nu viskas, kai ner laiko ziuret pro langa nes ziuriu i ekrana tai ir nepastebejau kad ziema atejo, dabar zinau jau, ir tuoj net eglute eisim statyt, kaip smagu tikrai dabar tokia labai kaledine nuotaika del to fono

Atsiprasau, kad as tokia nesupratinga. Aisku, jei reiketu rinktis is tu triju galimybiu, as irgi buciau pasirinkus 3. Kadangi, as nelabai suprantu visus situos kompiuterinius reikalus, man labai idomu pasidare, kas tokio turejo nutikti, kad butu reikeje arba panaikinti sena, arba dingtu kai kurios funkcijos.
Supermama,tu esi nuostabus zmogus,nes atlikai toki super darba
Labai dziugu kad yra tokiu atsidavusiu zmoniu kaip tu,kurie va taip stengias ne tik del saves ,bet ir del kitu.Esi super super mamka,liuks kad tu esi ne tik Kleo,bet ir musu mamka Cybermamka
O dar aciu uz toki grazu sventini forumiuka,labai pakelia nuotaika jis

[B][SIZE=1][COLOR=blue] Supermama, kodel as negaliu redaguoti savo asmenines nuotraukos. Man sako, kad adminas man yra uzdraudes. Nu sakes.
Gal gali paaiskinti?

@Freja
siame forume skiriasi asmenines nuotraukos ir avatarai.
Avatarai cia vadinami logotipais, ji gali keisti ir gali neti is savo kompo prikabinti.
O asmenine nuotrauka turetu issokti, kai temoje prie nario zinutes spaudi zmogeliuko profilio mygtuka. Jei kas nori ten ideti, galiu paieskoti kur tas draudimas nuimamas, nes jis nustatytas pagal nutylejima ir as dar to neziurejau.
siame forume skiriasi asmenines nuotraukos ir avatarai.
Avatarai cia vadinami logotipais, ji gali keisti ir gali neti is savo kompo prikabinti.
O asmenine nuotrauka turetu issokti, kai temoje prie nario zinutes spaudi zmogeliuko profilio mygtuka. Jei kas nori ten ideti, galiu paieskoti kur tas draudimas nuimamas, nes jis nustatytas pagal nutylejima ir as dar to neziurejau.
labai grazus musu forumas,dar niekur tokio nemaciau.aciu

Tikiuosi sniego ne per daug

Nu kada ne - ne perdaug, labai smagu, tik ko tai pas mane vietoj snaigių kryžiukai krenta

QUOTE (SuperMama @ 2003 12 11, 09:49) |
Tikiuosi sniego ne per daug ![]() |
Jei ne lauke, tai nors forume pasidziaugsim sniegeliu

o pas ka nors dar krenta kryziukai
kokia narsykle naudoji, gal pabandyk perkrauti puslapi.

kokia narsykle naudoji, gal pabandyk perkrauti puslapi.
Pas mane labai letai kraunasi puslapis. Gal cia snaiges kaltos?
Tuoj pradesiu kompa dauzyt
Tuoj pradesiu kompa dauzyt

QUOTE (Libra @ 2003 12 11, 10:17) |
Pas mane labai letai kraunasi puslapis. Gal cia snaiges kaltos? Tuoj pradesiu kompa dauzyt ![]() |
man ir kažkaip atrodo, kad aplėtėjo