Įkraunama...
Įkraunama...

Laimėk kelionę

akropolis organizuoja zaidima apsiperkant uz 100 lt ishskyrus maisto parduotuve -yra galimybe laimeti kruiza
Atsakyti
Metikiu ne uz ka, kad siais laikais tos loterijos yra organizuojamos saziningai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 08 10, 14:33)
Sveiki,

Na nežinau, gal manęs čia neišmes už dar vieną temą, bet...
Delfi skelbia atostogų nuotraukų konkursą.

Užpraeitais metais per Delfio foto konkursą vyras laimėjo kelionę į Turkiją thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pavasara @ 2012 04 21, 19:01)
Metikiu ne uz ka, kad siais laikais tos loterijos yra organizuojamos saziningai schmoll.gif

Yra tų konkursų ir sažiningų mirksiukas.gif
Man absurdiškiausi atrodo kokiame FB konkursai,kuriuose nugalėtoją renka tas kas nori,o tai yra...kas daugiau pasiplatins,kad už jį balsuotų tas ir laimi. cool.gif
Tokiuose konkursuose nėra jokio profesionalaus įvertinimo ir objektyvumo schmoll.gif Nesvarbu kokia tema ir ką reikia įvertinti.
Atsakyti
Man irgi kažko rimčiau atrodo parduotuvių, radio stočių konkursai už FB ax.gif ypač jeigu prizas didelės vertės
Atsakyti
QUOTE(Pavasara @ 2012 04 21, 21:01)

Netikėjau ir aš, kad geriant Kubus sultis galima kažką panašaus laimėti, bet spalį vykusioje kelionėje patirti įspūdžiai dar ilgai neleis pamiršti laimėtos 14000 litų vertės kelionės visai šeimai į Tenerifę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2013 12 18, 22:58)
Netikėjau ir aš, kad geriant Kubus sultis galima kažką panašaus laimėti, bet spalį vykusioje kelionėje patirti įspūdžiai dar ilgai neleis pamiršti laimėtos 14000 litų vertės kelionės visai šeimai į Tenerifę  thumbup.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif SVEIKINIMAI good.gif
Atsakyti