Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

[quote=MALUMA,2008 06 13, 12:18]
beja mamytes, kaip jau esu rasius, jog mano pazystama susilauke triju berniuku ir ketvirtos mergaites, jau niekas netikejo, kad bus dukra! taip kad buna stebuklu ir planuot galima! sesuo savo mazylius planavo pagal O ir turi suneli ir dukrele! nors sake, matavosi BT, bet atsibodo, mete ir is kart po mmm pradejo "daryt" vaikiuka, gime dukryte biggrin.gif
[/quote]
paklausinek ar pazistama planavo 4 vaikeli blush2.gif blush2.gif
del ovuliac. testu tai jie mums netinka[isbandyta manes blush2.gif .
mat jie rodo ovuliac. atejima tik pries 48 val. o mums oho pries kiek reikia blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o del ramybes meto matuojant bt nesamone schmoll.gif as matuoju pvz puse 7 o buna kad keliuos puse 6 maitint leliu ir rodo ovuliac. blush2.gif beto koks ten miegas su vaiku bet ovuliac. matau blush2.gif tad matuojam ir skaiciuojam blush2.gif blush2.gif blush2.gif
[/quote]
siandien vaistinej apie clomida pasiteiravau tai vaistininke -paklause kas do daigtas tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 13, 12:18)
o del ramybes meto matuojant bt nesamone  schmoll.gif  as matuoju pvz puse 7 o buna kad keliuos puse 6 maitint leliu ir rodo ovuliac.  blush2.gif  beto koks ten miegas su vaiku bet ovuliac. matau  blush2.gif  tad matuojam ir skaiciuojam  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

na sąmonė nesąmonė,sakau kaip yra... o paklausus bet kokio gyd. tai jis seniausiai jau nurašęs šį metodą....

ir be to, rodyt tai gali, bet tai ir pamatai jau per vėlai. nebent tik tuo atveju, jei ciklas reguliarus, ir gražiai, prieš oo nusileidžia ir po to pakyla. nes taip ir sunku atsekti.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 13, 13:49)
na sąmonė nesąmonė,sakau kaip yra... o paklausus bet kokio gyd. tai jis seniausiai jau nurašęs šį metodą....

ir be to, rodyt tai gali, bet tai ir pamatai jau per vėlai. nebent tik tuo atveju, jei ciklas reguliarus, ir gražiai, prieš oo nusileidžia ir po to pakyla.  nes taip ir sunku atsekti.

gal kiekvienai kitaip g.gif bet matuodama bt atradau kad 12 dienu iki ovuliac. labai skauda pilva g.gif
o kad nurasytas gydytoju tai pacius gydytojus reik nurasyt doh.gif pamegink pasikonsultuot del planavimo tai issizvengia o stai rusijoj jau specialiai tam gydytojai yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 13, 17:11)
gal kiekvienai kitaip  g.gif  bet matuodama bt atradau kad 12 dienu iki ovuliac. labai skauda pilva  g.gif 
o kad nurasytas gydytoju tai pacius gydytojus reik nurasyt  doh.gif  pamegink pasikonsultuot del planavimo tai issizvengia o stai rusijoj jau specialiai tam gydytojai yra  blush2.gif

tai taip, kiekvienos organizmas labai individualus, ir nbegali vienodai būti. kitoms va, kaip matau iš temos, kur mes esam matuojančios, net mm dieną bt nekrenta, man pvz iš kart muša per du laipsnius ir jau žinau kad bus. negali žinot kaip čia yra. laikosi aukšta ir tikrai atrodo, kad jau nėštukinė, ir še kad nori, bast ir nukrenta.

