Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(Aneta@ @ 2008 06 28, 12:56)
mergaite sukonstruoti visai paprasta:
Spermatozoidai su X chromosoma (mergaite) lėtesni, bet gyvybingesni, o su Y greitesni, bet neatsparūs ir greit žūva. Jei nori berniuko darbuotis reikia ovuliacijos diena, o jei mergaites - 3-4 dienos iki jos ir po to susilaikyti...

Pasikliauti vien tik ovuliacija butu klaidinga, man pavyko 1 diena po O mergyte pasigauti wub.gif Ovuliacija sekiau ir lelyte planavau 10 men, 2 kartus buvau pastojusi kelios dienos iki O, bet buvo nesivystantys, tai jau kaip ir buvo nesvarbu po O ar iki jos, svarbu buvo leliukas, bet mano svajone issipilde. To linkiu ir jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=MALUMA,2008 06 28, 20:00]
[quote=Čėska,2008 06 28, 13:06]
isviso ceska kur dingai blush2.gif gal jau parasei anglijon g.gif idomu kokia kaina butu g.gif bet as tai kazin ar tam ryzciaus blush2.gif
[/quote]

Sveika, hi.gif
Ne, ash neplanuoju irnesakyk.gif
O del ryzto, tai kaip ir rshiau - kiekviena gyvename taip kaip atrodo geriausiai... Jei tau nepriimtinas toks vaiko pradejimo budas , gali net neitraukti jo i savo planavimo plana...
O man tas budas yra priimtinas, jei kada rysciausi 4 vaikui, tikrai apgalvociau shi varianta ...
Atsakyti
QUOTE(Čėska @ 2008 06 29, 12:11)
Sveika, hi.gif
Ne, ash neplanuoju  irnesakyk.gif 
O del ryzto, tai kaip ir rshiau - kiekviena gyvename taip kaip atrodo geriausiai... Jei tau nepriimtinas toks vaiko pradejimo budas , gali net neitraukti jo i savo planavimo plana...
O man tas budas yra priimtinas, jei kada rysciausi 4 vaikui, tikrai apgalvociau shi varianta ...

sakoma niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif bet kiek darbo doh.gif vaziuok i anglija daryk tyrimus doh.gif doh.gif o mkur dar lesos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 29, 13:15)
sakoma niekada nesakyk niekada  mirksiukas.gif  bet kiek darbo  doh.gif vaziuok i anglija daryk tyrimus  doh.gif  doh.gif o mkur dar lesos  doh.gif

Na taip, paprasciau neisheinant ish namu parashyti ruskimas ir laukti stebuklo bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif Nepyk, bet jais netikiu visai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čėska: 29 birželio 2008 - 13:01

BEJE KARKASELI MANO MASTYMAS TIKRAI NERA LIGUISTAS schmoll.gif schmoll.gif [NES JAU DABAR BANDAU PRATINT SAVE KAD GALI BUT IR ATVIRKSTINIS VARIANTAS doh.gif

As cia ne tau konkreciai apie liguista mastyma taikau. As kalbu bendrai, kad planavimas, kuriai nors vienai netaptu liga.

Nepagavot mano minties. As esu uz lyties planavima. Ir pritariu as tam eksperimentavimui, juk niekas nuo planu nenukentes. Tik kai jau planai suyra, baisu , kad pasekmes nebutu baisios nuo per dideliu vilciu.
Atsakyti
QUOTE(Aneta@ @ 2008 06 28, 14:56)
mergaite sukonstruoti visai paprasta:
Spermatozoidai su X chromosoma (mergaite) lėtesni, bet gyvybingesni, o su Y greitesni, bet neatsparūs ir greit žūva. Jei nori berniuko darbuotis reikia ovuliacijos diena, o jei mergaites - 3-4 dienos iki jos ir po to susilaikyti...

www.lovecalendar.ru netgi kalendorius yra smile.gif Tai ten nurodo, kad ir 1 d. iki ovuliacijos bus mergaitė smile.gif Mano draugė pagal šį metodą susiplanavo mergaitę ir berniuką ir jiems pasitvirtino thumbup.gif
Bet aš kadangi dar maitinu MP ir dar nėra mmm..., tai be šansų pasiskaičiuot... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Llauritta @ 2008 06 30, 08:52)
www.lovecalendar.ru netgi kalendorius yra smile.gif Tai ten nurodo, kad ir 1 d. iki ovuliacijos bus mergaitė smile.gif Mano draugė pagal šį metodą susiplanavo mergaitę ir berniuką ir jiems pasitvirtino  thumbup.gif
Bet aš kadangi dar maitinu MP ir dar nėra mmm..., tai be šansų pasiskaičiuot... doh.gif

kuo kuo bet lentelem tai netikiu blush2.gif
Karkaselis 223
As cia ne tau konkreciai apie liguista mastyma taikau. As kalbu bendrai, kad planavimas, kuriai nors vienai netaptu liga.

Nepagavot mano minties. As esu uz lyties planavima. Ir pritariu as tam eksperimentavimui, juk niekas nuo planu nenukentes. Tik kai jau planai suyra, baisu , kad pasekmes nebutu baisios nuo per dideliu vilciu.

matai si tema skaudi ir labai jautri tai ir resguoju jautriai blush2.gif blush2.gif
pasekmes butu baisios jei nemyletume savo leliu bet dabar juos dievinu wub.gif wub.gif ypaz mazyli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 30, 13:23)
kuo kuo bet lentelem tai netikiu  blush2.gif
Karkaselis 223

matai si tema skaudi ir labai jautri tai ir resguoju jautriai  blush2.gif  blush2.gif
pasekmes butu baisios jei nemyletume savo leliu bet dabar juos dievinu  wub.gif  wub.gif  ypaz mazyli  wub.gif

Maluma,tu nepyk,bet yra skaudesniu temu.....Ten,kur persileidimai vienas po kito,kur vaikai su negalia......O cia priimt galima tik kaip spejima,zaidima..Ir tiek..jau kaip yra,taip....Siandien per telika isgirdau,kad Alekna disko metikas turi mergyte wub.gif Tarp tiek vyru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2008 07 01, 12:06)
Maluma,tu nepyk,bet yra skaudesniu temu.....Ten,kur persileidimai vienas po kito,kur vaikai su negalia......O cia priimt galima tik kaip spejima,zaidima..Ir tiek..jau kaip yra,taip....Siandien per telika isgirdau,kad Alekna disko metikas turi mergyte wub.gif Tarp tiek vyru thumbup.gif

nelyginu tokiu dalyku doh.gif
beje juk alekna sunus turejo g.gif asd garantuoju kad mazyle suplanuota ax.gif
Atsakyti
Tarp tiek vyru thumbup.gif
[/quote]
vyrai tik du lotuliukas.gif o as jau tris turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=MALUMA,2008 07 01, 15:39]
Tarp tiek vyru thumbup.gif
[/quote]
vyrai tik du lotuliukas.gif o as jau tris turiu mirksiukas.gif
[/quote]
Keturis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 07 01, 15:09)
nelyginu tokiu dalyku  doh.gif
beje juk alekna  sunus turejo  g.gif  asd garantuoju kad mazyle suplanuota  ax.gif

Na,is kur tu gali garantuot lotuliukas.gif
Atsakyti