Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

[quote=doviliuke21,2008 09 27, 23:56]
As ne karta buvau pavelavusi 12 val, na ir kolkas be pasekmiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 04 07, 21:25)
LAba vakara, kazkaip nerandu temos apie siuos kt pradetos.
TAigi norejau paklausti tu kurios jas vartoja, ar buvo taip kad pirma karta siuos kontraceptikus vartojant kad menesines testusi 12 dienu?
KAzkaip 5 dienas labai kraujavau, tada pradejo teplioti iki dabar, gal sakau pas ginekologe apsilankyti?

Sveikute, vartoju, pirmą dieną kai pradėjau, tai aplamai vemiau, bet po truputį normalizavosi.
Pirmą kartą mėnesines tęsėsi apie dešimt, 5 dienas l.kraujavau, o po to tepliojo.
Vartoju jau pusę metę ir esu patenkinta, nors niekad nevartojau.
Papildyta:
Dėl kainos tai pigiausia camelia vaistinėj, dar su kortele, tai aplamai apie 40lt.
Atsakyti
QUOTE(bobo @ 2008 09 30, 10:18)
Sveikute, vartoju, pirmą dieną kai pradėjau, tai aplamai vemiau, bet po truputį normalizavosi.
Pirmą kartą mėnesines tęsėsi apie dešimt, 5 dienas l.kraujavau, o po to tepliojo.
Vartoju jau pusę metę ir esu patenkinta, nors niekad nevartojau.
Papildyta:
Dėl kainos tai pigiausia camelia vaistinėj, dar su kortele, tai aplamai apie 40lt.

Pamenu ir as kada pradejau vartoti sias KT. Kokia baisi savijauta buvo, vos kojas vilkau, kaulus lauze. Maniskis buvo taip issigandes, kad net bande atkalbeti daugiau KT nebegerti.
Na, bet dabar viskas lyg susinormalizavo.
Tik praeita menesi labai daug nervu buvo, tai viskas kiek susijauke. Mm anksciau pasirode, bet daugiau nusiskundimu lyg ir neturiu 4u.gif
Atsakyti
As yasminelle vartojau penkis menesius. Viskas buvo idealu, isskyrus viena - visiskai dingo lytinis potraukis. Mano gydytojas sake, kad esu pirmoji jo paciente, kuriai pasireiskia sitoks siu tableciu poveikis. Dabar bandysiu kontraceptini pleistra.
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2008 10 01, 09:36)
As yasminelle vartojau penkis menesius. Viskas buvo idealu, isskyrus viena - visiskai dingo lytinis potraukis. Mano gydytojas sake, kad esu pirmoji jo paciente, kuriai pasireiskia sitoks siu tableciu poveikis. Dabar bandysiu kontraceptini pleistra.

Ne tau vienai, man irgi vienintelis siu KT minusas, sumazejes potraukis smileysex.gif , bet stengiames visaip tai atstatyti ax.gif
Nes bandziau ir pleistra, ir kitas KT, bet sios vieninteles kuriu salutinis poveikis maziausias, nuo pleistro ir pykino, ir galva skaudejo, ir kraujavau daug... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 01, 11:07)
Ne tau vienai, man irgi vienintelis siu KT minusas, sumazejes potraukis smileysex.gif , bet stengiames visaip tai atstatyti  ax.gif
Nes bandziau ir pleistra, ir kitas KT, bet sios vieninteles kuriu salutinis poveikis maziausias, nuo pleistro ir pykino, ir galva skaudejo, ir kraujavau daug... doh.gif

o man mielosios atvirkščiai nuo šių tabletėlių padidėjo potraukis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bobo @ 2008 09 30, 08:18)

Pigiausiai, tai norfos vaistineje nuolaidu metu nuo 8-9 rytais ir 14-15val., tuomet taikoma nuolaida 20% ir visumoje apie 37Lt kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lovely: 01 spalio 2008 - 17:38
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 01, 10:07)
Ne tau vienai, man irgi vienintelis siu KT minusas, sumazejes potraukis smileysex.gif , bet stengiames visaip tai atstatyti  ax.gif

O kaip jus staengiates ta potrauki atstatyt? Nes as kamavausi penkis menesius, bet kai bet koks MB prisilietimas eme erzinti tiesiogine sio zodzio prasme, nulekiau pas gydytoja. unsure.gif Tik kazkaip del to pleistro dabar neramu. Gydytojas siulo kontraceptini zieda, sake, maziausia tikimybe, kad sumazes lytinis potraukis, bet suabejojau ir pasirinkau pleistra trims menesiams. smile.gif Ziuresim, kas bus.
Atsakyti
Tris metus geriau yarina,bet po nezmonisku galvos skausmu,gydytoja israse yasminelle.Kazkoks atvirkstinis variantas,tepliojimas, ms prasideda neisgerus visos pakuotes,kurioje lieka dar 6 tabletes,lytinio potraukio 0,nezinau ka ir besirinkti, nes sios KT tikrai ne man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2008 10 02, 09:45)
O kaip jus staengiates ta potrauki atstatyt? Nes as kamavausi penkis menesius, bet kai bet koks MB prisilietimas eme erzinti tiesiogine sio zodzio prasme, nulekiau pas gydytoja.  unsure.gif Tik kazkaip del to pleistro dabar neramu. Gydytojas siulo kontraceptini zieda, sake, maziausia tikimybe, kad sumazes lytinis potraukis, bet suabejojau ir pasirinkau pleistra trims menesiams.  smile.gif Ziuresim, kas bus.

Na visaip stengiames... blush2.gif
Yra planuose pradet gerti ta FEMININE, kai pinigu atsiras atliekamu, matysim gal bus koks poveikis... g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif na ir as jungsiuos i jusu gretas nes pradejau vartoti sias tabletes blush2.gif isgeriau dar tik septynias tabletes,na pakolkas visas septynias kraujuoju,ziuresiu kaip bus toliau g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
pradejau ir as rozine mazyle ax.gif gyd.paskyre,nes ant vienos kausydes yra stypriai isreikstas folikulas,nu ir beprotiskai skauda kairi sona ir pilvo apacia doh.gif pirma diena tai skaudoje dar labiau nei yprastai,bet lyg ir taisosis,siandien 9tablete,tai tiek dienu vis dar tesiasi mmm doh.gif ,stypriai pasireiske spuoguotumas,nugara tokiais dideliais spuogais ismede,smakra ir zandus doh.gif nu viska sieju su KT nes niekad tokiu spuogu nesu turejus..nu lauksiu kas bus toliau,prisiskaiciau cia visokiausiu komentaru,apie issausejimus,apie isnykusia aisra ir t.t... unsure.gif
Atsakyti