Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

[quote=kriiistina 19,2008 05 30, 14:48]MAn kazkaip paskutines menesines po 3 pakuociu berots tokios jau skausmingos buvo kaip dar niekad nebuvo, negalejau nei vaikscioti nei susiriesti nei issitiesti, net vaistai nepadejo...kas del nuotaiku kaitos, pas mane ji yra..nuo kt pilvas gali padideti?
[/quote]
Nuo kt negali pilvas padidėti ir svoris nuo jų neauga,nebent gali apetitas padidėt 4u.gif
Papildyta:
[quote=aga1,2008 06 01, 13:44]Vakar isgerus pirma tableciuke i tualeta lakstau kaip uzsukta. Atrodo, daug nieko negeriau, o toks jausmas, kad slapimo pusle visada pilna. Ir dar...slapinantis skauda schmoll.gif Ar tai gali buti salutinis poveikis?
O gal cia viskas man nerviniu pagrindu? Gal kas zino?
[/quote]
Gal tik sutapimas,kad išgėrus tablete.Mačia panašiau į pųslės uždegima.Šlapinimasis gali padažnėti,nes jos varo skyščius-veikia diureziškai,bet negali skaudėti šlapinantis.
Papildyta:

[/quote]
o ko tu nervuojės,kad tablete išgėriai,tai manai,kad jau viskas numirsi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 02 birželio 2008 - 13:09
Na, kaip ten bebutu, tai mano pirmi kontraceptikai. Jau ir taip pakankamai ilgai pragyvenom be ju. Visad bandant kazka pirma karta buna neramu 4u.gif Vidinis jauduliukas blush2.gif
Gal tai buvo audra stiklineje doh.gif Tiesiog sutapimas!
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2008 06 02, 17:41)
Na, kaip ten bebutu, tai mano pirmi kontraceptikai. Jau ir taip pakankamai ilgai pragyvenom be ju. Visad bandant kazka pirma karta buna neramu  4u.gif  Vidinis jauduliukas blush2.gif
Gal tai buvo audra stiklineje doh.gif  Tiesiog sutapimas!

pirma karta jauduliukas ir man buvo - manau tai naturalu wink.gif
buk rami - jie patikimi mirksiukas.gif
p.s. geriant taisyklingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 06 02, 19:08)
pirma karta jauduliukas ir man buvo - manau tai naturalu wink.gif
buk rami - jie patikimi  mirksiukas.gif
p.s. geriant taisyklingai  ax.gif

Kaip rasoma informaciniam lapelyje, jas reikia gerti kasdien mazdaug tuo paciu laiku. Tai tarkim geriant tarp 6:00 - 7:00 yra gerai, ar geriau butu 6:00 - 6:30? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2008 06 02, 18:20)
Kaip rasoma informaciniam lapelyje, jas reikia gerti kasdien mazdaug tuo paciu laiku. Tai tarkim geriant tarp 6:00 - 7:00 yra gerai, ar geriau butu 6:00 - 6:30?  blush2.gif

geriausia butu kokia 6 ar 7 wink.gif
ta prasme ne valandos laikotarpy, o kuo tiksliau wink.gif
pavyzdziui as, visad stengiuos gerti 21 valanda smile.gif
o priminima esu nusistacius 20.55 (cia, kad jei esu kur toliau nuo rankinuko galeciau ramiai nueit ir pasiimt kt wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 06 03, 13:43)
geriausia butu kokia 6 ar 7 wink.gif
ta prasme ne valandos laikotarpy, o kuo tiksliau wink.gif
pavyzdziui as, visad stengiuos gerti 21 valanda smile.gif
o priminima esu nusistacius 20.55 (cia, kad jei esu kur toliau nuo rankinuko galeciau ramiai nueit ir pasiimt kt wink.gif )

Ir man reiks priminima nusistatyti ax.gif
Kol nedirbu - prisimenu, bet kada vel isisuksiu i darbu verpeta, gali but taip, kad kada ir uzmirsius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2008 06 03, 20:34)
Ir man reiks priminima nusistatyti ax.gif
Kol nedirbu - prisimenu, bet kada vel isisuksiu i darbu verpeta, gali but taip, kad kada ir uzmirsius smile.gif

geriausia i patogiausia, be to busi rami, kad tikrai neuzmirsi wink.gif
Atsakyti
as irgi vartoju sias KT smile.gif salutinio poveikio jokio nera(vartoju 5men).beje,tai mano pirmosios KT,tikiuosi kad neteks nusivilti
Atsakyti
QUOTE(eeecstasyyy @ 2008 06 05, 17:11)
as irgi vartoju sias KT smile.gif salutinio poveikio jokio nera(vartoju 5men).beje,tai mano pirmosios KT,tikiuosi kad neteks nusivilti

Tu net penkis men., o as dar tik pirma savaite 4u.gif
Tai, visai, kaip sakoma, zalia esu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Mimuke @ 2008 06 04, 10:51)
geriausia i patogiausia, be to busi rami, kad tikrai neuzmirsi wink.gif

Bet vistiek gerai, kad cia uzejau. Tiek patarimu gaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 02, 14:06)
Nuo kt negali pilvas padidėti ir svoris nuo jų neauga,nebent gali apetitas padidėt 4u.gif

Gali ir pilvas padidėti, ir svoris, ir net nevalgant...
Man nuo Mirelle taip buvo, net per iškrovos dienas svorio priaugdavau, ginekologė pasakė, kad dėl jų organizmas pradėjo skysčius kaupti, ištino visas kūnas. Pakeitėm KT ir svoris sumažėjo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2008 06 07, 11:46)
Gali ir pilvas padidėti, ir svoris, ir net nevalgant...
Man nuo Mirelle taip buvo, net per iškrovos dienas svorio priaugdavau, ginekologė pasakė, kad dėl jų organizmas pradėjo skysčius kaupti, ištino visas kūnas. Pakeitėm KT ir svoris sumažėjo. smile.gif

jei ne paslaptis i kokias pakeitei? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 06 09, 14:56)
jei ne paslaptis i kokias pakeitei?  ax.gif  blush2.gif

Pakeičiau į Yasminelle... ax.gif
Atsakyti