Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 10, 15:24)
Na man asmeniskai tai svoris, koks buvo, toks ir yra. KT geriu 1,5 metu. smile.gif

o kas kiek laiko darai pertrauka, ta prasme negeri KT? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 10 10, 14:55)
o kas kiek laiko darai pertrauka, ta prasme negeri KT? mirksiukas.gif

blink.gif Nedariau dar, nes gydytoja man nerekomendavo ju daryt. unsure.gif Kadangi as jas taip ar taip pavasari zadu nustot gert, nes jau bandysim gandrus kviesti. ax.gif Nepatare del to, kad paskui organizmas vel is naujo turi prie ju priprast, o tas ypac aktualu toms, kurioms salutinis poveikis adaptuojantis sunkus. unsure.gif Aisku po kokiu 2-3 metu gali daryti pertrauka.
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 10, 16:22)
blink.gif Nedariau dar, nes gydytoja man nerekomendavo ju daryt. unsure.gif  Kadangi as jas taip ar taip pavasari zadu nustot gert, nes jau bandysim gandrus kviesti. ax.gif Nepatare del to, kad paskui organizmas vel is naujo turi prie ju priprast, o tas ypac aktualu toms, kurioms salutinis poveikis adaptuojantis sunkus. unsure.gif Aisku po kokiu 2-3 metu gali daryti pertrauka.

o as po kokiu 5 menesiu gerimo, dariau menesio pertrauka, bet lyg nera salutiniu pazymiu, nes kai pradejau gerti tai tepliojau visa menesi ir galva labai skaudedavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Matyt kaip kam, man pradejus gerti jas irgi tik pirma menesi tepliojo ir viskas, bet jei nebutina daryti pertrauka, tai kam tada... g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 10, 16:48)
Matyt kaip kam, man pradejus gerti jas irgi tik pirma menesi tepliojo ir viskas, bet jei nebutina daryti pertrauka, tai kam tada... g.gif  4u.gif

nedarysiu daugiau, dariau siaip, kad organizmas pailsetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano ginekologė sakė pertraukų nedaryti, nes organizmas ir taip patiria šoką, kai pradedi gerti kt, tada pripranta, kai darai pertrauką, organizmui šokas, o po to pripranta be papildomų hormonų apsieiti, o tada vėl grįžti prie kt, ir vėl šokas ir t.t. Taip kad joks čia poilsis organizmui... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iridy: 11 spalio 2008 - 20:44
QUOTE(Iridy @ 2008 10 11, 21:43)
Mano ginekologė sakė pertraukų nedaryti, nes organizmas ir taip patiria šoką, kai pradedi gerti kt, tada pripranta, kai darai pertrauką, organizmui šokas, o po to pripranta be papildomų hormonų apsieiti, o tada vėl grįžti prie kt, ir vėl šokas ir t.t. Taip kad joks čia poilsis organizmui... unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir aš šias KT geriu. Svoris neauga, oda susitvarkė thumbup.gif
Geriu jau metus ir visus metus noro nulis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cinikė @ 2008 10 13, 15:45)
Ir aš šias KT geriu. Svoris neauga, oda susitvarkė  thumbup.gif
Geriu jau metus ir visus metus noro nulis  doh.gif

Vat man tas pats... ax.gif Oda grazi, mmm neskausmingos, trumpos ir pastovios. thumbup.gif O noras... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 13, 17:20)
Vat man tas pats... ax.gif  Oda grazi, mmm neskausmingos, trumpos ir pastovios. thumbup.gif O noras... doh.gif

vienintelis tikriausiai minusas siu KT schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cinikė @ 2008 10 13, 15:45)
Ir aš šias KT geriu. Svoris neauga, oda susitvarkė  thumbup.gif
Geriu jau metus ir visus metus noro nulis  doh.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 13, 16:20)
Vat man tas pats... ax.gif  Oda grazi, mmm neskausmingos, trumpos ir pastovios. thumbup.gif O noras... doh.gif

kaip idomiai, man noras ne kiek nesumazejas.. ax.gif assa.gif
Atsakyti
Man noro irgi neperdaugiausiai. O siaip mm skausmingos buna blink.gif Ar dar kam taip yra?
Atsakyti