as jau baigiau pirma pakuote, jokio salutinio poveikio nepajutau tik va tepliojau visa menesi ne vienos dienos nebuvo, kad netepliociau dar viena pakuote bandysiu gert, bet jeigu vel tepliosiu nebegersiu
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 05 05, 16:35)
as jau baigiau pirma pakuote, jokio salutinio poveikio nepajutau tik va tepliojau visa menesi ne vienos dienos nebuvo, kad netepliociau dar viena pakuote bandysiu gert, bet jeigu vel tepliosiu nebegersiu
Man buvo pirmą mėnesį tas pats, tepliojo kasdien, net ir normalių mmm nebuvo, o va dabar jau įpusėjus antrą pakuotę ir viskas normaliai , jokių tepliojimų, jokių pašalinių poveikių ir kas svarbiausia vėl atsirado noras

man tai sios kt tikras atradimas
,jauciuos puikiai ir nei minutes nesuabejojau savo pasirinkimu
.Isbandziau nemazai kt ir visokiu kitu budu.Labiausiai pasibaisejau ziedu
.Kazkokia nesamone ir didelis hormonu kiekis,man ir vyrui jis jautesi ir jauciausi prastai.

QUOTE(astor @ 2008 05 03, 15:02)
šitos kt skysčių nekaupia,priešingai -jos veikia diureziškai
Dėl krūtinės visko gali būt,bet turėtų praeit.Siūlyčiau pasikonsultuot su gyditoja ir pas krutų specelistą nueit,nerduok die kokia kita priežastis,o gal tik kt netinka.Kaikuriom moterim reikia su didesniu hormonų kiekiu 

Na siaip kai nebegeriu, ir krutines neskauda, o del skysciu, tai gali ir nuo situ kauptis, cia kiekvienai labai individualiai. Dabar bandysiu su mazesniu estrogenu kiekiu Mirelle.

mėgink,gal tos tau tiks,kiekviena turi atrast savo.Ten estrogeno kiekis nedauk skiresi,bet aplamai ju sudėtis kitokia,bet gal tau tokių ir reik

labukas visoms, sias geriau keturis menesius, bet kai dingo noras
ir eme kiekviena diena pykinti, nustojau gerti... jas geriau gal pries kokius sesis menesiukus, dabar jas vel pradejau gert ir kol kas viskas gerai
svoris man tikrai neaugo, atvirksciai numeciau gal penkis kilogramus, nes valgyt visai nesinorejo, beje apetito sumazejima jauciu ir dabar

QUOTE(Magli @ 2008 05 04, 12:21)
as ir naudoju sitas KT. pirma menesi, tai galvojau, kur as iklimpau, nes cia mano pirmos KT. visa menesi tepliojo, jauciausi po to visa nukraujavusi, apetitas dingo, nors pas mane jis ir taip nedidelis, tai mano MB sako nu nezinau kur tai nuves, sudziusi visai
bet po to viskas susitvarke.
Aj dar issigandau del tu menesiniu trumpumo ir negausumo. Bet po keliu menesiu kai niekas nekinta, tai supratau, kad cia normalu 
tik va apetitas, tai nepadidejo

bet po to viskas susitvarke.

tik va apetitas, tai nepadidejo

KAd zinokit ir pas mane apetitas sumazejo

pas mane apetitas nemažėja,bet jis didelis visad buvo,nes buvau labai kūda ir tyčia daug valgiau,kad užpakaliukas apvalesnis būtų,bet po nėštumo kai suapvalėjo,tai net per daug.Krūtinė visalaik nemaža buvo,o geriant kt dar statesnė pasidarė

QUOTE(emiru @ 2008 05 07, 17:17)
Na siaip kai nebegeriu, ir krutines neskauda, o del skysciu, tai gali ir nuo situ kauptis, cia kiekvienai labai individualiai. Dabar bandysiu su mazesniu estrogenu kiekiu Mirelle. 

Mirelle vartojau prieš Yasminelle. Jų teko atsisakyti būtėnt dėl skysčių kaupimo...

Dėl vieno dalyko niekaip negaliu Yasminelle atsidžiaugti: krūtinė visu dydžiu padidėjo..

QUOTE(Iridy @ 2008 05 10, 18:08)
Mirelle vartojau prieš Yasminelle. Jų teko atsisakyti būtėnt dėl skysčių kaupimo...
Dėl vieno dalyko niekaip negaliu Yasminelle atsidžiaugti: krūtinė visu dydžiu padidėjo..

O man niekas net per milimetrą nepadidėjo..

o gal standesnė pasidarė,tik tu nepastebėjai?
šeip gali ir nepadidėt

Šias tabletes vartoju jau daugiau nei metai. Nėra jokio šalutinio poveikio (svorio augimo,pykinimo, pagausėjusio kraujavimo ar pan.).
Bet vienas dalykas YRA - dingo noras mylėtis nors tu ką
Maniau,kad kaltas darbas, vaikai,nuovargis,bet kad jau labai tas nenoras sutampa su tablečių vartojimo pradžia. Vis dažniau pagaunu save,kad vakare daug mieliau paskaitau knygą nei kibinu savo MB
Bet vienas dalykas YRA - dingo noras mylėtis nors tu ką