Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(gita @ 2008 06 26, 17:28)
Maluma, gal susikurk savo asmenini internetini puslapi  g.gif  ar ka? Jei jau taip arsiai puoli visas cia uzsukusias ir issakiusias kitokia nuomone.
Kas del liguistumo, tai ne svajones tavo liguistos, o pasisakymai, reakcija i kitokia
Stengsiuos daugiau cia neuzsukti  lotuliukas.gif  kad taip nesinervuotu Maluma.

TAIP IR PADARYSIU tongue.gif SUSIKURSIU SAVO g.gif TIK NE LIETUVOJ schmoll.gif
GALI SAU GITA CIA SEDETIR NIEKO NEERZINT lotuliukas.gif
MANES CIA DAUGIAU NEBUS tongue.gif
TIESIOG ATSIBODO PAMOKSLAI doh.gif
IESKOSIU BENDRAMINCIU KITUR rolleyes.gif
TACIAU SU KAI KURIOM TYIKIUOSIRYSIO NEPAMESIM blush2.gif SUSIRASYSIM AZ wub.gif
DAUGIAU IS MANES JOKIOS INFO APIE NIEKA schmoll.gif
TAIP IR NESUZINOSIT AR MAN PASISERKE tongue.gif
JOLITAG TAVO SUNELIAI wub.gif wub.gif wub.gif
SEKMES MERGYTES wub.gif LINKIU KAD JUSU SVAJONES ISSIPILDYTU blush2.gif
NUO SIANDIEN KEICIU NIKA IR DAUGIAU CIA MANES NEBUS tongue.gif
Atsakyti
As tai is vis nesuprantu ko cia tokios visos jautrios. Neturit del ko daugiau nervuotis? Man asmeniskai sita tema viena idomiausiu. Nors man neaktualu vaiko lyties planavimai, nes tik pirma planuoju, tcaau tikrai idomu. Aisku daug ir visai nesamoningu dalyku cia kalba, bet tikrai tikiu , kad yra ir mediciniskai paaiskinamu dalyku.. Kas nenorit nesivadovaukit, taciau tikrai niekas per galva neduos, jei pasinaudosit tais patarimais norint susilaukti norimos lyties. Ir nereikia cia taip sureiksminti. Jei nori tai galima pabandyt. Aisku gali but sutapimas , o gali but ir ne. Cia tik kikevienos asmeninis reikalas. Jei netingi uzsiimti tokais dalykeliais tai ko cia pykti. Visai idomu butu planuoti lyti. Tik aisku jei jau turi liguista mastyma, tai cia kitos problemos.

Sekmes susilaukti vaiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 27, 09:25)
TAIP IR PADARYSIU  tongue.gif SUSIKURSIU SAVO  g.gif  TIK NE LIETUVOJ  schmoll.gif
GALI SAU GITA CIA SEDETIR NIEKO NEERZINT  lotuliukas.gif
MANES CIA DAUGIAU NEBUS  tongue.gif
TIESIOG ATSIBODO PAMOKSLAI  doh.gif
IESKOSIU BENDRAMINCIU KITUR  rolleyes.gif
TACIAU SU KAI KURIOM TYIKIUOSIRYSIO NEPAMESIM  blush2.gif SUSIRASYSIM AZ  wub.gif
DAUGIAU IS MANES JOKIOS INFO APIE NIEKA  schmoll.gif
TAIP IR NESUZINOSIT AR MAN PASISERKE  tongue.gif
JOLITAG TAVO SUNELIAI 
SEKMES MERGYTES  wub.gif LINKIU KAD JUSU SVAJONES ISSIPILDYTU  blush2.gif
NUO SIANDIEN KEICIU NIKA IR DAUGIAU CIA MANES NEBUS  tongue.gif

verysad.gif nugi baik verysad.gif , dėl vienos kitos pasisakymų šitaip nori viską užbaigti, o kodėl nematai bendraminčių, bendražygių tongue.gif kurioms čia gerai a ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 27, 09:25)
TAIP IR PADARYSIU  tongue.gif SUSIKURSIU SAVO  g.gif  TIK NE LIETUVOJ  schmoll.gif
GALI SAU GITA CIA SEDETIR NIEKO NEERZINT  lotuliukas.gif
MANES CIA DAUGIAU NEBUS  tongue.gif
TIESIOG ATSIBODO PAMOKSLAI  doh.gif
IESKOSIU BENDRAMINCIU KITUR  rolleyes.gif
TACIAU SU KAI KURIOM TYIKIUOSIRYSIO NEPAMESIM  blush2.gif SUSIRASYSIM AZ  wub.gif
DAUGIAU IS MANES JOKIOS INFO APIE NIEKA  schmoll.gif
TAIP IR NESUZINOSIT AR MAN PASISERKE  tongue.gif
JOLITAG TAVO SUNELIAI  wub.gif  wub.gif  wub.gif
SEKMES MERGYTES  wub.gif LINKIU KAD JUSU SVAJONES ISSIPILDYTU  blush2.gif
NUO SIANDIEN KEICIU NIKA IR DAUGIAU CIA MANES NEBUS  tongue.gif

nu va pagaliau susiprato zmogus bigsmile.gif ...senai jau reikejo taip mirksiukas.gif ...maladec 4u.gif
Papildyta:
kaip sakoma uz teisybe labiausiai pykstama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sypsokomes nes tai kai kuriuos nervina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2008 06 27, 13:03)
nu va pagaliau susiprato zmogus bigsmile.gif ...senai jau reikejo taip mirksiukas.gif ...maladec 4u.gif
Papildyta:
kaip sakoma uz teisybe labiausiai pykstama lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sypsokomes nes tai kai kuriuos nervina mirksiukas.gif

