Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(Manija69 @ 2008 04 24, 10:23)
O kaip jums ar pasitvirtino,kad rukanciai mamytei susilaukti sunaus mazesne tikimybe?As nerukanti turiu tris berniukus.Bandziau lyginti pazystamas,daug sutapo,kurios ruko turi dukrytes biggrin.gif

as nesu net bandzius rukyti, o turiu du sunus mirksiukas.gif , trecias neaisku, kolkas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(si179 @ 2008 04 24, 08:34)
Sveikutes, rodos mes jau prisiplanavome treciaji. Zinoma labai noretusi mergaites, kai namie jau du atamanai auga, bet tikrai nenusiminsiu 3 berniuka augindama. Jokiais skaiciavimo budais 100 proc. nepasitikiu, nes visi man rode, kad tureciau tureti skirtingu lyciu vaikus, o turiu 2 berniukus Tik du skaiciavimai atitiko: kraujo atsinaujinimo, pagal metus ir kinieciu lentele. Ziuresim ar dabar uztaikem ant mergaites. mirksiukas.gif

sveikinam 4u.gif , ir linkiu ,kad būtų gražuolytė mergytė arba fainuoliukas berniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 04 24, 10:23)
Sveikos merginos,man pagal sia formule neatitinka.Pirma rodo berniuka,taip ir yra,o antra rodo mergyte,o turiu dvynukus berniukus. tongue.gif .O kaip jums ar pasitvirtino,kad rukanciai mamytei susilaukti sunaus mazesne tikimybe?As nerukanti turiu tris berniukus.Bandziau lyginti pazystamas,daug sutapo,kurios ruko turi dukrytes biggrin.gif

laba, pagal ta skaiciavima man sutapo bernuzeliai biggrin.gif .
bet va apie rukyma, tai cia ir prielaida-as rukau, vyras ruko ir du sunus turim, aisku, per abu nestumus as meciau rukyt ir kai maitinau ir nerukiau. bet tik, kai viskas baiges is kart cigarete pakvipo blush2.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2008 04 24, 12:20)
as nesu net bandzius rukyti, o turiu du sunus mirksiukas.gif , trecias neaisku, kolkas tongue.gif

vau, kokie garzus paveikslai thumbup.gif man patiko thumbup.gif
ir linkiu, kad issipildytu norai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 04 24, 16:53)
vau, kokie garzus paveikslai  thumbup.gif  man patiko  thumbup.gif
ir linkiu, kad issipildytu norai  thumbup.gif

aciu uz pagyrima ir uz palinkejima mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Vilmos paveikslai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man laaaabai patiko !!! nu toookie faini - baltas pavydas wub.gif Labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2008 04 24, 23:30)
Vilmos paveikslai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  man laaaabai patiko !!! nu toookie faini - baltas pavydas  wub.gif Labai grazus  wub.gif

aciu, aciu mirksiukas.gif zinokit labai malonu kai kazkam patinka tai ka darau, sirdele glostot biggrin.gif
bet tema ne apie tai ax.gif tai, kad butu i tema, paklausiu, kazkur kazkada skaiciau, kad kai jau esi nestuke.gif su ziedu galima pasitikrinti kas pilvelyje mergyte ar bernas, gal kas pamena kaip g.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif ,

Kiek as zinau, bet nezinau ar tai tiksliai: su ziedu tai reikia virs pilvo laikyti ir jeigu sukasi ratu berniukas, jei pirmyn atgal - mergaite.

O su adata galima virs delno laikyti, bet ten as girdejau atvirksciai: jei pirmyn atgal - berniukas, ratu - mergaite.

Nezinau kiek tikra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2008 04 25, 08:40)
aciu, aciu mirksiukas.gif zinokit labai malonu kai kazkam patinka tai ka darau, sirdele glostot biggrin.gif
bet tema ne apie tai ax.gif tai, kad butu i tema, paklausiu, kazkur kazkada skaiciau, kad kai jau esi nestuke.gif su ziedu galima pasitikrinti kas pilvelyje mergyte ar bernas, gal kas pamena kaip g.gif

Reikia zieda pakabinti ant siulo (o gal ant plauko), tada laikyti virs delno ir jei suksis ratuku - tai mergaite, o jei svytuos i sonus - tai berniukas. (nesciai draugei nepasitvirtino mirksiukas.gif )

P.s. Skaitau, kad moncep parase visai kitas sukimosi reiksmes lotuliukas.gif Tai, Vilma, prisitaikyk kaip tau patogiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėnulė: 25 balandžio 2008 - 08:08
QUOTE(Mėnulė @ 2008 04 25, 08:07)
P.s. Skaitau, kad moncep parase visai kitas sukimosi reiksmes  lotuliukas.gif Tai, Vilma, prisitaikyk kaip tau patogiau  biggrin.gif

o kaip dabar zinoti, kaip is tikro, turbut pasinaudosiu tavo patarimu, pasirinksiu sau palanku varianta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2008 04 25, 10:26)
o kaip dabar zinoti, kaip is tikro, turbut pasinaudosiu tavo patarimu, pasirinksiu sau palanku varianta lotuliukas.gif

As dar karta perskaiciau ka parase moncep doh.gif Taigi sutampa. As tik apie delna rasiau, o apie delna reiksmes sutampa doh.gif Ot vepla lotuliukas.gif
Atsakyti
turesiu dar viena berna lotuliukas.gif
virs pilvo sukasi, virs delno pirmyn atgal svytuoja doh.gif
Atsakyti