Įkraunama...
Įkraunama...

Palmės

Nu, nemėgstu aš palmių, bet vat gal pernai vienas bendradarbis atitempė man mažytį vazonikėlį gal su 20 kažkokių sukištų didelių sėklų su 1 ilgu lapu. Nu kol susiruošiau persodinti dalis numiro, kai persodinau dar numiro ir dabar 1 vazone auga... 6 palmės. Kai pradėjo leisti daugiau lapų surpatau, kad tai tikrai palmės o ne šiaip žolytė. Buvau ir pavadinimą atradus, bet kažkaip užsimiršo.
Dabar pagal MONAMI paveiksliuką, sakyčiau atrodo taip pat.. g.gif g.gif g.gif

O MONAMI - ar tavo žiedynas va toks kaip čia: http://classes.hortl...ea_elegans.html

Kaip manot, ar man jas išsodinti po 1 į atskirus vazonus ar galima grupelėmis?
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2006 02 24, 12:16)
Nu, nemėgstu aš palmių, bet vat gal pernai vienas bendradarbis atitempė man mažytį vazonikėlį gal su 20 kažkokių sukištų didelių sėklų su 1 ilgu lapu. Nu kol susiruošiau persodinti dalis numiro, kai persodinau dar numiro ir dabar 1 vazone auga... 6 palmės. Kai pradėjo leisti daugiau lapų surpatau, kad tai tikrai palmės o ne šiaip žolytė.  Buvau ir pavadinimą atradus, bet kažkaip užsimiršo.
Dabar pagal MONAMI paveiksliuką, sakyčiau atrodo taip pat..  g.gif  g.gif  g.gif

O MONAMI - ar tavo žiedynas va toks kaip čia: http://classes.hortl...ea_elegans.html

Kaip manot, ar man jas išsodinti po 1 į atskirus vazonus ar galima grupelėmis?

JO LYGIAI TOKS PAT thumbup.gif tik kaži kas čia bus iš jo g.gif
o pas mane jinai ne viena vazonėlyje schmoll.gif
suskaičiavau 4 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 02 23, 22:12)
auginu tokią palmytę g.gif ir pamačiau kažką įdomaus jos viduryje g.gif kaži kas čia bus bigsmile.gif

Taip tai ziedynas, pas mus kaime irgi zydejo smile.gif
Papildyta:
Man labai grazios hovejos, bet mazu niekur nemaciau pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2006 02 24, 13:46)
Taip tai ziedynas, pas mus kaime irgi zydejo  smile.gif

na tai tada lauksiu žiedų ir jums pasirodysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 02 24, 14:01)
na tai tada lauksiu žiedų ir jums pasirodysim ax.gif

Tai jau ir yra ziedai biggrin.gif Tokie ir sudzius...
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2006 02 24, 14:03)
Tai jau ir yra ziedai  biggrin.gif  Tokie ir sudzius...

bigsmile.gif tai tadu jau viena šakelė buvo sudžiuvusi ax.gif net nepastebėjau blush2.gif tai reikia džiaugtis kitom dviem šakelėm bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus auga didele finikine palme, apie ja irgi skaiciau, kad megsta dregme, bet matyt persistengiau ir atsirado kazkokiu mazu vabaliuku, tokie balti, mazyciai, tik matos, akd siek tiek kazkas juda, o zemes pavirsius visas baltai pamargintas doh.gif reikes gydyti g.gif
o siaip tai sia ziema isleido tris naujus grazius lapus smile.gif yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(JurateL. @ 2005 06 08, 11:52)
Mano palmei pas mane patinka, tik vienas klausimas , ką reiškia, kai naujas lapas išsiskleidžia bordo spalvos, kiek lapų skleidė, visi žalios spalvos, dabar ėmė ir vieną lapą bordo išskleidė  blink.gif ...nieko nesuprantu, gal kuri su tuo susidūrus? g.gif

pas mus visada tokius lapus isleidzia, tik paskaiu jie pazaliuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduciux: 24 vasario 2006 - 16:22
QUOTE(Jolli @ 2006 02 24, 14:46
[cool.gif
Papildyta:[/b]
Man labai grazios hovejos, bet mazu niekur nemaciau pirkti g.gif

Mačiau Senukuose buvo (tiesa,senokai) ir nebrangiai,atrodo iki dešimt litų, ne brangiau smile.gif .
Atsakyti

Mačiau Senukuose buvo (tiesa,senokai) ir nebrangiai,atrodo iki dešimt litų, ne brangiau smile.gif .
[/quote]
O cia Draugystes senukuose? Daznai ten bunu. Neteko matyti, gal paklausti reiktu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 25 vasario 2006 - 13:16
[quote=Jolli,2006 02 25, 14:16]
[/quote]
O cia Draugystes senukuose? Daznai ten bunu. Neteko matyti, gal paklausti reiktu...
[/quote]

Ukmergės g. , Vilniuj
Atsakyti
a aisku, gaila, bet Vilniuje nedaznai bunu... ax.gif
Bet gal kada bus ir Kaune...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 27 vasario 2006 - 21:20
Apie palmių priežiūrą paskaitykite thumbup.gif
Atsakyti