Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

as yesminelle vartoju apie puse metu, tai jie jau man kaip zalia arbata ryte smile.gif apie jokius salutinius poveikius nieko nezinau, nejauciu... o kad nepamirsciau isgerti, patogiausiu laiku esu nusistaciusi priminima - labai pravercia thumbup.gif
Atsakyti
Išgėriau ir aš jau pirmą pakuotę ir po trijų dienų prasidėjo mms thumbup.gif tik įdomu kiek ilgai tesis g.gif Jokių šalutinių poveikių nėra,tikiuos taip ir toliau bus ax.gif

Ar papildomai prie KT kažkokius vitaminus naudojat ar nėra būtina g.gif
Atsakyti
aš jau gal pusę metų juos geriu thumbup.gif Jokių negerumų tik gerumai reguliarios ms,jokiu skausmų ir t.t. O aistra ir noras smileysex.gif tikrai padidėjo,nes naudojant žiedą buvo visai dinges.O dėl brangumo,tai manau,kad kiekviena prekė šeipsau brangi nebūna mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi sandie isigijau. Siaip gydytoja buvo israsius Jeninne, bet nepirkau as ju smile.gif (israse tokiu principu:mm reguliarios?neskauda?spuogu turi?aha.. turi...nu tai ger jeninne). Kazkaip prisikaiciau as apie J ir issigandau... kiek negerumu prirasyta, tai kadangi spuogai pranyko po keliu apsilankymo pas kosmetologe, tai nusipirkau Yasminelle. O vaistininke apgavau ax.gif sakau sitos netiko, israse Yasminelle, bet netycia ne ta recepta ismeciau, o kaip tik reikai pirktis... Nu ir ka pardave tongue.gif
Atsakyti
As pradejau gerti antraja pakuote, tai dingo pasalinis poveikis, gera nuotaika siaip pirmosios menesines man truko apie 5 dienas... o kas del smileysex.gif laaabbbbaaai padidejo, mb nudrosiu apacia lotuliukas.gif
Atsakyti
gal geriausios ir nevisom yra geriausios,bet kiek atsiliepimų skaičiau ir kiek vartojančių pažystu,tai visom jos tinka. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na as geriu jau puse metu, kokiu 4 men. problemu kaip ir nebuvo, tik skysciai labiau kaupesi. Tiesa, krytine tai tikrai padidejo, sustagrejo, bet kad padidejo, tai man asmeniskai nera gerai nes ir taip nemaza tueiu blink.gif Bet paskutinius 2 men ziauriai pradejo krutine skaudeti, anksciau buvo savaite iki menesiniu paskaudedavo, o dabar nuo pat pirmos tabletes verysad.gif Ir skauasmaa toks, kad atrodo, jog susimusiau. tai dabar nusprendziau koki menesiuka pertrauka padaryti. Ziuresiu...javascript:emoticon(':verysad:')
Atsakyti
šitos kt skysčių nekaupia,priešingai -jos veikia diureziškai smile.gif Dėl krūtinės visko gali būt,bet turėtų praeit.Siūlyčiau pasikonsultuot su gyditoja ir pas krutų specelistą nueit,nerduok die kokia kita priežastis,o gal tik kt netinka.Kaikuriom moterim reikia su didesniu hormonų kiekiu g.gif
Atsakyti
O kiek jus mazdaug laiko geriat is vis KT ir ar jums buna gausios ar ne? nes man labai sumazejo ir visai negausios pasidare, o kaip jums?? g.gif
Atsakyti
mano ciklas pasidarė tikslus kaip laikrodukas ir ms negausios.Anksčiau tesdavos 8-9 dienas,o dabar kokias 3 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 03, 22:21)
mano ciklas pasidarė tikslus kaip laikrodukas ir ms negausios.Anksčiau tesdavos 8-9 dienas,o dabar kokias 3  thumbup.gif

Man irgi mazdaug 3 bet tikrai negausiai.. vos vos.. g.gif Cia normalu..?
Atsakyti
as ir naudoju sitas KT. pirma menesi, tai galvojau, kur as iklimpau, nes cia mano pirmos KT. visa menesi tepliojo, jauciausi po to visa nukraujavusi, apetitas dingo, nors pas mane jis ir taip nedidelis, tai mano MB sako nu nezinau kur tai nuves, sudziusi visai g.gif
bet po to viskas susitvarke. smile.gif Aj dar issigandau del tu menesiniu trumpumo ir negausumo. Bet po keliu menesiu kai niekas nekinta, tai supratau, kad cia normalu thumbup.gif
tik va apetitas, tai nepadidejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magli: 04 gegužės 2008 - 12:23