Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(MALUMA @ 2008 06 26, 12:32)
TADA VISOMS BUS GERAI IR NEREIKS BURBULIUOT NIEKAM blush2.gif [NES DABAR VISOS ISSIZIOJE SKAITO O SNEKA BELE KA IR KITAS SKAUDINA  blush2.gif

Na jau, na jau, aš nesu kritikuotoja, o tik pateikiau faktą įrodantį, kad nuo jūsų pačių nusiteikimo priklauso ką jūs turėsite. Mėgstu remtis faktais ir moksliniais įrodymais, o tie visi: ką valgysi, kaip mylėsies ir t.t. tai negi jūs pačios nesuvokiate, kad tai yra briedas. Pritariu ovuliacijos skaičiavimo metodui, nes jis yra pagrįstas, bet ir jis 100 proc. negarantuoja norimos lyties. O gal jūsų vyrai iš tų 6 proc. kurie gamina tik vienos lyties leliukus?
Tikrai linkiu visoms norinčioms mergaičių, jų kažkada turėti. Asmenškai man mano kinderiukai vieninteliai ir nepakartojami ir nekeisčiau jų į jokią mergaitę. Negi tikrai yra toks didelis skirtumas berniuką ar mergaitę turėsite? Kartais nepagalvojate, kaip ta mergaite įsipaišys į jūsų bernų komandą. Nes mano vyresnėlis nori brolio ir tik brolio, nes pareiškė, ką mergaitė pas mus veiktų? Racijos yra jo pamąstymuose.
Žinote kodėl viskas atrodo taip desperatiškai, nes jūs jau turite ne po vieną berniuką ir mergaitė tampa idėja fix. Čia lyties norėjimas ne esmė, čia užkliūna kiekis ir siekis bet kokiu būdu tai gauti.
Galite apmėtyti mane pomidorais, bet tikiu kad ne mes reguliuojame tokius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(si179 @ 2008 06 26, 13:25)
Kartais nepagalvojate, kaip ta mergaite įsipaišys į jūsų bernų komandą. Nes mano vyresnėlis nori brolio ir tik brolio, nes pareiškė, ką mergaitė pas mus veiktų? Racijos yra jo pamąstymuose.

Aš jau rašiau kažkada, kad mergaitės "bijau", netgi labai bijau. Ir dėl to, kad mūsų šeimos aplinka ir pomėgiai damoms nepritaikyti, taip pat. Bet va savaitgalį šnekėjau su moterimi, kuri augo tarp trijų vyresnių brolių. Juokėsi, kad mokėjo šautuvą išsidrožti, lanką išsilenkti, iki šiol dievina žvejybą ir futbolą, tačiau yra labai laiminga, kad augo tokioje aplinkoje.

O dėl brolio, tai mano vyresnėlis taip pat kartojo, kad nori tik brolio ir kai laukėmės antrojo, ir kai trečiojo. Dabar jis jau "protingas" ir sako, kad "mamai reikia mergaitės", nes tą mums mažiausiai trejus metus visi aplinkiniai kala. O va, vidurinėlis labai nori trijų sesių: "Kad visi broliai turėtų su kuo šokti, ką ginti ir globoti, kam ranką paduoti iš mašinos išlipant". Bo dabar keturi šeimos vyrai manimi viena nepasidalina, dažnai būna mūšių ir ašarų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 06 26, 13:39)
Aš jau rašiau kažkada, kad mergaitės "bijau", netgi labai bijau. Ir dėl to, kad mūsų šeimos aplinka ir pomėgiai damoms nepritaikyti, taip pat. Bet va savaitgalį šnekėjau su moterimi, kuri augo tarp trijų vyresnių brolių. Juokėsi, kad mokėjo šautuvą išsidrožti, lanką išsilenkti, iki šiol dievina žvejybą ir futbolą, tačiau yra labai laiminga, kad augo tokioje aplinkoje.