kas dėl gydytojų, tai jo... na jie mat mano, kad viskas eina į priekį, čia metodas nebetikslus, bet aksčiau tai buvo geras. na man tai bt labai padėjo pažinti savo ciklą, žinau kada maždaug ovuliaciją, kada laukt mm ir kt. ir tegu sako tie gyd ką nori...
Atsakyti

mat jie rodo ovuliac. atejima tik pries 48 val. o mums oho pries kiek reikia blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o del ramybes meto matuojant bt nesamone schmoll.gif as matuoju pvz puse 7 o buna kad keliuos puse 6 maitint leliu ir rodo ovuliac. blush2.gif beto koks ten miegas su vaiku bet ovuliac. matau blush2.gif tad matuojam ir skaiciuojam blush2.gif blush2.gif blush2.gif
[/quote]

laba, pabandysiu, bet tai bus negreit verysad.gif liepos- rugpjucio men, nes tada varysiu i LT
Atsakyti
[quote=Sigeita,2008 06 13, 18:10]
[/quote]

laba, pabandysiu, bet tai bus negreit verysad.gif liepos- rugpjucio men, nes tada varysiu i LT
[/quote]
nieko palauksim niekur neskubam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 13, 17:34)
tai taip, kiekvienos organizmas labai individualus, ir nbegali vienodai būti. kitoms va, kaip matau iš temos, kur mes esam matuojančios, net mm dieną bt nekrenta, man pvz iš kart muša per du laipsnius ir jau žinau kad bus. negali žinot kaip čia yra. laikosi aukšta ir tikrai atrodo, kad jau nėštukinė, ir še kad nori, bast ir nukrenta.

kas dėl gydytojų, tai jo... na jie mat mano, kad viskas eina į priekį, čia metodas nebetikslus, bet aksčiau tai buvo geras. na man tai bt labai padėjo pažinti savo ciklą, žinau kada maždaug ovuliaciją, kada laukt mm ir kt. ir tegu sako tie gyd ką nori...

kazko liudna cia siandien blush2.gif
ir baltike slapuke blush2.gif nepasirodo blush2.gif
nu paneles anuka planuot pradekit bus idomiau mirksiukas.gif
o del temper.tai mano ciklas super nereguliarus doh.gif doh.gif bet ovuliacija rodo blush2.gif tad matuokit nepatingekit blush2.gif
Atsakyti
Baltike-slapukė atostogauja tongue.gif . Iki pat rudens tongue.gif tongue.gif tongue.gif . O tai reiškia, kad neturi jokio reikalo jungti kompą, ir kol kas jokio noro. Su vaikais gamta, jūra džiaugiamės, namučius įsirenginėjame.

Šiaip jau pajutau pirmo trimestro "džiaugsmus", jėgų tikrai ne kalnai, vakarais lovoje atsiduriu pirmoji, o ir pietų pamiegoti dažnai nugriūnu. O kadangi pykinimų pikas sutapo su karščiais, kuriuos ir šiaip sunkiai ištveriu, tai teko ir ligoninėje lašelinių paragauti... Bet karščiai atslūgo ir vėl viskas pusėtinai. Tik vis dar laikausi nuomonės, kad nėščiąsias atostogų ne paskutinį, o pirmą nėštumo trimestrą reiktų išleisti. Echoskopo ir mmm duomenys šiek tiek skiriasi, tai kol kas preliminarios gimdymo datos dar nežinau, paaiškės birželio gale, tikiuosi. Tada ir liniuotę užsidėsiu.

Kol kas naujienų pas mus tiek. Kai vėl prie kompiuterio prieisiu, būtinai parašysiu. Bet kadangi per atostogas nelabai namie sėdime, tai pertraukos gali būti ir labai ilgos. Nepasigeskite. Linkėjimai visoms iš pajūrio! 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ziuriu nauju surizikuoti norinciu neatsirado? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2008 06 17, 09:13)
Sveikos 4u.gif
ziuriu nauju surizikuoti norinciu neatsirado? biggrin.gif

Rizikuosim neužilgo biggrin.gif
Atsakyti
as ir jau noreciau rizikuot, bet kaip padaryt, kad mmm ateitu keliom dienom veliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 06 19, 14:50)
as ir jau noreciau rizikuot, bet kaip padaryt, kad mmm ateitu keliom dienom veliau? g.gif

tau ne mms reik veliau o myletis anksciau mirksiukas.gif blush2.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti