Įkraunama...
Įkraunama...

Palmės

Man irgi atrodo kad dracena..šitaip atrodo?
user posted image

Gal per mažai laistai? g.gif
Atsakyti
Jei dracena, gal skersvejo gavo g.gif Pas mane numire viena del to verysad.gif
Atsakyti
nea ta gele kur nuotraukoje irgi turiu, bet su ja viskas normaliai, o va ta palme tai ir toliau sekmingai dziuna...sad.gif nors laistai trasomis kiekviena savaitgali.
Atsakyti
kad gal žiemą nereikia tiek daug tręšti? unsure.gif
Atsakyti
vakar gavau dovanų palmę ir susirūpinau kaip ją reiks prižiūrėti, gal galit kas parašyti ar dažnai reikia persodinti kokią žemę geriau pasirinkti ir t.t. pagaliau kokios formos vazonai joms labiau patinka? g.gif
Atsakyti
palmiu saknys auga i gyli, taigi ir vazonas atitinkamas turetu buti. o del persodinimo tai manau panasiai kaip ir su visom gelem: kol jaunos, tai reikia daznaiu persodinti.
Atsakyti
Žinau,kad palmės nelabai mėgsta persodinimus.O kad reikia gilių vazonų,jau kažkas rašė.Aš iš Turkijos parsivežiau sėklų,nuo medžio prisirinkau,tai kiek pasėjau sudygo visos-gal šešios.Irgi pavasarį reikės persodinėt.
Atsakyti
auginu tokią palmytę g.gif ir pamačiau kažką įdomaus jos viduryje g.gif kaži kas čia bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 02 23, 22:12)
auginu tokią palmytę g.gif ir pamačiau kažką įdomaus jos viduryje g.gif kaži kas čia bus bigsmile.gif

Tai kad čia lyg ir ne palmytė g.gif

Manoji išauginta iš Monako atvežtos sėklos, dar vaikas bet lapus leidžia ir leidžia wub.gif Viena bėda, niekur nerandu jai vazono, kad būtų siauras ir ilgas, arba jei randu tai kaina doh.gif
Ir dar klausimas. Į kokia žemę sodinat? Kaip ir visas gėles, ar perkat specialią?
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 02 23, 22:33)
Tai kad čia lyg ir ne palmytė  g.gif

Manoji išauginta iš Monako atvežtos sėklos, dar vaikas bet lapus leidžia ir leidžia  wub.gif Viena bėda, niekur nerandu jai vazono, kad būtų siauras ir ilgas, arba jei randu tai kaina  doh.gif
Ir dar klausimas. Į kokia žemę sodinat? Kaip ir visas gėles, ar perkat specialią?

yra speciali palmėm žemė ir kaina apie 3 -4 lt. o vazoniką aš kažkaip pataikiau netyčia maximoj nusipirkti buvo toks vienintelis papigiai tai ir griebiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 02 23, 22:33)
Tai kad čia lyg ir ne palmytė  g.gif

Manoji išauginta iš Monako atvežtos sėklos, dar vaikas bet lapus leidžia ir leidžia  wub.gif Viena bėda, niekur nerandu jai vazono, kad būtų siauras ir ilgas, arba jei randu tai kaina  doh.gif

na gal čia ir nėra ta tikroji palmė,bet panaši į ją ax.gif o ir kažkur buvau radusi,kad pavadinimas su palmėm susijęs g.gif
O sodinu į paprastų gėlių žemę blush2.gif
Atsakyti
va radau savo palmytę ir ji tikrai palmė ax.gif
pažiūrėkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 24 vasario 2006 - 10:13