O dėl brolio, tai mano vyresnėlis taip pat kartojo, kad nori tik brolio ir kai laukėmės antrojo, ir kai trečiojo. Dabar jis jau "protingas" ir sako, kad "mamai reikia mergaitės", nes tą mums mažiausiai trejus metus visi aplinkiniai kala. O va, vidurinėlis labai nori trijų sesių: "Kad visi broliai turėtų su kuo šokti, ką ginti ir globoti, kam ranką paduoti iš mašinos išlipant". Bo dabar keturi šeimos vyrai manimi viena nepasidalina, dažnai būna mūšių ir ašarų. biggrin.gif

ACIU BALTIKE IR NAKTIBALDA uz palaikyma drinks_cheers.gif bet zinokit man jau cia nesinori rasyt schmoll.gif
beje baltike ka mazyliai tau prognozuoja blush2.gif ar jau svoriukas augt pradejo blush-anim-cl.gif2
ZINAI JAUCIU BUS MAZYLE wub.gif NIU GI Y TAIP ILGAI NEI PAS VIENA NEISGYVENO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 26, 14:01)
beje baltike ka mazyliai tau prognozuoja  blush2.gif  ar jau svoriukas augt pradejo  blush-anim-cl.gif2

Pas gydytoją man tik liepos pradžioje, tadu ir sužinosiu, kaip su svoriu. Ale spėju, kad dar "minuse". smile.gif Nors jaučiuosi jau puikiai, tik, kaip ir per visus nėštumus, pykina važiuojant. Net ir kai pati vairuoju. O sūneliams mano nėštumo dar stengiamės neakcentuoti, tai jų prognozių kol kas nežinau.
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 26, 12:01)
man jau cia nesinori rasyt  schmoll.gif

O mums norisi, kad pasidalintum savo turimą informaciją ax.gif Nekreipk dėmesio į tokius žmones, žinok visada atsiranda tokių, kurie "pasikrauna" nuo to, kad šaiposi iš kitų. Nesuprantu kam eit i forumą, kuris tavęs nedomina ir ten kelti visokius kipišus blink.gif Nugi pilnas forumas įvairiausių temų, prašom eiti ten ir skaityti kur renkasi ne "liguisti" žmones
Atsakyti
QUOTE(Padūkėlė @ 2008 06 26, 14:17)
O mums norisi, kad pasidalintum savo turimą informaciją  ax.gif  Nekreipk dėmesio į tokius žmones, žinok visada atsiranda tokių, kurie "pasikrauna" nuo to, kad šaiposi iš kitų. Nesuprantu kam eit i forumą, kuris tavęs nedomina ir ten kelti visokius kipišus blink.gif Nugi pilnas forumas įvairiausių temų, prašom eiti ten ir skaityti kur renkasi ne "liguisti" žmones

Tikrai nesišaipau iš nieko. Pati sekiau šią temą jau seniai. Įdomios man visos blevyzgos kartais vien dėl sportinio intereso. Liguistumas, kaip pavyzdys, posakis: paskui gailėsies, kad kažko neišbandei. Nejaugi čia yra nors viena kuri gailisi. Arba patarimas neskubėti. Kur neskubėti? Ko palaukti? Kokio apreiškimo laukti? Aš kažko nesupratu. g.gif Pirma tema buvo žymiai informatyvesnė. Pasakiau faktą, o pabarti už tam tikras replikas tikrai galima. Mokėkite priimti kritiką. Dar kartą kartoju, kad nesu prieš nieką nusistačiusi.
Atsakyti
[quote=si179,2008 06 26, 13:25]
Na jau, na jau, aš nesu kritikuotoja, o tik pateikiau faktą įrodantį, kad nuo jūsų pačių nusiteikimo priklauso ką jūs turėsite. Mėgstu remtis faktais ir moksliniais įrodymais, o tie visi: ką valgysi, kaip mylėsies ir t.t. tai negi jūs pačios nesuvokiate, kad tai yra briedas. Pritariu ovuliacijos skaičiavimo metodui, nes jis yra pagrįstas, bet ir jis 100 proc. negarantuoja norimos lyties. O gal jūsų vyrai iš tų 6 proc. kurie gamina tik vienos lyties leliukus?
\TAV OFAKTAI IRGI BRIEDAI lotuliukas.gif tongue.gif NEMATAU I KA REMTIS tongue.gif .O KALBANT APIE MOKSLA YRA TIK 1 PROCENTAS KAD VYRAI NEGALI TURET KITOS LYTIES VAIKU. lotuliukas.gif
TAIGI DOMIESI IR TU tongue.gif ESME TA -KAD as turedama tris berniukus ir daug info[nes ne su viena mamyte bandravau ir bendrauju] NORIU VISOMS MERGYTEMS PADET MERGYCIU SUSILAUKT wub.gif wub.gif wub.gif IR JEI KA ISGIRSTU BANDAU PERDUOT KITOMS wub.gif
BEJE JEI VISKUO DOMIESI TURETUM ZINOT KAD IR SABONIAI NET 4 KART BANDE KAD SVAJONES SULAUKT mirksiukas.gif .TAI TURBUT IR JIE IR KITI LIGUIST blush2.gif TAI GAL SVAJONES-LIGUISTUMO ISRAISKA tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(si179 @ 2008 06 26, 14:35)
Tikrai nesišaipau iš nieko. Pati sekiau šią temą jau seniai. Įdomios man visos blevyzgos kartais vien dėl sportinio intereso.  Liguistumas, kaip pavyzdys, posakis: paskui gailėsies, kad kažko neišbandei. Nejaugi čia yra nors viena kuri gailisi. Arba patarimas neskubėti. Kur neskubėti? Ko palaukti? Kokio apreiškimo laukti? Aš kažko nesupratu. g.gif Pirma tema buvo žymiai informatyvesnė. Pasakiau faktą, o pabarti už tam tikras replikas tikrai galima. Mokėkite priimti kritiką. Dar kartą kartoju, kad nesu prieš nieką nusistačiusi.

