Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Crassula @ 2008 04 21, 22:26)
Beviltiska meile kaktusams lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

manau , kad abipusė meilė, juk žydi ,džiugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 21, 18:03)
Sveikos kaktusininkes, cia radau viena puslapiuka kur galima pirkti, ir yra vienas kaktusas  g.gif  labai jau man idomus, kadangi mano anglu kalbos zinios labai jau skurdzios, gal kas gali pasakyti kas jis pervienas g.gif  kiek suprantu jis auga ir sliauzia ar as jau nusisneku? va cia http://www.cactus-ar...sale_list_M.htm
pats pirmasis unsure.gif

man irgi jis idomus pasirode...
o ten raso, kad parduoda ilgas atzalas be saknu.
Atsakyti
ar nebūtų iš mano pusės labai kvaila, jei aš sveiką, bet labai vargšiškai išaugusiai opuncijai subulata nupjaučiau viršūnę- atidavė žmogus,kuris visai nesirūpino ja- i šaugo gal 30cm ir labai liesa- ir vaizdelis graudokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida2D @ 2008 04 22, 12:30)
man irgi jis idomus pasirode...
o ten raso, kad parduoda ilgas atzalas be saknu.

Noreciau gyvai toki kaktuseli pamatyti g.gif
Atsakyti
Kazkuri nesuprato angliskai apie kaktusa, stai:

15 + cm long, unrooted cuttings

15 + cm ilgio, auginukas (atskirtas vaikas) be saknu

Jei sito vertimo klausei 4u.gif

Šio kaktuso stiebai guli ant zemes ir auga tol, kol kiti stiebu galai is leto nunyksta. Tokiu budu, begant metams, augalas is leto keliauja.

Na nieko sau blink.gif taip ir is namu pabegt gali lotuliukas.gif
http://www.cactus-ar...ereus_eruca.htm
Papildyta:
QUOTE(Augė @ 2008 04 21, 19:26)
draugavau  su kaktusais  ax.gif
šiandienos 23 nuotraukos

Auge, nu pasaka, maniau, kad cia pas tave siandien viskas taip zydi, paskui datas pamaciau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
juk parašiau , kad 23 nuotraukos smile.gif

o vistiek džiugina
kartais persiverčiu aš albumą nu nuotraukos , ir tada dar norisi ir norisi
o jei į picasa užeinu iš pavartau kokio vokiečio albumiukus , tada visai svaigt pradedi
kai užsikabliuoji , tai valandos lekia nepastebimai
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
visoms kaktusininkėms po balionėlį...

paskaitau vis jūsų temikę ir oi kaip liūdna pasidaro- kad aš tiek mažai žinau apie kaktusus, nors MB ir nemėgsta jų - ant palangių jų vis daugėja,,,,
Tik kažkodėl nelabai drįstu jus kvailais klausimais trugdyt, nes ir kaktusiukai mano paprasti...

Gal kuri pasakys kas čia tokie, gavau iš mamytės vienos, sake pernai iš sėkliukių pasėjo :
http://www.supermama...-1208621462.jpg

nelabai gal foto matosi, bet įdubimuose yra lyg ir juodos juostelės tokios pagal kaktusiuko raštą, smile.gif

PS PAziūrėjau Augės kaktusus wub.gif wub.gif (be žodžių)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 22 balandžio 2008 - 17:50
As tai neatpazistu kas cia tokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 22, 18:21)
Kazkuri nesuprato angliskai apie kaktusa, stai:

15 + cm long, unrooted cuttings

15 + cm ilgio, auginukas (atskirtas vaikas) be saknu

Jei sito vertimo klausei  4u.gif

Šio kaktuso stiebai guli ant zemes ir auga tol, kol kiti stiebu galai is leto nunyksta. Tokiu budu, begant metams, augalas is leto keliauja.

Na nieko sau  blink.gif taip ir is namu pabegt gali  lotuliukas.gif

o,net nemaciau, kad ten dar galima daugiau apie sita kaktusa rasti. man tai jis kazkos ziaurus pasirode...
ir namuose tai ji nelabai turbut ir paauginsi, - nebent atskira kambari uzlesitum smile.gif
Atsakyti
o jus sakykite kaip juos prazydinti, koki 5 metai kai turiu ir ne vieno ziedelio nesulaukiu, bet i salta kambari as ju neisnesu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 04 22, 18:42)
4u.gif    4u.gif  4u.gif 
visoms kaktusininkėms po balionėlį...

paskaitau vis jūsų temikę ir oi kaip liūdna pasidaro- kad aš tiek mažai žinau apie kaktusus, nors MB ir nemėgsta jų - ant palangių jų vis daugėja,,,,
Tik kažkodėl nelabai drįstu jus kvailais klausimais trugdyt, nes ir kaktusiukai mano paprasti... 

Gal kuri pasakys kas čia tokie, gavau iš mamytės vienos, sake pernai iš sėkliukių pasėjo : 

Dar truputį per maži, kad eitų atpažinti g.gif Po kokių metų turėtų būti aiškiau.

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 04 23, 12:39)
o jus sakykite kaip juos prazydinti, koki 5 metai kai turiu ir ne vieno ziedelio nesulaukiu, bet i salta kambari as ju neisnesu mirksiukas.gif

Jei tik yra šaltas kambarys, tai būtinai reikia nešti ir nelaistyti, kad pailsėtų. Tada ir žiedeliai pasirodys smile.gif
Atsakyti
Gal kas norit Gymnocalycium Buenekeri vaikiuku? Uzaugino pas mane netiketai smile.gif dar maziukai, bet uzaugtu smile.gif Pas mane toks dabar: http://public.fotki....tusai/kakt.html
Atsakyti