Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

Kodel?

Nes labai bijau pamaivu, be to , jauciu, kad ne man augint mergaite..
p.s. Matas, kurio varda matot prie mano info, vaikas vyro, as pati sunaus neturiu, o labai noriu sad.gif(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrioska: 08 liepos 2008 - 12:43
QUOTE(matrioska @ 2008 07 08, 13:43)
Nes labai bijau pamaivu, be to , jauciu, kad ne man augint mergaite..
p.s. Matas, kurio varda matot prie mano info, vaikas vyro, as pati sunaus neturiu, o labai noriu sad.gif(

greiciausias buda pirkt ovuliac. juosteles ir nustacius ovuliac[o gal ir pati moki nustatyt po 2 dienu po jos padaryti greituka lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

pasižadėjau Malumai pasisakyti kas pas mane pilvelyje, ogi šiandien sužinojau, kad mergytė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 09 liepos 2008 - 12:37
o jei butu vel berniukas kas tada gimdytumete tol kol butu mergaite? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kriste @ 2008 07 09, 14:34)
o jei butu vel berniukas kas tada gimdytumete tol kol butu mergaite? nestuke.gif

rola sveikinu ir labai del taves dziaugiuosi wub.gif wub.gif wub.gif
kristekadangi nezadam gimdyt 10 ar 20 todel si tema ypac jautri nes as sakiau trecias tikrai paskutinis bet dabar zinau kad dar vieno reik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 07 09, 13:37)
Laba  4u.gif ,

pasižadėjau Malumai pasisakyti kas pas mane pilvelyje, ogi šiandien sužinojau, kad mergytė   wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

dideliausi sveikinimai 4u.gif , gal į temukę pabirs mergyčių lavina wub.gif
Atsakyti
Įdedu grafikiulį laimingą ir pabarstau virusiukų

http://www.babyplan.ru/profile/10219 flirt.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 07 09, 14:50)
Įdedu grafikiulį laimingą ir pabarstau virusiukų

http://www.babyplan.ru/profile/10219  flirt.gif  flirt.gif  flirt.gif  flirt.gif

Nieko tam grafike nesigaudau,bet sveikinu 4u.gif Cia specialiai gaudei mergaite ar kaip?Ar turi berniuku?
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 07 09, 15:07)
Nieko tam grafike nesigaudau,bet sveikinu 4u.gif Cia specialiai gaudei mergaite ar kaip?Ar turi berniuku?

Nieko negaudžiau, vaikų neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 07 09, 13:37)
Laba  4u.gif ,

pasižadėjau Malumai pasisakyti kas pas mane pilvelyje, ogi šiandien sužinojau, kad mergytė   wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

oi kaip sveikinu tave wub.gif netikėti užėjau ir geros naujienos
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , noreciau ir as prie jusu prisijungti. Turiu dukryte, o dabar jau visai noretume brolio wub.gif , gal kas turi patarimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 07 09, 12:37)
Laba  4u.gif ,

labukas, sveikinu su gerom naujienom! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kazka kazkur nepaskaiciau ir praleidau g.gif o kaip planavote mergyte? kokiu priemoniu emetes? g.gif
Atsakyti