o siaip geriau pries tai FEMODEN tai pradejau pustis nuo ju,priaugau 8 kg,dabar ziuresiu kaip bus
Sveikutes ir as pradejau sias KT gerti,svogerka parekomendavo
o siaip geriau pries tai FEMODEN tai pradejau pustis nuo ju,priaugau 8 kg,dabar ziuresiu kaip bus
nenoriu buti vien del ju kaltes ,,storulka,,
QUOTE(neringule @ 2008 06 09, 17:00)
Sveikutes ir as pradejau sias KT gerti,svogerka parekomendavo
nenoriu buti vien del ju kaltes ,,storulka,,
Sveika istojus i YASMINELLE kluba
QUOTE(Iridy @ 2008 06 07, 11:46)
Gali ir pilvas padidėti, ir svoris, ir net nevalgant...
Man nuo Mirelle taip buvo, net per iškrovos dienas svorio priaugdavau, ginekologė pasakė, kad dėl jų organizmas pradėjo skysčius kaupti, ištino visas kūnas. Pakeitėm KT ir svoris sumažėjo.
Man nuo Mirelle taip buvo, net per iškrovos dienas svorio priaugdavau, ginekologė pasakė, kad dėl jų organizmas pradėjo skysčius kaupti, ištino visas kūnas. Pakeitėm KT ir svoris sumažėjo.
taip dauguma kt kaupia skysčius išskyrus yariną ir yasminele
QUOTE(astor @ 2008 06 10, 12:27)
Aš jau gal 5 pakuotę vartoju ir tikrai man jos tinka ir patinka, kai nustatytas priminimas, tai ir išgert nepamirštu
Jai norit daugiau info,tai ieškokit per Google "Rožinė mažylė" ten viskas nuo A iki Z
QUOTE(astor @ 2008 06 10, 17:32)
Jai norit daugiau info,tai ieškokit per Google "Rožinė mažylė" ten viskas nuo A iki Z 
Taip pat ir www.prisimink.lt
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 06 11, 20:16)
O kuom skyriasi Yarina nuo Yasminelles,gal kiekiu hormonu?Svarstau vel gryzt prie tableciu,neisivaizduoju kokius nusipirkt,man ka anksciau bandziau,nieks netyko 
Abiejų hormoninė sudėtis ta pati , tik Yasminelle yra dar mažesnė estrogenų dozė ir pastarieji naujesni už Yarina:mirksiukas:
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 06 11, 19:16)
O kuom skyriasi Yarina nuo Yasminelles,gal kiekiu hormonu?Svarstau vel gryzt prie tableciu,neisivaizduoju kokius nusipirkt,man ka anksciau bandziau,nieks netyko 
geriau butu tau su gydytoja pasitarti
o aš tai kažkada bandžiau reguloną.. bet nepatiko, kad visai nenorėjau
ir labai jau pagausėjo mm... mečiau, dariau petrauką. db yasminelle vartoju..bet ir vėl taip atsitiko, kad labai pagausėjo mm... niekam taip nebuvo? gal susitvarkys po kokių dar dviejų pakuočių?
QUOTE(mylima2007 @ 2008 06 12, 12:48)
ir labai jau pagausėjo mm... mečiau, dariau petrauką. db yasminelle vartoju..bet ir vėl taip atsitiko, kad labai pagausėjo mm... niekam taip nebuvo? gal susitvarkys po kokių dar dviejų pakuočių?
Siaip man buvo gausios kai geriau 1 ir 2 pakuotes
QUOTE(mylima2007 @ 2008 06 12, 14:48)
Man negausios, bet po to dar kokias 4dieneles tepliojo