cia visai ne blevyzgos [ACIU BALTIKEI PRADESIU DAUG KA IGNORUOT tongue.gif ]
PASKUTINI KART ATSAKYSIU:
GAILESIES NE DEL TO KAD DAR VIENA STEBUKLA AUGINI O KAD DAUGIAU MEGINT NEGALESI[JUK NEAUGINSI 10VAIKU lotuliukas.gif TIESIOG NERA SALYGU
NESKUBETI TAI REISKIA NEATIMT VISO DEMESIO IS MAZYLIO KURIAM VOS 2-3 METAI
wub.gif JUK JAMDAR REIK VISO DEMESIO O ATSIRADUS KUDYKIUI MAZIAI LIEKA NUSKRIAUSTI KAD IR KAIP NENORETUME wub.gif
TAIGI CIA PATARIMAI GERO LINKIT blush2.gif
O SEKT TEMA IS SPORTINIO INTERESO KVAILA tongue.gif [LIGUISTA lotuliukas.gif KAIP SAKAI.eik i koki kluba pasportuok ir leisk kitoms dziaugtis kuo nori tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 25, 14:50)
MERGAITES KAS JUMS DAROS  g.gif  KUR TAIP SKUBAT  blush2.gif  NUPAAUGINKIT SIUOS MAZIULIUS  blink.gif SPESIT DAR  blush2.gif

sodra apmokės už abu tik kol pirmam nesueis dveji. smile.gif Be to, paskui nebus kada, savi verslai ir t.t. wink.gif Norisi vienu atsikvėpimu.
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 26, 14:37)
IR JEI KA ISGIRSTU BANDAU PERDUOT KITOMS  wub.gif
BEJE JEI VISKUO DOMIESI TURETUM ZINOT KAD IR SABONIAI NET 4 KART BANDE KAD SVAJONES SULAUKT  mirksiukas.gif .TAI TURBUT IR JIE IR KITI LIGUIST  blush2.gif TAI GAL SVAJONES-LIGUISTUMO ISRAISKA  tongue.gif

Nemanau kad Saboniai ar kiti kurie susilaukė mergaitės darė kažką išskirtinio.
Šį savaitgalį sutikau pusbrolį, kurio seniai buvau nemačiusi, tai jo žmona laukiasi ketvirto. Tai po trijų bernų turės mergaitę. Pajuokavo tik tiek, kad šį kartą broko nepridarė.
Maluma, o kodėl tu viską taip asmeniškai priimi? Tik šiandien rašiau apie karingumą. Ne pati išsigalvojau. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Llauritta @ 2008 06 26, 14:50)
sodra apmokės už abu tik kol pirmam nesueis dveji. smile.gif Be to, paskui nebus kada, savi verslai ir t.t. wink.gif Norisi vienu atsikvėpimu.

