Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

O as susodinu kruvon, po kiek laiko vel atrodo geriau atskirai. doh.gif siaip susodinus kartu, jei kaktusu daug, tauposi laistymo laikas smile.gif
Atsakyti
Aš ir norėčiau kukliai pasigirti pirmaisiais žiedeliais blush2.gif
http://public.fotki....ai/img5118.html
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 05 10, 11:34)
Aš ir norėčiau kukliai pasigirti pirmaisiais žiedeliais blush2.gif
[url=http://public.fotki.com/musone/mano-kaktusai/img5118.html]

Ne tai jau ir kukliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš pasigirsiu kryžmintos Lobivijos žiedeliu wub.gif
Atsakyti
Super wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
@asta labai grazi wub.gif wub.gif Tik kaip suprasti 'kryzminta' g.gif su kuo kad toks puikus ziedas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien gavau naują kaktusėlį, gal galite man pagelbėti ir pasakyti kaip jis vadinasi ir ar jis žydintis. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
labai labai gražūs žiedai thumbup.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kas darosi mano opuntijai.. g.gif Kietumas viskas gerai, bet ties areolėm toks kaip vaško sluoksnis užsidėjo doh.gif kas per..?
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 05 10, 17:21)
@asta labai grazi wub.gif  wub.gif Tik kaip suprasti 'kryzminta' g.gif su kuo kad toks puikus ziedas  4u.gif

Lobivia х leudob autorinis hibridas L. leucantha х L. dobeana siųstas augalas ax.gif

QUOTE(elle @ 2008 05 10, 18:45)
Sveikos, šiandien gavau naują kaktusėlį, gal galite man pagelbėti ir pasakyti kaip jis vadinasi ir ar jis žydintis. rolleyes.gif

Visis kaktusai žydi wink.gif ir taviškis žydės,kai paaugs,tai Echinopsis

QUOTE(JuzTea @ 2008 05 10, 19:00)
Nesuprantu, kas darosi mano opuntijai.. g.gif Kietumas viskas gerai, bet ties areolėm toks kaip vaško sluoksnis užsidėjo doh.gif kas per..?

O čia jų "liga",labai dažnai joms tai nutinka
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 05 10, 20:00)

o gal nuotraukyte galima? 4u.gif manajai irgi kazkas yra, nezn kas, gal tas pats doh.gif
Atsakyti
RojausSoduose panos tuo pačiu skundžias paverskit kelis puslapius atgal...
Atsakyti