Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Sveikutes ir as pradejau sias KT gerti,svogerka parekomendavo bigsmile.gif
o siaip geriau pries tai FEMODEN tai pradejau pustis nuo ju,priaugau 8 kg,dabar ziuresiu kaip bus thumbup.gif nenoriu buti vien del ju kaltes ,,storulka,,
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2008 06 09, 17:00)
Sveikutes ir as pradejau sias KT gerti,svogerka parekomendavo bigsmile.gif
o siaip geriau pries tai FEMODEN tai pradejau pustis nuo ju,priaugau 8 kg,dabar ziuresiu kaip bus thumbup.gif nenoriu buti vien del ju kaltes ,,storulka,,

Sveika istojus i YASMINELLE kluba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2008 06 07, 11:46)
Gali ir pilvas padidėti, ir svoris, ir net nevalgant...
Man nuo Mirelle taip buvo, net per iškrovos dienas svorio priaugdavau, ginekologė pasakė, kad dėl jų organizmas pradėjo skysčius kaupti, ištino visas kūnas. Pakeitėm KT ir svoris sumažėjo. smile.gif

taip dauguma kt kaupia skysčius išskyrus yariną ir yasminele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 10, 12:27)
taip dauguma kt kaupia skysčius išskyrus yariną ir yasminele 4u.gif

drinks_cheers.gif Gegužės men. "Mamos žurnale" kaip tik rašo apie KT ir Yarina ir Yasminelle yra naujausios kartos KT su drospirenonu, dėl kurio dar labaiu sumažėjo nepageidaujamų šalutinių reiškinių (skysčių kaupimo, svorio didėjimo).

Aš jau gal 5 pakuotę vartoju ir tikrai man jos tinka ir patinka, kai nustatytas priminimas, tai ir išgert nepamirštu ax.gif Svoris tikrai neauga, bent jau per šiuos mėnesius neužaugo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 10 birželio 2008 - 14:16
Jai norit daugiau info,tai ieškokit per Google "Rožinė mažylė" ten viskas nuo A iki Z 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 10, 17:32)
Jai norit daugiau info,tai ieškokit per Google "Rožinė mažylė" ten viskas nuo A iki Z 4u.gif

Taip pat ir www.prisimink.lt 4u.gif
Atsakyti
O kuom skyriasi Yarina nuo Yasminelles,gal kiekiu hormonu?Svarstau vel gryzt prie tableciu,neisivaizduoju kokius nusipirkt,man ka anksciau bandziau,nieks netyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 06 11, 20:16)
O kuom skyriasi Yarina nuo Yasminelles,gal kiekiu hormonu?Svarstau vel gryzt prie tableciu,neisivaizduoju kokius nusipirkt,man ka anksciau bandziau,nieks netyko verysad.gif

Abiejų hormoninė sudėtis ta pati , tik Yasminelle yra dar mažesnė estrogenų dozė ir pastarieji naujesni už Yarina:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 06 11, 19:16)

geriau butu tau su gydytoja pasitarti 4u.gif
Atsakyti
o aš tai kažkada bandžiau reguloną.. bet nepatiko, kad visai nenorėjau smileysex.gif ir labai jau pagausėjo mm... mečiau, dariau petrauką. db yasminelle vartoju..bet ir vėl taip atsitiko, kad labai pagausėjo mm... niekam taip nebuvo? gal susitvarkys po kokių dar dviejų pakuočių?
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2008 06 12, 12:48)
o aš tai kažkada bandžiau reguloną.. bet nepatiko, kad visai nenorėjau  smileysex.gif ir labai jau pagausėjo mm... mečiau, dariau petrauką. db yasminelle vartoju..bet ir vėl taip atsitiko, kad labai pagausėjo mm...  niekam taip nebuvo? gal susitvarkys po kokių dar dviejų pakuočių?

Siaip man buvo gausios kai geriau 1 ir 2 pakuotes
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2008 06 12, 14:48)
o aš tai kažkada bandžiau reguloną.. bet nepatiko, kad visai nenorėjau  smileysex.gif ir labai jau pagausėjo mm... mečiau, dariau petrauką. db yasminelle vartoju..bet ir vėl taip atsitiko, kad labai pagausėjo mm...  niekam taip nebuvo? gal susitvarkys po kokių dar dviejų pakuočių?

Man negausios, bet po to dar kokias 4dieneles tepliojo doh.gif
Atsakyti