Dar kartą įrodymas, kad nederėtų linkti į asmeniškumus. Kiekvienas nusprendžia kas jo šeimai geriausia.
Papildyta:
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 26, 14:44)
TAIGI CIA PATARIMAI GERO LINKIT  blush2.gif
O SEKT TEMA IS SPORTINIO INTERESO KVAILA  tongue.gif [LIGUISTA  lotuliukas.gif  KAIP SAKAI.eik i koki kluba pasportuok ir leisk kitoms dziaugtis kuo nori  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Gerais norais pragaras grįstas.
Dėl liguistumo, kaip pavadinsi, nepagadinsi. Nepulsiu aiškintis ar pulti. Bėda tik ta kad jūs nesidžiaugiat, ar bent neparodot džiaugsmo.
Atsakyti
QUOTE(si179 @ 2008 06 26, 12:30)

Patarimas,- visosm atsipūsti ir nemuštruoti savo vyrų su šiltom voniom, ir tinkamom mylėjimosi pozom. Sekit savo O, bet tik tam, kad išvis pastotumėte. Negi berniukai jau taip blogai. g.gif Aš nesupyksiu jei ir dabar pas mane bus berniukas. Būsiu pagerbta tarp vyrų. wub.gif Nevarykit Dievo medin, nes tikrai kartais viskas pas jus atrodo perdėm liguista.

O as tau pritariu..Jau nebeplanuoju,sociai prisiplanavau biggrin.gif Bet vis smalsu cia ilyst.....Galima kazka bandyt ,bet zaidimo formoj,nelabai rimtai i tai ziurint....Jei jau taip paprasta butu,tai tose salyse,kur geda mergaite pagimdyt,tai is viso tik vyrai tegyventu g.gif lotuliukas.gif Va mano berniukai,ar ne mieli?
user posted image
Atsakyti
Maluma, gal susikurk savo asmenini internetini puslapi g.gif ar ka? Jei jau taip arsiai puoli visas cia uzsukusias ir issakiusias kitokia nuomone.
Kas del liguistumo, tai ne svajones tavo liguistos, o pasisakymai, reakcija i kitokia nuomone t.t. ir pan. Svajoti yra grazu, jeigu ka wub.gif As irgi pasvajoju apie dukryte, todel ir cia karts nuo karto uzeinu mirksiukas.gif forumas juk atviras. Bet kai paskaitai tokius pasisakymus "ir vis tik kur skubi", "kreipsiuos i "ruskius"" kazkada ten blink.gif doh.gif

Nuosirdziai linkiu, kad ketvirtas tavo vakelis butu mergyte, tik to vaikelio naudai 4u.gif

Stengsiuos daugiau cia neuzsukti lotuliukas.gif kad taip nesinervuotu Maluma.
Atsakyti
Labutis,

Maluma - pakankamai suprantu tave. Jusu temuke juk ir parasyta - tuom kurios planuoja mergytes. Aisku, kad visos jus cia savo vaikus mylit ir mylesit visa sirdim nesvarbu ar mergyte tai ar berniukas. Bet visos cia susirinkusios labai dab svajojat apie galimybe turet mergyte. Tad tikrai nesuprantu, kam reikalingi pamokymai apie
Negi berniukai jau taip blogai.
.... doh.gif

Patariu nekreipti demesio i tokias "pagerbtas tarp vyru"...

As tai ir pries 2metus buvau planuojanciu buryje. Labai alpau noredama mergytes.
Visokiais kalendoriais ir pan nepasitikejau, bet vat tas metodas "kelias dienas pries ovulecija" mums suveike wub.gif
Pasiskaiciau apie tai ir nutariau pabandyt ... atlikti praktikoje.... 1pasimilejimas 4-5dienas po mmm ir nestuke.gif su mergyte. Negalejau patiket savo laime -
1.kad patapau nescia is vieno vienintelio karto.
2. kad vaikas sveikas.
3.kad tai mergyte.
Visad norejau, svajojau turet 2vaikus - berniuka ir mergyte. Myliu juos abu vienodai.

Tai gi linkiu visoms SVAJONIU ISSIPILDYMA!!!
Nesvarbu ar apie mergyte, ar pie berniuka svajojat!!!!! 4u.gif 4u.gif

Atsakyti