurias mergiotes jis zalias, o pas mane baltas
labai zavingai atrodo kaledinis kailis 
O as nelabai suprantu, kam reikejo keisti foruma. Senasis kazkaip greiciau veikdavo (ar cia tik pas mane taip?). Dar man labai patikdavo, kad gali is kart 30 paskutiniu zinuciu pasiziuret, o ne po temas vaikcioti. Ir man anas grazesnis buvo. Tik nesupyk Supermama
Labai grazus kailis
Ar del jo karts nuo karto ismeta klaidos pranesimus? Sako, kad dubliuojasi kokia tai info ir liepia palaukti 30 sek.?
@ rimaiste
del jo neturetu, bet jei dar bus, nukopijuok tos klaidos teskta ir parasyk cia.
@simba
kas dar nezino
buvo 3 galimybes:
a)panaikininti foruma
b)palikti sena foruma be 30 zinuciu, paieskos funkciju, taip sakant be visiskos navigacijos
c)padaryti nauja foruma
as pasirinkau c) ir nukentejau labiausiai is visu. Mano darbai susije su senu forumu nuejo veltui, o prie naujo forumo padirbeti reikejo pora naktu, visa savaite dienomis ir dar iki siol randu smulkmenas kurias reikia taisyti.
tikiuosi dabar paaiskejo, kad "labiausiai" to, zinoma, reikejo man paciai.
del jo neturetu, bet jei dar bus, nukopijuok tos klaidos teskta ir parasyk cia.
@simba
kas dar nezino
buvo 3 galimybes:
a)panaikininti foruma
b)palikti sena foruma be 30 zinuciu, paieskos funkciju, taip sakant be visiskos navigacijos
c)padaryti nauja foruma
as pasirinkau c) ir nukentejau labiausiai is visu. Mano darbai susije su senu forumu nuejo veltui, o prie naujo forumo padirbeti reikejo pora naktu, visa savaite dienomis ir dar iki siol randu smulkmenas kurias reikia taisyti.
tikiuosi dabar paaiskejo, kad "labiausiai" to, zinoma, reikejo man paciai.
as net nebepamenu kaup senas atrode
Aha.... as irgi vos tik pasikeite forumas ...pora dienu burnojau
(Supermama..... dabar musuosi i krutine gailedamasi.. elgiausi kaip mazas vaikas)
O dabar taip pripratau prie naujojo.... kad istiesu nebepamenu tiksliai to senojo...
Ir man patinka kailis
O dabar taip pripratau prie naujojo.... kad istiesu nebepamenu tiksliai to senojo...
Ir man patinka kailis
man sitas irgi patinka forumas,jau pripratau.
aciu aciu supermama tu musu saunuole
lauke nesninga, tai nors čia snaigutės krenta