Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

na mergytes, wos nenukritai vakar perkant pakuote mazyles rozines sumokejau 45lt, cia jau su camelios kortele su nuolaida doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 01 16, 16:23)
na mergytes, wos nenukritai vakar perkant pakuote mazyles rozines sumokejau 45lt, cia jau su camelios kortele su nuolaida doh.gif  unsure.gif

Aš jas tik dabar pradėjau naudoti, sakykit o kiek anksčiau jos kainavo unsure.gif
Atsakyti
apie 36-38lt mokedavau camelijoje su nuolaidu kortele, brangus malonumas patapo...O pigesniu kontraceptiku nebuna? g.gif gal kitos kitokius naudojate?
Atsakyti
Man tai sios kontraceptines tabletes netiko.Skaudedavo galva,budavau pikta kaip sirse.Tai nusprendziau gerti kitas,tai dabar jauciuosi visai kitaip.
Jei kam reikia galiu perleisti viena pakuote nepradaryta.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 01 16, 20:33)
Man tai sios kontraceptines tabletes netiko.Skaudedavo galva,budavau pikta kaip sirse.Tai nusprendziau gerti kitas,tai dabar jauciuosi visai kitaip.
Jei kam reikia galiu perleisti viena pakuote nepradaryta.

Aha aš taip pat labai pikta esu,bet nemaniau,kad tabletės kaltos.O kokias dabar naudojat?Ir ar dabartines rekomendavo ginekologė ar savo nuožiūra išsirinkot?Reiktų ir man kt keisti,nes jau vyras sako,kad man amžinas PMS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2009 01 16, 19:41)
Aha aš taip pat labai pikta esu,bet nemaniau,kad tabletės kaltos.O kokias dabar naudojat?Ir ar dabartines rekomendavo ginekologė ar savo nuožiūra išsirinkot?Reiktų ir man  kt keisti,nes jau vyras sako,kad man amžinas PMS  doh.gif

Taip man pakeite ginekologe,na gal tiksliau pati ejau prasyti kitu tableciu.Tai ji man pasiule diane.Tai jauciuosi tikrai zymiai geriau dabar nei tada kai geriau yasminele.Nezinau ar sia sutapimas toks,bet geriant tas tabletes buvau nesava.Svarbiausia,kad nesu tokia irzli ir pikta viskas aplinkui erzindavo..Ir savijauta geresne,tapau energingesne.
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 01 16, 18:21)
apie 36-38lt mokedavau camelijoje su nuolaidu kortele, brangus malonumas patapo...O pigesniu kontraceptiku nebuna? g.gif gal kitos kitokius naudojate?

taip tikrai, as irgi pirkau, su kortele 45, be - 50 lt. kosmaras kazkoks.. galvoju pereiti ant pigesniu, bet kazkaip visai tiko sios.. gaila biski..
Atsakyti
jezau...mergaites..pereinam ant pigesniu
sutikau vakar savo drauga pedarasta antana...
tai jis irgi ant pigesniu perejo
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 01 16, 22:42)
taip tikrai, as irgi pirkau, su kortele 45, be - 50 lt. kosmaras kazkoks.. galvoju pereiti ant pigesniu, bet kazkaip visai tiko sios.. gaila biski..

oho, negi pabrango g.gif
paskutini karta kai pirkau uz pakuote 45lt buvo g.gif
Atsakyti
man tai jos superines thumbup.gif thumbup.gif ,geriau metus ir viskas buvo ok,svoris neaugo!!! tik nustojau gerti ir nestuke.gif ,pagimdysiu ir tikrai tik jas gersiu!
Atsakyti
QUOTE(monikulia097 @ 2009 01 19, 12:10)
man tai jos superines thumbup.gif  thumbup.gif ,geriau metus ir viskas buvo ok,svoris neaugo!!! tik nustojau gerti ir nestuke.gif ,pagimdysiu ir tikrai tik jas gersiu!

sveikinu nestuke.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As cia gal biski ne i tema, bet dabar bandau apsispresti kokia KT pirkti tai skaitinejuosi jusu temele... Ir radau cia tokiu pasisakymu del receptu, tai ka taip iseina, kad be recepto KT visai neparduoda? Tai ka reik daryt man siandien reik pradet, o pas gine jau vistiek nespesiu...
Atsakyti