Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

o jum atitinka pagal sia lentele 4u.gif ?
http://pregnancyandb...der-chart-9.htm
cia prie mamytes metu reik prideti metus vienus pagal menulio kalendoriu, isskyrus gimusioms sausio vasario menesiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 02, 15:12)
niu nepergyvenk  mirksiukas.gif  berniuksi gaunas kai ciklas l. trumpas  blush2.gif

Nu tikiuos ir aš biggrin.gif Negaliu sulaukt, kaip jau noriu bandyt, bet iki spalio negaliu dar dėl kitų priežasčių...

Papildyta:
QUOTE(anikita @ 2008 06 02, 17:24)
o jum atitinka pagal sia lentele 4u.gif ?
http://pregnancyandb...der-chart-9.htm
cia prie mamytes metu reik prideti metus vienus pagal menulio kalendoriu, isskyrus gimusioms sausio vasario menesiais 4u.gif

o kodėl reikia pridėti metus? Nesuprantu su tuo mėnulio kalendorium g.gif
Atsakyti
[quote=Ugniukė,2008 06 02, 19:13]
Nu tikiuos ir aš biggrin.gif Negaliu sulaukt, kaip jau noriu bandyt, bet iki spalio negaliu dar dėl kitų priežasčių...

tik labai cikla stebek nes ir as maniau kad uztenka 3 dienu ir y neliks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 02, 21:22)
tik labai cikla stebek nes ir as maniau kad uztenka 3 dienu ir y neliks  lotuliukas.gif

Bandysiu gal kokią 9 dieną, nes vaisingos prasideda pastoviai apie 10 dieną, šį mėnesį prasidėjo 11 dieną, tai spėju O bus 16 dieną, o mmm ciklas bus 30. Šiaip tokia kaip laikrodis iš viso buvau iki pirmo nėštumo, dabar +-1/2 dienos būna, o iki pirmo per pora metų kaip laikrodis sirgdavau, nors O nejausdavau, o dabar beveik visada jaučiu. Tik keista, kad kai planavom pirmą, pastojau iš antro mėnesio (16 ciklo dieną), o pirmą mėnesį gaminom iki 14 ciklo dienos, tai taip gaunas, kad vyro spermiukai neilgai tegyveno g.gif Nors aišku tą mėnesį buvo labai daug stresų, tai ir tai galėjo įtakoti, kad nepastojau...
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 01, 10:47)
ka reiskia susileidi vaistus ir ovuliac. a  g.gif

prieš pirmą pas mane O nelabai norėjo pati vykti, labai retai vykdavo, tai gėriau vaistukus, kur paskatina folikulų augimą, o po to susileidi vaistus, kurie juos susprogdina per 12 ar 24 val., nebepamenu, bet gaunasi, kad tiksliai žinai, kada O. Tiesa, kai pastojau, tą mėnesį kaip tyčia negėriau jokių vaistų ir pagal gydytoją įvyko vėlyva O ir atsirado pumpuriukas mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 06 03, 11:21)
prieš pirmą pas mane O nelabai norėjo pati vykti, labai retai vykdavo, tai gėriau vaistukus, kur paskatina folikulų augimą, o po to susileidi vaistus, kurie juos susprogdina per 12 ar 24 val., nebepamenu, bet gaunasi, kad tiksliai žinai, kada O. Tiesa, kai pastojau, tą mėnesį kaip tyčia negėriau jokių vaistų ir pagal gydytoją įvyko vėlyva O ir atsirado pumpuriukas mano biggrin.gif

jei pati ovuliacija pasidarai tada patarciau myletis 7 dienos iki ovuliac blush2.gif
Atsakyti
hmmm g.gif man atrodo, kad 7 dienos prieš - turi būti vyro turtas kaip sportininkai-bėgikai lotuliukas.gif kokių 3 prieš neužtektų manai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 06 03, 20:19)
hmmm g.gif man atrodo, kad 7 dienos prieš - turi būti vyro turtas kaip sportininkai-bėgikai lotuliukas.gif kokių 3 prieš neužtektų manai? g.gif

hihihi.gif mano nesportininkas tikrai, o 6 dienas atlaike blush2.gif gavosi mergaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 06 04, 09:06)
hihihi.gif mano nesportininkas tikrai, o 6 dienas atlaike blush2.gif gavosi mergaite 4u.gif

Super kaip wub.gif
Ech.... kad man taip smile.gif
Atsakyti
Klausykite, o pagal jus kam didesne tikimybė, jei mylėtasi kasdien apie 4 dienas prieš O ir dvi po O. Na ta prasme, kai dažnai mylu mylu. Vakarais, šuniuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 06 04, 11:30)
Klausykite, o pagal jus kam didesne tikimybė, jei mylėtasi kasdien apie 4 dienas prieš O ir dvi po O. Na ta prasme, kai dažnai mylu mylu. Vakarais, šuniuku doh.gif

jeigu iki O 4 dienas ir 2 po O, tai gerokai didesnė tikimybė berniukui, bet kaip matom iš daugelio patirties - būna ir mergyčių per O pagamintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 06 04, 11:30)

sunku pasakyt g.gif mes kasdien mylejomes 3 dienos iki ovuliacijos ir berniuks blush2.gif

BET DABAR JO I JOKIA MERGAITE NEMAINYCIAU wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 06 04, 09:06)

AS IR UZTAI KAD 7 MIN. 6 blush2.gif
Atsakyti