Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(Sigeita @ 2008 06 19, 14:50)
as ir jau noreciau rizikuot, bet kaip padaryt, kad mmm ateitu keliom dienom veliau? g.gif

Gal reikia dėl kitų priežasčių g.gif Tada padeda daaaaug vitamino C, bent jau dienelę tikrai turėtų nutempti smile.gif Tik tai aišku Ovuliacijos nepakeičia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 06 20, 08:52)
Gal reikia dėl kitų priežasčių g.gif Tada padeda daaaaug vitamino C, bent jau dienelę tikrai turėtų nutempti smile.gif Tik tai aišku Ovuliacijos nepakeičia smile.gif

O cia vitamino c tabletes reikia gerti,ar citrinas valgyti?Jei taip,tai kokiais kiekiais?
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 06 20, 09:35)
O cia vitamino c tabletes reikia gerti,ar citrinas valgyti?Jei taip,tai kokiais kiekiais?

nesvarbu ką, svarbu gauti didelį kiekį vitamino C, tinka ir kiviai bei kiti vaisiai, turintys daug vit. C. Aš esu tai bandžius kelis kartus, jau aiškyu senokai, bet tikrai suveikia. Kokias 4-5 dienas išgerdavau po kokias 3-4 tab. vit. C, dar ir vaisių citrusinių pavalgydavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 06 20, 10:22)
nesvarbu ką, svarbu gauti didelį kiekį vitamino C, tinka ir kiviai bei kiti vaisiai, turintys daug vit. C. Aš esu tai bandžius kelis kartus, jau aiškyu senokai, bet tikrai suveikia. Kokias 4-5 dienas išgerdavau po kokias 3-4 tab. vit. C, dar ir vaisių citrusinių pavalgydavau smile.gif

Aciu,man kaip tik reikia nukelt mmm biski,nes i kelione isvaziuojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 19, 19:51)
tau ne mms reik veliau o myletis anksciau  mirksiukas.gif  blush2.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

na jo butu neblogai, bet pries isvaziavima nelabai noreciau lialiu pradet.... o griztu is Lt ir is kart prie darbelio smile.gif
o si men susijauke, anksciau mmm prasidejo, taip kad ir kita men dar anksciau ir tt...
o gal dar is vis per naksti mergytei man, reik dar palaukt? ka manai? musu suneliai juk tuo pacia diena net gime 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugniukė @ 2008 06 20, 07:52)

aciu uz patarima, reiks kita men pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 06 20, 17:14)
na jo butu neblogai, bet pries isvaziavima nelabai noreciau lialiu pradet.... o griztu is Lt ir is kart prie darbelio smile.gif
o si men susijauke, anksciau mmm prasidejo, taip kad ir kita men dar anksciau ir tt...
o gal dar is vis per naksti mergytei man, reik dar palaukt? ka manai? musu suneliai juk tuo pacia diena net gime 4u.gif
Papildyta:

aciu uz patarima, reiks kita men pabandyt smile.gif

is tikruju net keista[maniskis gime 13 d] kad kartu.tad manau reiktu planuot kad kai maze gimtu jam butu 2 ar virs 2 metu g.gif tad darbuotis patarciau gruodzio pab. ir kitu metu kelis menesiukus mirksiukas.gif .tauip pat ir vyresnipaskaiciuok kad butu lyginis skaicius blush2.gif
beje ar nebijai vargo[juk dar antras kruopyte bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 20, 17:30)
is tikruju net keista[maniskis gime 13 d] kad kartu.tad manau reiktu planuot kad kai maze gimtu jam butu 2 ar virs 2 metu  g.gif  tad darbuotis patarciau gruodzio pab. ir kitu metu kelis menesiukus  mirksiukas.gif .tauip pat ir vyresnipaskaiciuok kad butu lyginis skaicius  blush2.gif
beje ar nebijai vargo[juk dar antras kruopyte bus  mirksiukas.gif

Maluma, manau tie lyginiai metai ir mėnesiai tarp vaikų, tai panašiai kaip visos lentelės irnesakyk.gif Tiek pavyzdžių aplinkui, kad yra kitaip, kad aš tai tikrai netikiu smile.gif
Tarp manęs ir brolio 3 metai su viršum smile.gif Mano vadovo du berniukai - skirtumas 2 metai ir 4 dienos, ir t.t.....
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 06 20, 10:22)

