Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(blondinas Nr.55 @ 2008 06 09, 07:50)
ka turi omeny -ruostis is anksto?
tipo, kai suzinosi vaiko lyti-bandysi juo atsikratyt?

Neamnau kad tavo pasisakymai čia į temą. Manau, kad visi čia esančių planiukių vaikai yra mylimi nepaisant lyties. Pačiai keistokai atrodo čia eskaluojami pernelyg paranojiški planavimai, bet galiu pasakyti: kad tik mačytų ir išsipildytų jų svajonės. Pati turiu 2 berniukus ir laukiuos trečio mažučio ir man jokio skirtumo ką turėsiu. Noriu sveiko vaiko, o lytis, tai jau ką Dievas duos tas ir bus.
Atsakyti
QUOTE(si179 @ 2008 06 09, 09:43)
Neamnau kad tavo pasisakymai čia į temą. Manau, kad visi čia esančių planiukių vaikai yra mylimi nepaisant lyties. Pačiai keistokai atrodo čia eskaluojami pernelyg  paranojiški planavimai, bet galiu pasakyti: kad tik mačytų ir išsipildytų jų svajonės. Pati turiu 2 berniukus ir laukiuos trečio mažučio ir man jokio skirtumo ką turėsiu. Noriu sveiko vaiko, o lytis, tai jau ką Dievas duos tas ir bus.

sveikinam su nestuke.gif aisku linkim MERGYTES wub.gif
labai teisingai thumbup.gif visi vaikuciai kokie bebutu yra mylimi ir jokiu minciu apie atsikratyma schmoll.gif
tas paranojiskumas tik cia atsiskleidzia nes gyvenime negalim to sau leist blush2.gif ESAM SUPER MAMOS SAVO VAIKINUKAMS mirksiukas.gif
beje o tu planavai ir kaip leliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 09, 11:57)
sveikinam su  nestuke.gif  aisku linkim MERGYTES  wub.gif
labai teisingai  thumbup.gif visi vaikuciai kokie bebutu yra mylimi ir jokiu minciu apie atsikratyma  schmoll.gif
tas paranojiskumas tik cia atsiskleidzia nes gyvenime negalim to sau leist  blush2.gif  ESAM SUPER MAMOS SAVO VAIKINUKAMS  mirksiukas.gif
beje o tu planavai ir kaip leliu  blush2.gif

apsiribojome tik tiek, kad planavome, bet netaikiau jokų metodų, kai kelis ciklus neužkimba nusisspjauni į visokius pamokymus, o nori kad tik viskas įvyktų greičiau. Mano nėštumas pagal simptomus tai pirmojo ir antrojo mišinys, neįsivaizduoju kas gausi, bet man ir vyrui jokio skirtumo tikrai nėra, ko nepasakyčiau apie senelius. Va iš jų, tai spaudimą jaučiu didelį doh.gif, nors ne jiems klecką reikės auginti, tad nepaisau aš jų pezalų.
Atsakyti
QUOTE(si179 @ 2008 06 09, 13:53)
ko nepasakyčiau apie senelius. Va iš jų, tai spaudimą jaučiu didelį doh.gif, nors ne jiems klecką reikės auginti, tad nepaisau aš jų pezalų.

ta proga prisiminiau sena laimes formule:

jei nori ilgai ir laimingai gyventi ir tureti savo seima... sulaukes 18 metu pamirsk, kad turi tevus
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.55 @ 2008 06 09, 07:50)
ka turi omeny -ruostis is anksto?
tipo, kai suzinosi vaiko lyti-bandysi juo atsikratyt?

Beprotiškai myliu savo berniukus,ir jeigu trečas kartas padovanos man berniuka mylesiu ji irgi be proto.Bet visos mamos sutiks ,kad kiekviena moterys svajoja apie dukra kuria lig tavo atspindis,tavo jausmai ,tavo neišsipildusios svajones.Berniukai myli savo mamas,bet deja toks jau gyvenimas kad dažniausiai tik su dukrom mamos gali iškalbeti visas savo užslieptos giliai širdyje paslaptis. flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 09 birželio 2008 - 21:07
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 09, 22:06)
Beprotiškai myliu savo berniukus,ir jeigu  trečas kartas padovanos man berniuka mylesiu ji irgi be proto.Bet visos mamos sutiks ,kad kiekviena moterys svajoja apie dukra kuria lig tavo atspindis,tavo jausmai ,tavo neišsipildusios svajones.Berniukai myli savo mamas,bet deja toks jau gyvenimas kad dažniausiai tik su dukrom mamos gali iškalbeti visas savo užslieptos giliai širdyje paslaptis.  flirt.gif

beprotiskai myli tik beprociai... nebukit tokios... mylekit paprastai... vaikai jums atsidekos
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.57 @ 2008 06 09, 15:05)
ta proga prisiminiau sena laimes formule:
jei nori ilgai ir laimingai gyventi ir tureti savo seima... sulaukes 18 metu pamirsk, kad turi tevus

Kaip bebūtų kvaila ir naivu, bet žiūriu tave labai domina planavimo peripetijos, bent jau tikrai labiau negu mane smile.gif Nes aš pamokymų nepaisau, o tu skaudžiai reaguoji į kiekvieną pasisakymą. blush2.gif
Atsakyti
ar kas bandėt naudotis šita lentele ax.gif
http://www.tindirind...php?page_id=245
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėjuke: 10 birželio 2008 - 09:32
QUOTE(blondinas Nr.59 @ 2008 06 09, 22:13)
beprotiskai myli tik beprociai... nebukit tokios... mylekit paprastai... vaikai jums atsidekos

Baig kabinetis prie kiekvieno žodžio,jumoras irgi turi būti sveikas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 10 birželio 2008 - 10:06
nekreipkit dėmėsio į tą blondiną wink.gif

prisikūręs keliasdešimt nikų su skirtingais numeriais, eina per temas ir rašo nesąmones. geriausiai ignoruoti.
na trūksta žmogui dėmėsio tai nežino ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(vėjuke @ 2008 06 10, 10:29)
ar kas bandėt naudotis šita lentele  ax.gif
http://www.tindirind...php?page_id=245

tik jau lenteles pamirskit schmoll.gif ten nesamones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2008 06 10, 16:10)
tik jau lenteles pamirskit  schmoll.gif  ten nesamones  doh.gif

bigsmile.gif ten gi simtamete kinu ismintis, kaip nesamones???.... lotuliukas.gif
beje, man atitiko g.gif
Atsakyti