Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(simoneta @ 2009 01 08, 19:36)
Sveikos
ir as jau savaite naudiju sias tabletikes, bet buvau apakus kokios jos brangios.
doh.gif

šiandien pirkau ir mokėjau 42 lt, manau kad dar norma palyginus kiek pleistras kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 01 08, 23:33)
šiandien pirkau ir mokėjau 42 lt, manau kad dar norma palyginus kiek pleistras kainuoja  ax.gif

O as tai apie spirale pagalvojau Mirena.Tikrai pigiau bus
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2009 01 08, 21:27)
O as tai apie spirale pagalvojau Mirena.Tikrai pigiau bus

Esu turėjusi, man ji netiko, tai todėl ir pradedu tabletes ax.gif
Atsakyti
Pirkau ir aš už beveik 50Lt, dabar pirkau Šeimos vaistinėj už 36Lt 4u.gif
Atsakyti
sveikos,ir as baigineju pirmaja yasminelle pakuote,jokiu salutiniu poveikiu nejauciu,patenkinta pakolkas,o kaina tai tikrai didoka,pries tai vartojau lindynette tai perpus pigiau,bet svorio nuo ju priaugau,tai rekomendavo sias kt ax.gif
Atsakyti
gintarinej vaistinej 61 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2009 01 10, 21:58)

oho.As pirkau norfos vaistinej per laimingas valandas, tai mokejau 35 lt,
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2009 01 10, 19:28)

blink.gif kaina žiauri unsure.gif
Atsakyti
naudojau sias tabletes 4 menesius ir buvau labai patenkinta, deja, rankoje susidare trombas ir teko pabuvoti reanimacijoje. daktarai sako, kad taip atsitiko del siu tableciu, nes mano sveikatos bukle iki tol buvo nepriekaistinga. nos labai dziaugiausi jas vartodama, ir noras nebuvo dinges. dar turiu viena nepradaryta pokeli, gal kam is vilniaus reiketu, galeciau pigiau parduoti, nes daugiau nebegalesiu vartoi, o ismesti gaila.
Atsakyti
Mane nuo šių tablečių žiauriai pykino doh.gif nemoku net apsakyt,gaila buvo pinigėlių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viverrina @ 2009 01 11, 15:35)
naudojau sias tabletes 4 menesius ir buvau labai patenkinta, deja, rankoje susidare trombas ir teko pabuvoti reanimacijoje. daktarai sako, kad taip atsitiko del siu tableciu, nes mano sveikatos bukle iki tol buvo nepriekaistinga. nos labai dziaugiausi jas vartodama, ir noras nebuvo dinges. dar turiu viena nepradaryta pokeli, gal kam is vilniaus reiketu, galeciau pigiau parduoti, nes daugiau nebegalesiu vartoi, o ismesti gaila.

dabar naudoju dar pirmą pakuotę, jei niekas nepaims, tai tada perpirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, sorry jei poster_offtopic.gif
Bet gal kuri turi 3pakuotes (3men) siu KT parduoti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uk-girl: 13 sausio 2009 - 13:37