Įkraunama...
Įkraunama...

Laimėk kelionę

QUOTE(Christa @ 2005 04 23, 23:52)
Aš žiauriai neazartiška  tongue.gif  Visada sakau, kad kiekviena loteriją ir žaidimą laimiu....nes nieko neperku  biggrin.gif na tipo, laimiu sutaupydama pinigus  mirksiukas.gif .

O man ištikrųjų teko laimėti nieko neperkant ir tuo labai džiaugiuosi drinks_cheers.gif: pernai metais visai netikėtai laimėjau kelionę į Tunisą (dalyvavau dormeo organizuojamame žaidime). Aišku negalėjau patikėti, nes nieko nepirkau ir šiaip buvau prisiklausiusi apie tokius „laimėjimus“, tačiau pasirodo čia viskas „švaru“, vietoj šios kelionės gavau 3000lt čekį (nes maždaug tiek kainuoja atostogos dviems Tunise) ir už šią sumą galiu išsirinkti kokią noriu kelionę. Tai va čekis galioja metus, žodžiu viskas labai patogu rolleyes.gif nesenai uzsisakem kelionę ir spalio menesį išvykstam pailsėti į Kretą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaprizinga.: 22 rugpjūčio 2009 - 12:39
Sveikos mamytės, tikriausiai visada norisi pakeliauti, bet ne viasada yra tam pinigėlių. Neseniai internete radau konkursą, kuriame labai lengva ir smagu dalyvauti, o laimėti galima kelionę į Egiptą! smile.gif Taigi viską apie konkursą galite perskaityti štai čia:

http://www_diskutuok....html#post92505

Didelės sėkmės ir išradingumo wink.gif
Atsakyti
http://www.vtv.lt/na...-konkursas.html Šitas linkas tikrai geras wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, yra toks konkursėlis, kuriame galima laimėti kelionę į Egiptą. Reikia tiesiog sukurti originalų ketureilį, kuriame būtinai dominuotų žodžiai „Tez Tour, Egiptas, atostogos“. Tuomet apsirenkti egiptietiškai, nueiti į pačią netikėčiausią miesto vietą ir garsiai padeklamuoti savo sukurtą ketureilį. Visa tai nufilmuoti, atsiųsti ir laimėti kelionę 2-iems į Hurgadą! smile.gif

Siūlau sudalyvauti, nes labai paprasta, o kelionė tikrai gera smile.gif

Daugiau informacijos galite rasti čia:
http://www.vtv.lt/na...-konkursas.html
Atsakyti
Star'ai vasara skelbe ju sukio konkursa, tai kur nugaletojas?
Atsakyti
QUOTE(tatoogirl @ 2009 08 10, 11:34)
Sveikos  smile.gif  Norėjau pasiteirauti, gal yra laimėjusių kelionę per M-1 su Star Holidays? Būtų įdomu sužinoti kaip viskas vyksta.. smile.gif  aš laimėjau praeitą penktadienį, sakė laukti agentūros skambučio, bet niekaip nesulaukiu  schmoll.gif gal kuri taip pat kankinasi kaip ir aš? blush2.gif

As ir laimejau per m-1 kelione susisieke ta pacia diena . Viska lb issamei pasake ,dar kelis kartus el-pastu susirasem .Likau lb patenkinta
Atsakyti
O dabar jokių loterijų nėra kelionėms laimėti? bigsmile.gif Ir aš noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 09 23, 19:12)
Star'ai vasara skelbe ju sukio konkursa, tai kur nugaletojas?

Per M-1 skelbe mirksiukas.gif
kaip tik ta diena klausiau m-1 ir tikrai Skaiva skambino laimetojai mirksiukas.gif
p.s. gal jau senai klausta, bet dabar pamaciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 09 balandžio 2010 - 18:32
QUOTE(Niurzga @ 2010 04 09, 18:38)
O dabar jokių loterijų nėra kelionėms laimėti?  bigsmile.gif Ir aš noriu  ax.gif

Kaip tik cia, SM, uzmaciau, kad galima laimeti kelione su kinderbueno.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2010 04 09, 18:38)
O dabar jokių loterijų nėra kelionėms laimėti?  bigsmile.gif Ir aš noriu  ax.gif

Praėjusią savaitę į mobilų paskambino kažkokia saldžiabalsė mergina ir pranešė, kad lamėjau videokamera, laikrodį ar televizorių. Dar sakė, kad ar tai laimėjau ar tai turiu šansą laimėti kelionę į Tenerifę. Kvietė ateiti į Reval Hotel atsiimti laimėjimų. Prisistatė kažkokia naujai pradėjusi veikti Kipro kelionių agentūra iš M raidės. Kai paskambinau į Raval'ą paklausti kas užsisakė konferencijų salę - atsakė, kad Amber Promotion.
Galiu perleisti kvietimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2010 04 09, 17:53)
Praėjusią savaitę į mobilų paskambino kažkokia saldžiabalsė mergina ir pranešė, kad lamėjau videokamera, laikrodį ar televizorių. Dar sakė, kad ar tai laimėjau ar tai turiu šansą laimėti kelionę į Tenerifę. Kvietė ateiti į Reval Hotel atsiimti laimėjimų. Prisistatė kažkokia naujai pradėjusi veikti Kipro kelionių agentūra iš M raidės. Kai paskambinau į Raval'ą paklausti kas užsisakė konferencijų salę - atsakė, kad Amber Promotion.
Galiu perleisti kvietimą  mirksiukas.gif

O kokia proga ir su kuo laimejai tiek prizu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 04 10, 11:10)
O kokia proga ir su kuo laimejai tiek prizu ax.gif  blush2.gif

Čia tik masalas.
Atsakyti