Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Žinot aš čia nelabai moku naudotis, bet norėjau viena kaktusa jums visoms parodyti:) gal galit kuri nors paaiškinti, kaip rašant i foruma prisegti paveiksliuka, kad butu po tekstu??
Atsakyti
QUOTE(sonela @ 2008 04 09, 17:48)
Žinot aš čia nelabai moku naudotis, bet norėjau viena kaktusa jums visoms parodyti:) gal galit kuri nors paaiškinti, kaip rašant i foruma prisegti paveiksliuka, kad butu po tekstu??

kad tiesiogiai cia prisegti reikia surinkti man atrodo nemaziau kaip 100 ar 120 zinuciu, kitaip galima tik ideti sukurto albumo puslapi
Atsakyti
hmm, na aišku tada, reikia įsidėti albumo puslapi, kuris dar nėra visiškai sutvarkytas, tik dabar sukūriau:)

http://www.public.fotki.com/sonela/

Atsakyti
Geras kaktusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 09, 19:21)
Geras kaktusas  biggrin.gif

Aha ax.gif , įdomu, kokia čia rūšis smile.gifsmile.gif
Atsakyti
panasus i cereusa kazkoki hihihi.gif
Atsakyti
O as siandien savo mylimus litopsiukus palydejau i roju verysad.gif
Maziuke visus isrove ir nuplese saknytes doh.gif
Atsakyti
Kad jau tema apie žiedus, tai reikia žiedus rodyti:
user posted image
Šiandienos gymniuko žiedai - kažkaip mažesni, negu paprastai gymnų būna. Bet kai trys tai visvien gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Anril nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
gražu kaip , pas mane gimniukai su mažais pumpurais tik
Atsakyti
Anril, labai grazu wub.gif balandzio pradzioje trys ziedeliai thumbup.gif
Maniskiu pumpurai dideja, puciasi po truputi, bet jauciu dar savaitele, kita reiks ziedu palaukt...
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 04 09, 19:43)
Kad jau tema apie žiedus, tai reikia žiedus rodyti:
user posted image
Šiandienos gymniuko žiedai - kažkaip mažesni, negu paprastai gymnų būna. Bet kai trys tai visvien gražiai atrodo wub.gif

nerealus grožis thumbup.gif , maniškiai dar maži, ir iš viso taip lėtai auga, kad kartais atrodo kad ir nesužydės, nežinau, gal saulės per mažai g.gif mamiliarija tai žaibiškai didina savo žiedelius - ne tokia lepi ji pas mane smile.gif
Atsakyti