Delija, o kaip tau sekas? Ar pilvukas dar nerodė, ką turėsi?
Kažkaip nutilo visos
QUOTE(Delija @ 2008 04 16, 13:57)
Berniuka rodo beveik visi skaiciavimai 
Ui, mergaitės, žmogus planuoja, Dievas juokiasi... Trečia planavom su vyru pagal visus įmanomus planavimo metodus, lenteles braižiausi, kurią čia metų dieną gaminti, kad visi planavimai bernužėlį prognozuotų... Vyras jau sakė mane iš namų išvys su tais "oi, šiandien ne, po dviejų dienų"
P.S. Juokaujam dabar, kad vyrišką merginą auginsim.
Svarbiausiai, kad sveikas būtų.
sveikos merginos!as tai bandziau skaiciuoti pagal sita lygti ir paskutines 2 mergyckos kaip ir laukta:7x7 atimti motinos amziu,prideti 19 ir prideti pastojimo menesi.Jeigu gaunasi nelyginis skaicius-berniukas,jei lyginis skaicius-mergaite PVZ.7x7=49-29(motinos amzius-metai)=20+19=39+3(pastojimo menesis)=42 SEKES!jei kas bandysit
QUOTE(GALUZE @ 2008 04 23, 19:53)
Sveikutes, rodos mes jau prisiplanavome treciaji. Zinoma labai noretusi mergaites, kai namie jau du atamanai auga, bet tikrai nenusiminsiu 3 berniuka augindama. Jokiais skaiciavimo budais 100 proc. nepasitikiu, nes visi man rode, kad tureciau tureti skirtingu lyciu vaikus, o turiu 2 berniukus Tik du skaiciavimai atitiko: kraujo atsinaujinimo, pagal metus ir kinieciu lentele. Ziuresim ar dabar uztaikem ant mergaites.
sveikos merginos!as tai bandziau skaiciuoti pagal sita lygti ir paskutines 2 mergyckos kaip ir laukta:7x7 atimti motinos amziu,prideti 19 ir prideti pastojimo menesi.Jeigu gaunasi nelyginis skaicius-berniukas,jei lyginis skaicius-mergaite PVZ.7x7=49-29(motinos amzius-metai)=20+19=39+3(pastojimo menesis)=42 SEKES!jei kas bandysit
Man sutapo, dar keletą pažįstamų pabandžiau, irgi sutapo
Šeimyna jūsų tai tikrai įspūdinga
QUOTE(Ugniukė @ 2008 04 24, 09:33)
O man ne
Abu vaikai nesutapo
QUOTE(GALUZE @ 2008 04 23, 18:53)
Nebetikiu skaičiavimais - man nesutapo
Sveikos merginos,man pagal sia formule neatitinka.Pirma rodo berniuka,taip ir yra,o antra rodo mergyte,o turiu dvynukus berniukus.
.O kaip jums ar pasitvirtino,kad rukanciai mamytei susilaukti sunaus mazesne tikimybe?As nerukanti turiu tris berniukus.Bandziau lyginti pazystamas,daug sutapo,kurios ruko turi dukrytes
QUOTE(Manija69 @ 2008 04 24, 11:23)
Sveikos merginos,man pagal sia formule neatitinka.Pirma rodo berniuka,taip ir yra,o antra rodo mergyte,o turiu dvynukus berniukus.
.O kaip jums ar pasitvirtino,kad rukanciai mamytei susilaukti sunaus mazesne tikimybe?As nerukanti turiu tris berniukus.Bandziau lyginti pazystamas,daug sutapo,kurios ruko turi dukrytes 
Sesuo rukanti ir turi du sunus