QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 11 05, 22:04)
Tai ji gal turejo omeni kaip priezasti butent mmm  

Cia is tikro reikia pas ja klausti, as tai per ta laisva savaite drasiai uzsiemineju

Cia is tikro reikia pas ja klausti, as tai per ta laisva savaite drasiai uzsiemineju

zinoma, kad galima drasiai

mes ir per ta laisva savaite, ir kai mmm tokios negausios

QUOTE(fantagirou @ 2008 11 06, 09:09)
Baiginėju gerti pirmą pakuotę, tai iš pradžių jokio šalutinio poveikio nejaučiau, bet jau kelias dienas labai stipriai skauda galvą. Gal jums taip buvo? Kokius vaistus tada gėrėte, kad nesumažėtų kontraceptinis KT poveikis?
QUOTE(vaidau @ 2008 11 06, 17:12)
Aš pradėjau trečią Yasminele pakuotę   Kol kas dar nieko gero negaliu apie jas pasakyti
 Kol kas dar nieko gero negaliu apie jas pasakyti   Siaubingai pučia pilvą tas tris savaites, kol geri. Kai savaitės pertrauka - viskas
 Siaubingai pučia pilvą tas tris savaites, kol geri. Kai savaitės pertrauka - viskas   Nuotaikų kaita baisi, galvos skausmai, plaukai pradėjo slinkt...
  Nuotaikų kaita baisi, galvos skausmai, plaukai pradėjo slinkt...  O dar spuogais veidą išmėtė
  O dar spuogais veidą išmėtė  man taip niekada net paauglystėj nebuvo... mm tikrai negausios, tik patepliojimai, pradeda tepliot dar nebaigus gert KT.
 man taip niekada net paauglystėj nebuvo... mm tikrai negausios, tik patepliojimai, pradeda tepliot dar nebaigus gert KT. 
Man netiko nei KŽ, nei Logest, dar kažkokias gėriau, bijau, kad ir šitos gali netikt...
 Kol kas dar nieko gero negaliu apie jas pasakyti
 Kol kas dar nieko gero negaliu apie jas pasakyti   Siaubingai pučia pilvą tas tris savaites, kol geri. Kai savaitės pertrauka - viskas
 Siaubingai pučia pilvą tas tris savaites, kol geri. Kai savaitės pertrauka - viskas   Nuotaikų kaita baisi, galvos skausmai, plaukai pradėjo slinkt...
  Nuotaikų kaita baisi, galvos skausmai, plaukai pradėjo slinkt...  O dar spuogais veidą išmėtė
  O dar spuogais veidą išmėtė  man taip niekada net paauglystėj nebuvo... mm tikrai negausios, tik patepliojimai, pradeda tepliot dar nebaigus gert KT.
 man taip niekada net paauglystėj nebuvo... mm tikrai negausios, tik patepliojimai, pradeda tepliot dar nebaigus gert KT. Man netiko nei KŽ, nei Logest, dar kažkokias gėriau, bijau, kad ir šitos gali netikt...
bent jau man labai padejo nakvisu aliejus