Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 11 05, 22:04)
Tai ji gal turejo omeni kaip priezasti butent mmm g.gif
Cia is tikro reikia pas ja klausti, as tai per ta laisva savaite drasiai uzsiemineju  smileysex.gif

zinoma, kad galima drasiai wink.gif
mes ir per ta laisva savaite, ir kai mmm tokios negausios smileysex.gif
QUOTE(fantagirou @ 2008 11 06, 09:09)
Baiginėju gerti pirmą pakuotę, tai iš pradžių jokio šalutinio poveikio nejaučiau, bet jau kelias dienas labai stipriai skauda galvą. Gal jums taip buvo? Kokius vaistus tada gėrėte, kad nesumažėtų kontraceptinis KT poveikis?

QUOTE(vaidau @ 2008 11 06, 17:12)
Aš pradėjau trečią Yasminele pakuotę  g.gif Kol kas dar nieko gero negaliu apie jas pasakyti  doh.gif Siaubingai pučia pilvą tas tris savaites, kol geri. Kai savaitės pertrauka - viskas  thumbup.gif  Nuotaikų kaita baisi, galvos skausmai, plaukai pradėjo slinkt... verysad.gif  O dar spuogais veidą išmėtė doh.gif man taip niekada net paauglystėj nebuvo... mm tikrai negausios, tik patepliojimai, pradeda tepliot dar nebaigus gert KT.
Man netiko nei KŽ, nei Logest, dar kažkokias gėriau, bijau, kad ir šitos gali netikt...

bent jau man labai padejo nakvisu aliejus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 11 07, 19:53)
bent jau man labai padejo nakvisu aliejus  thumbup.gif

aciū 4u.gif reiks būtinai nusipirkt smile.gif
Atsakyti
laba diena...as su klausimeliu:paskutine eilute tabletyciu geriant, t.y. paskutine savaite pries pertrauka kraujavimas prasideda nezymus...o po to vel sergu jau ta savaite darant pertrauka, cia normalu? g.gif
Atsakyti
nuo siandien pradedu gerti antibijotikus, tai papildoma apsauga naudotis kol juos gersiu ar dar ir baigus gerti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 11 24, 13:05)
nuo siandien pradedu gerti antibijotikus, tai papildoma apsauga naudotis kol juos gersiu ar dar ir baigus gerti?  g.gif

Jau ko nezinau, to nezinau. ax.gif Zinau tik, kad su migdomaisiais geriant, reikia papildomai saugotis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 11 24, 17:22)
Jau ko nezinau, to nezinau. ax.gif Zinau tik, kad su migdomaisiais geriant, reikia papildomai saugotis. unsure.gif

vartojant antibijotikus irgi reikia smile.gif
tik nezinau ar kol juos vartoju ar dar ir baigus gert antibijotikus papildomai saugotis g.gif
o kaip yra vartojant migdomuosius? gal tas pats ir su antibijotikais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 11 24, 16:40)
vartojant antibijotikus irgi reikia smile.gif
tik nezinau ar kol juos vartoju ar dar ir baigus gert antibijotikus papildomai saugotis  g.gif
o kaip yra vartojant migdomuosius? gal tas pats ir su antibijotikais?  g.gif

Na kol vartoji, tol ir saugaisi papildomai, del viso pikto, gali kelias dienas po to. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 11 24, 17:48)
Na kol vartoji, tol ir saugaisi papildomai, del viso pikto, gali kelias dienas po to. unsure.gif

as tai vaistinej kai klausiau, tai kazkokia ten pikta bobute buvo, kazka numyke, kad siek tiek ir mazina KT poveiki (bet dave suprast, kad gali nieko daugiau papildomai nenaudot), bet ir tam informaciniam lapely rekomenduoja saugotis papildomai, tik gaila nenurodo kaip ilgai:)
na manau, paklausysiu taves ir po anibijotiku dar kelias dieneles pasisaugosim, del visa ko smile.gif
Atsakyti
nukisau kazkur recepta KT, dabar galvoju jauciu neparduos be jo, ane?taip nenoriu eiti pas ginekologe... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 11 24, 18:33)
nukisau kazkur recepta KT, dabar galvoju jauciu neparduos be jo, ane?taip nenoriu eiti pas ginekologe... doh.gif

Na as Klaipedoj penktadieni pirkau, tai neprase ax.gif
Turejau issitraukus is pinigines, bet net neislanksciau, o prie pinigines laikiau, jei paprasytu, bet nea! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 11 24, 19:33)

man irgi pardave be recepto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 11 24, 18:33)

Kad aš neinu taip dažnai pas ginekologę, kai tik reikia recepto. Kai vedu vaikus pas šeimos gydytoją, pasiprašau, ir ji išrašo. Jokių problemų - ji turi ginekologės išrašą, žino, kad tokios tebletės man skirtos ir vsio. rolleyes.gif

Šiaip pas ginekologę apsilankau kas 1-1,5 metų... Dėl viso pikto. Bet gal dėl to, kad apsilankau jau daug metų ten nieko neranda... ax.gif
Atsakyti