Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Baigiant antra pakuote pradejo pykint,visai kaip nestuke.gif ,nei is sio nei is to,skauda skrandi be priezasties.Jauciu pabaigsiu likusisas ir daugiau nepirksiu doh.gif Jokio malonumo sedet darbe pasidejus maiseli po ranka karsta.gif Ka zmones pagalvos? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2008 10 30, 23:12)
Baigiant antra pakuote pradejo pykint,visai kaip  nestuke.gif ,nei is sio nei is to,skauda skrandi be priezasties.Jauciu pabaigsiu likusisas ir daugiau nepirksiu doh.gif Jokio malonumo sedet darbe pasidejus maiseli po ranka karsta.gif Ka zmones pagalvos? lotuliukas.gif

gal ka ne ta suvalgei? g.gif
Atsakyti
geriu antra pakuote...viskas normalu su men.Tik va krutys labai padidejo... doh.gif butu,jei ne tempimas,maudimas...bet sakau gal susitvarkys.Man jas GN israse kaip pagalbine priemone nuo spuogu! g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 30, 23:18)
gal ka ne ta suvalgei? g.gif

Tai kad ne.Paskaiciau salutinius poveikius,tai raso,kad gali skrandi skaudet,pykint ir .tt.Jei zinociau,kad trecia pakuote naudojant taip nebus,tai tesciau.Man ir nuo spuogu parase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MILIUS @ 2008 11 01, 22:14)
geriu antra pakuote...viskas normalu su men.Tik va krutys labai padidejo... doh.gif butu,jei ne tempimas,maudimas...bet sakau gal susitvarkys.Man jas GN israse kaip pagalbine priemone nuo spuogu! g.gif

QUOTE(d-oncek @ 2008 11 01, 22:43)
Tai kad ne.Paskaiciau salutinius poveikius,tai raso,kad gali skrandi skaudet,pykint ir .tt.Jei zinociau,kad trecia pakuote naudojant taip nebus,tai tesciau.Man ir nuo spuogu parase doh.gif

O ar bent kiek nuo tu prakeiktu spuogu jums padejo, baigiu ketvirta pakuote, bet jokio pagerejimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 11 02, 10:01)
O ar bent kiek nuo tu prakeiktu spuogu jums padejo, baigiu ketvirta pakuote, bet jokio pagerejimo doh.gif

Man tai, pasikartosiu, padejo, net labai thumbup.gif , anksciau daug budavo, o dabar nebent pries mmm islenda vienas koks... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 11 02, 09:49)
Man tai, pasikartosiu, padejo, net labai thumbup.gif , anksciau daug budavo, o dabar nebent pries mmm islenda vienas koks... ax.gif

Tau pasiseke, nors gal as per daug greit rezultatu noriu sulaukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 11 02, 12:16)
Tau pasiseke, nors gal as per daug greit rezultatu noriu sulaukt ax.gif

Po kiek laiko dingo, tiksliai negaliu pasakyti, neatsimenu jau blush2.gif Geriu jau pusantru metu, tai kokius metus jau dziaugiuosi grazia oda! ax.gif
Atsakyti
Man tai sumazejo kiek tai spuogu,bet visvien yra...dar geriu 3men tabletes,kurias israse odos gyd...nes buvo isvis baisu baisu i diena po spuoga butinai blink.gif Vis laukiu pagerejimo...tik KT nelabai noriu ilgai gert g.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2008 10 31, 00:12)
Baigiant antra pakuote pradejo pykint,visai kaip  nestuke.gif ,nei is sio nei is to,skauda skrandi be priezasties.Jauciu pabaigsiu likusisas ir daugiau nepirksiu doh.gif Jokio malonumo sedet darbe pasidejus maiseli po ranka karsta.gif Ka zmones pagalvos? lotuliukas.gif

Nam tas pats buvo, su pykinimu. Jau net testa pasidariau, kaip rytais blogai budavo biggrin.gif
Na ka zmones pagalvos, ta ir pagalvos, kad - nestuke.gif
Tiesa, man po kokios savaites praejo po to...

Kas gero - oda susitvarke, tiek nugaros, tiek veido, tiek krutines... bet... NUOTAIKA KLAIKI, istisai, diena is dienos, nuo ryto iki vakaro. Norisi visus apstaugti kaip pikta buna, kartais pazliumbti, be jokios logiskos priezasties. Nurasyciau ant rudens ir saules trukumo, bet vasara tas pats budavo biggrin.gif
Nors ginekologe sake, kad sitos tabletes maziausiai turi hormonu, bet pabaigiu gerti sia savaite ir eina velniop jos, jau geriau pagydysiu oda kokiais kitais metodais (siaip del jos ir pradejau gerti), bet busiu normalios nuotaikos doh.gif Nervu gaila biggrin.gif

Atsakyti
nezinau merginos, man kazkaip po kurio laiko, ir nuotaika susitvarke, ir spuogai, ir skausmai... g.gif
vienintelis minusas noras... ax.gif
Atsakyti
Kai tik jas pradejau gert gal tris menesius buvo ziauriai blogai pries menesines, net tempa sukildavo ir kiekviena men zadejau mest jas, nes galvojau, kad jos ne man, bet po to lyg ir viskas susitvarke. Bet va spuogu kaip buvo taip ir yra, storet irgi pastorejau, noro taip pat nera sad.gif Atsiranda jis tik ta savite kai negriu blush2.gif (bet tada negalima). O ir kaina baigia uzmust, kas menesi vis pabrangsta doh.gif
Atsakyti