Jetau ir vėl tu čia savo trigrašį kiši, labai smagu žiūriu tau, kai kitiems negerai blink.gif Kas per persona fool.gif new_russian.gif
Maluma, manau, nekreipiam dėmesio į visokias .... ir bendraujam toliau friends.gif planuojant mergytes flirt.gif
Atsakyti
[quote=MALUMA,2008 06 27, 08:25]
TAIP IR PADARYSIU tongue.gif SUSIKURSIU SAVO g.gif TIK NE LIETUVOJ schmoll.gif
GALI SAU GITA CIA SEDETIR NIEKO NEERZINT lotuliukas.gif

Maluma, Maluma, buk gera-nekvailiok mirksiukas.gif neimk i sirdi ka cia sako! pacios nesvajoja ir neplanuoja, tai nieko nenusimano apie tai!
noreti sveika-nesveika nenoreti, va ka manau mirksiukas.gif
taip, kad kas planuoja ir nori prasom i rateli, o kas nenori nieko-is ratelio g.gif
o tu zinai, per sias kelias dienas as pagalvojau, gal ir bereikalo taip skubu, palauksiu biskiuka mirksiukas.gif na ir aisku nuo aplinkybiu viskas priklausys.
vyras kaip sakiau ir mergytes noretu, tai va, patarimais tavo ir kitu mamyciu tikrai pasinaudosim mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Maluma tikrai neimk į galvą taip jautriai unsure.gif tiesiog be tavęs ši tema numirtų doh.gif būna juk visokių žmonių kurie nori įkąsti bet jie tavęs nepalies ir be to mes tavęs iš čia be mergytės neišleisim schmoll.gif išleisim tik su mergyte wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 06 27, 15:11)
Maluma tikrai neimk į galvą taip jautriai  unsure.gif  tiesiog be tavęs ši tema numirtų  doh.gif  būna juk visokių žmonių kurie nori įkąsti bet jie tavęs nepalies ir be to mes tavęs iš čia be mergytės neišleisim  schmoll.gif  išleisim tik su mergyte  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
kokie cia pykciai blink.gif
QUOTE(Lina444 @ 2008 06 27, 16:11)
Maluma tikrai neimk į galvą taip jautriai  unsure.gif  tiesiog be tavęs ši tema numirtų  doh.gif  būna juk visokių žmonių kurie nori įkąsti bet jie tavęs nepalies ir be to mes tavęs iš čia be mergytės neišleisim  schmoll.gif  išleisim tik su mergyte  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kuri būrėtės iki nėštumo apie vaikų skaičių ir lytį? Aš gal kokius dvejus metus iki nėštumo būriausi tuo vaikišku variantu (adata virš delno) ir man parodė du vaikus - abu berniukus. Vienas jau pakeliui ax.gif Ar kuriai kitai būrimai parodė (rodo) teisingą vaikų skaičių ir lytį? Čia tik taip man įdomu ax.gif Burtais netikiu, bet jei turėsiu du berniukus, gal reiks patikėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 06 27, 17:11)
[b]  mes tavęs iš čia be mergytės neišleisim 

vau mergytes kiek cia palaikanciu wub.gif
NIU KAIP AS JUS PALIKSIU blush2.gif KAS GI DZIAUGSIS ISSIPILDZIUSIOM SVAJONEM wub.gif
LINUTE ir kitos mergytes ACIUKAS JUMS wub.gif
TAI VA SIANDIEN IESKOJAU APIE CLOMIDA TAI TAS PATS KAS
Clostilbegyt 50 mg tab.; Egis HU, Bulgaria . ten parasyta jog jis skirtas moterims .nestumui pagerinti yra atkuriamas testosterono lygis g.gif taigi reiktu vartot pora savaiciu g.gif
tad gal reiktu pasidomet planuojanciom blush2.gif

BEJE KARKASELI MANO MASTYMAS TIKRAI NERA LIGUISTAS schmoll.gif schmoll.gif [NES JAU DABAR BANDAU PRATINT SAVE KAD GALI BUT IR ATVIRKSTINIS VARIANTAS doh.gif
TIK ZINOT TURBUT SKAUDZIAUSIA BUNA NE KAD BERNIUKAS GIMSTA O APLINKINIU GUODIMAI doh.gif doh.gif doh.gif KAIP NEPASISEKE doh.gif TAIGI LIGUISTA YRA MUSU VISUOMENE tongue.gif
O TOS PROTO BOKSTES ATSTOKIT NUO MUSU bash.gif gun_rifle.gif NES SI TEMA SUPER JAUTRI wub.gif CIA KIEKVIENAS ZODIS IZEIDZIA TODEL SAVO PRIESINGA NUOMONE SUSIKISKIT I .......
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 27, 19:58)
TIK ZINOT TURBUT SKAUDZIAUSIA BUNA NE KAD BERNIUKAS GIMSTA O APLINKINIU GUODIMAI  doh.gif  doh.gif  doh.gif  KAIP NEPASISEKE  doh.gif  TAIGI LIGUISTA YRA MUSU VISUOMENE  tongue.gif

taip, taip drinks_cheers.gif man jau sita teko patirti kai pasakai, kad trecias berniukas bus tai arba nutesia toki aaaaaaaaaa... arba sako, kad nepasiseke ir t.t. tik is vieno vyruko isgirdau:
- kaip faina thumbup.gif (mat jis pats svajoja apie berniukus nes neturi dar ne vieno tongue.gif ).

Atsakyti