Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

sveikutes.as ir turiu kaktusiuku
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 05 08, 15:50)
As sitam straipsnyje ne su viskuo sutinku g.gif , nu jau protinga pasidariau doh.gif

Su laiku savas teorijas išsivedi,darai kaip tau atrodo,bet bepradedantiems manau verta bent paskaityt šį straipsnį ax.gif
Atsakyti
aš savo kaktusus migdziau, nelaisčiau ir t.t., pagal taisykles auginau, o pradziugino tik keliais žiedukai doh.gif
o va sesė toki pati turi, augino kaip ir visas gėles, laistė kas 2 savaites visa žiema ir pažiurėkit, 97 žiedus sukrovė... ir vis nauju atsiranda bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 05 08, 17:56)
aš savo kaktusus migdziau, nelaisčiau ir t.t., pagal taisykles auginau, o pradziugino tik keliais žiedukai  doh.gif
o va sesė toki pati turi, augino kaip ir visas gėles, laistė kas 2 savaites visa žiema ir pažiurėkit, 97 žiedus sukrovė... ir vis nauju atsiranda  bigsmile.gif

bigsmile.gif oho kokia grožybė wub.gif wub.gif

Bet man vaidenas,ar tikrai olandiškose durpėse rebutija šitiek žiedų išleido g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 08 gegužės 2008 - 18:05
Radau rebutia pirkt thumbup.gif Ir su keliom uogom, ne keliom, gal kokiom 8 thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 08, 18:03)
bigsmile.gif  oho kokia grožybė  wub.gif  wub.gif

Bet man vaidenas,ar tikrai olandiškose durpėse rebutija šitiek žiedų išleido  g.gif

ax.gif taip, kaip nupirko pernai su keliai žiedukais taip ir nepersodino, o kaip gražiai bus kai daugiau žiedu prasiskleis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 05 08, 18:45)
ax.gif  taip, kaip nupirko pernai su keliai žiedukais taip ir nepersodino, o kaip gražiai bus kai daugiau žiedu prasiskleis  wub.gif

Galiu "pradžiugint"- visi gali neprasiskleist... bet didžioji dauguma,tai tiksliai
Atsakyti
sveikos merginos.pasigirsiu..pies menesiuka internetu pirkau kaktusa biggrin.gif o siandien gryzom su vyru is darbo ir vyras pamate,kad jis sukrove zieduka biggrin.gif ( doh.gif o as visai nepastabi ir anksciau nepastebejau) dabar nekantrei laukiu kol prasiskleis bigsmile.gif ..tik gailoka,jog vienas blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, štai ir mano gražuoliai 4u.gif
http://public.fotki....ai/img0018.html
Atsakyti
QUOTE(Mamize @ 2008 05 08, 19:22)
Sveikutės, štai ir mano gražuoliai  4u.gif
http://public.fotki....ai/img0018.html

vaje koki groziai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos,ar toki kaktusai žydi?Neišsivaizduoju koki jų žiedai galėtų būti bigsmile.gif ,bet maniškis kažkokius atrodo pumpurus viršūnėse augina g.gif Beja,gal žinote kaip jis vadinasi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2008 05 09, 08:53)
Merginos,ar toki kaktusai žydi?Neišsivaizduoju koki jų žiedai galėtų būti bigsmile.gif ,bet maniškis kažkokius atrodo pumpurus viršūnėse augina g.gif Beja,gal žinote kaip jis vadinasi?

Opuntia. "Pasigooglink", žiedų pamatysi. Ant saviškės - vargu g.gif Ten tikriausiai nauji lapai lenda. Labai jau panašu būna į pumpurus smile.gif
Atsakyti