QUOTE(Ugniukė @ 2008 06 20, 10:22)
nesvarbu ką, svarbu gauti didelį kiekį vitamino C, tinka ir kiviai bei kiti vaisiai, turintys daug vit. C. Aš esu tai bandžius kelis kartus, jau aiškyu senokai,
bet tikrai suveikia. Kokias 4-5 dienas išgerdavau po kokias 3-4 tab. vit. C, dar ir vaisių citrusinių pavalgydavau

labai individualu.
prieš važiuojant pas sb, nujaučiau, kad gali tos nelabosios ateiti

beveik preiš 1,5 sav pradėjau valgyti po citriną, apelsiną, ir papriką (žinoma, kad ji turi daug vit.c) kasdien, na galvojau jei nepadės, bus bent vitamino. likus maždaug +- savaitei iki numatomo savaitgalio, nusipirkau vit c tablečių, paklausiau normos, maximum sakė 3 tabletės per dieną, gėriau po 5-6

(durna merga), dar kažkokių talbečių, nžn pavadinimo, ne lt buvo, kurios atceit ir padeda, gėriau po 1 prieš valgį. atrodė ramu, jokių ženklų. kelionės rytą spazmai, metro išpila karštis, kas būna prieš mm, stotį laukiant jaučiu šlapia jau..

eurostare (traukinį) besėdint galvojau kad skęstu, nu kaip davė tai nepasigailėjo, gal sakyčiau net pablogino padėtį tas vit c. nes niekada tokios gausios nebuvo.

ir ką nuvykau su "draugėm" kurios buvo ypač ilgos, apie 6 dienas, niekada tiek nebūna.
nuo šiol tokių priemonių nesiimu. gal kam ir padeda, šaunu. man ne.
vienintelis būdas nukelti mm - KT