schmoll.gif schmoll.gif labai individualu.
prieš važiuojant pas sb, nujaučiau, kad gali tos nelabosios ateiti doh.gif beveik preiš 1,5 sav pradėjau valgyti po citriną, apelsiną, ir papriką (žinoma, kad ji turi daug vit.c) kasdien, na galvojau jei nepadės, bus bent vitamino. likus maždaug +- savaitei iki numatomo savaitgalio, nusipirkau vit c tablečių, paklausiau normos, maximum sakė 3 tabletės per dieną, gėriau po 5-6 blush2.gif (durna merga), dar kažkokių talbečių, nžn pavadinimo, ne lt buvo, kurios atceit ir padeda, gėriau po 1 prieš valgį. atrodė ramu, jokių ženklų. kelionės rytą spazmai, metro išpila karštis, kas būna prieš mm, stotį laukiant jaučiu šlapia jau.. doh.gif eurostare (traukinį) besėdint galvojau kad skęstu, nu kaip davė tai nepasigailėjo, gal sakyčiau net pablogino padėtį tas vit c. nes niekada tokios gausios nebuvo. verysad.gif ir ką nuvykau su "draugėm" kurios buvo ypač ilgos, apie 6 dienas, niekada tiek nebūna.
nuo šiol tokių priemonių nesiimu. gal kam ir padeda, šaunu. man ne.
vienintelis būdas nukelti mm - KT wink.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 20, 19:52)
schmoll.gif  schmoll.gif labai individualu.
prieš važiuojant pas sb, nujaučiau, kad gali tos nelabosios ateiti  doh.gif beveik preiš 1,5 sav pradėjau valgyti po citriną, apelsiną, ir papriką (žinoma, kad ji turi daug vit.c) kasdien, na galvojau jei nepadės, bus bent vitamino. likus maždaug +- savaitei iki numatomo savaitgalio, nusipirkau vit c tablečių, paklausiau normos, maximum sakė 3 tabletės per dieną, gėriau po 5-6  blush2.gif  (durna merga), dar kažkokių talbečių, nžn pavadinimo, ne lt buvo, kurios atceit ir padeda, gėriau po 1 prieš valgį. atrodė ramu, jokių ženklų. kelionės rytą spazmai, metro išpila karštis, kas būna prieš mm, stotį laukiant jaučiu šlapia jau.. doh.gif  eurostare (traukinį) besėdint galvojau kad skęstu, nu kaip davė tai nepasigailėjo, gal sakyčiau net pablogino padėtį tas vit c. nes niekada tokios gausios nebuvo. verysad.gif ir ką nuvykau su "draugėm" kurios buvo ypač ilgos, apie 6 dienas, niekada tiek nebūna.
nuo šiol tokių priemonių nesiimu. gal kam ir padeda, šaunu. man ne.
vienintelis būdas nukelti mm - KT wink.gif

Čia manau jau buvo perdozavimas biggrin.gif
Ir aišku gali suveikti ne visoms vienodai, bent jau man (proto ribose smile.gif), padėjo kelis kartus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 06 20, 21:00)
Čia manau jau buvo perdozavimas biggrin.gif
Ir aišku gali suveikti ne visoms vienodai, bent jau man (proto ribose smile.gif), padėjo kelis kartus mirksiukas.gif

gal ir perdozavimas, gal ir ne, bet ne pirmas kartas tas buvo, deja, poveikio jokio.
Gerai, kam tokie paprasti dalykai suveikia.

o dar tas, kad iš streso mm gali ateiti, arba kažkokio didelio krūvio,pasikeitimo organizme, tai kai labai bijosi, kad nebūtų, tai ir ateina....
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 20, 16:30)
is tikruju net keista[maniskis gime 13 d] kad kartu.tad manau reiktu planuot kad kai maze gimtu jam butu 2 ar virs 2 metu  g.gif  tad darbuotis patarciau gruodzio pab. ir kitu metu kelis menesiukus  mirksiukas.gif .tauip pat ir vyresnipaskaiciuok kad butu lyginis skaicius  blush2.gif
beje ar nebijai vargo[juk dar antras kruopyte bus  mirksiukas.gif

laba, gal ir ankstoka, bet tai nelabai noriu ilgai laukt, vienu vargu uzauginsiu, visos uzsiaugina,galesiu ir as:) zinau bus laaabai sunku, bet jei toks pat vaikelis, kaip mazius mano dabar tai vargo didelio nemaciau.
na paziuresim, kaip cia bus su mano mmm, jei anksti prasedes, tai is Lt griztu tiesiai ant O, tai zinoma, jau nieko nedarysim, nei rugpjuti, nei rugseji, nei spali... lauksim ziemos tada:)
va pas mano pazystamus 1.8men skirtumas tarp vaiku ir turi mergyte ir berniuka, taip, kad nezinia, dar su tais lyginiais-nelyginiais metais... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 06 21, 11:07)
laba, gal ir ankstoka, bet tai nelabai noriu ilgai laukt, vienu vargu uzauginsiu, visos uzsiaugina,galesiu ir as:) zinau bus laaabai sunku, bet jei toks pat vaikelis, kaip mazius mano dabar tai vargo didelio nemaciau.
na paziuresim, kaip cia bus su mano mmm, jei anksti prasedes, tai is Lt griztu tiesiai ant O, tai zinoma, jau nieko nedarysim, nei rugpjuti, nei rugseji, nei spali... lauksim ziemos tada:)
va pas mano pazystamus 1.8men skirtumas tarp vaiku ir turi mergyte ir berniuka, taip, kad nezinia, dar su tais lyginiais-nelyginiais metais... g.gif  g.gif

IR VISGI KUR TAIP SKUBI mirksiukas.gif
Atsakyti