Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

as pati augala pakisu po kranu ir vis pakarstindama vandeni palaikau ja po srove, o poto padedu ant kiminu, kiminus pursiau tik syki, kai jie jau buvo sausoki, o siaip jie visada dregni, tai prie ju ir nelendu schmoll.gif pripuciu oro i maisiuka ir sandariai uzrisu viskas smile.gif o maisiuka atidarineju kas dvi tris dienas ax.gif
siandien apziurejau, o ji dar saknu augina ir lapukas islindo thumbup.gif (dabar kai kazka augina, tai kasdien vis knieti paveizet tongue.gif )
[/quote]

Rena, kai maniskes reanimuojamos parode pirmus gyvybes zenklus, tai ir as budavau kasdien prilipusi prie ju blush2.gif tai prie maiselio prisikisusi bandau iziureti, tai biskiuka ji atrisu, viena aki ikisu tongue.gif
Ir taip beveik kasdien rushinau as jas tongue.gif negaledavau atsispirti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 11, 14:14)
na supus tas lapas, nukirpsi ir toliau dziaugsis savo grazuole mirksiukas.gif

na nuraminai tu mane doh.gif a lapa jau vakar nukirpau..... a kaip del savaitgalio? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 04 11, 14:18)
Rena, kai maniskes reanimuojamos parode pirmus gyvybes zenklus, tai ir as budavau kasdien prilipusi prie ju blush2.gif  tai prie maiselio prisikisusi bandau iziureti, tai biskiuka ji atrisu, viena aki ikisu  tongue.gif
Ir taip beveik kasdien rushinau as jas  tongue.gif  negaledavau atsispirti  schmoll.gif

hihihi.gif

QUOTE(Iiudna @ 2008 04 11, 14:22)
na nuraminai tu mane doh.gif  a lapa jau vakar nukirpau..... a kaip del savaitgalio? mirksiukas.gif

nu gi reik smutkes pakuotis, o as subines nuo kompo nepakeliu blush2.gif
sian isvarom, tai sian gal nelabai iseis g.gif dar net nzn kada pajudesim, o ryt gal tada iseitu, nzn kokie planai pas mama, gali but kad ji manes niekur neisleis mastau.gif
tada jau sekmadieni kai namo vaziuosiu ax.gif
na zo pazvanysiu arba sms parasysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 balandžio 2008 - 13:44
o as treciadieni buvau Akropolyje ir aisku neatsispyriau pagundai nueiti apziureti, kokios orchidejos siuo metu pardavime ir po kiek tongue.gif tai buvo arba brangios arba visiski lavonai blink.gif blink.gif blink.gif lavonai - po 5,99 Lt!!! Nu tokia pagunda buvo pirkti ir atgaivinti, kad vos atsispyriau. Padejo tik ta mintis, kad namie du puslavoniai gyvena blush2.gif biggrin.gif

Dabar laukiu dovanu tongue.gif bendradarbe atskyre pora deimantines orchidejos vaikiuku. Laukiu, kol orai bus kiek siltesni, kad man juos galetu atnesti bigsmile.gif
Ir siandien dar pasiule cambrijos vaika bigsmile.gif

Laimes pilnos kelnes! tongue.gif clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 04 11, 14:45)
o as treciadieni buvau Akropolyje ir aisku neatsispyriau pagundai nueiti apziureti, kokios orchidejos siuo metu pardavime ir po kiek  tongue.gif  tai buvo arba brangios arba visiski lavonai  blink.gif  blink.gif  blink.gif  lavonai - po 5,99 Lt!!! Nu tokia pagunda buvo pirkti ir atgaivinti, kad vos atsispyriau. Padejo tik ta mintis, kad namie du puslavoniai gyvena  blush2.gif  biggrin.gif

Dabar laukiu dovanu  tongue.gif  bendradarbe atskyre pora deimantines orchidejos vaikiuku. Laukiu, kol orai bus kiek siltesni, kad man juos galetu atnesti  bigsmile.gif
Ir siandien dar pasiule cambrijos vaika  bigsmile.gif

as tai buciau neatsispyrus uz tokia kaina blush2.gif tongue.gif

nugi sekasi kai kam ax.gif thumbup.gif tongue.gif

na tai merginos statom Niujorka toliau hihihi.gif uzsukit biggrin.gif
http://gedzocity.myminicity.com/
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2008 04 11, 12:39)
pas Jusu gelyte lenda saknis, ne ziedkotis, tad viskas gerai!  Laistyti geriau reciau, bet gausiau. Pakiskite vazoneli po silto duso srove ir palaikykit taip kelias minutes, is visu pusiu pasukinekit dusa, kad substratas prisigertu, tada gerai nuvarvinkite ir laikykite siltai.

p.s. jei turite mazesni, t.y. 12 cm vazoniuka, tai geriau atsargiai perkelti i mazesni, nes jei ji isimta is reanimatoriaus, turi mazai saknu, tai jai sitie namai per dideli, pilnai uztektu mazesniu.

Kaip tik turiu mažesnį permatomą vazonėlį laisvą. Reikės savaitgalį pasidarbuoti. mirksiukas.gif Bet kad ne žiedkotis, bet šaknis lenda, tai irgi gerai. Gyvybė vis tik thumbup.gif
O čia mano šiandieninis pirkinys. Nu niekaip negalėjau atsispirti blush2.gif stovėjau gal pusę valandos prie jos ir vis tiek nusipirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2008 04 11, 14:58)

O čia mano šiandieninis pirkinys. Nu niekaip negalėjau atsispirti blush2.gif  stovėjau gal pusę valandos prie jos ir vis tiek nusipirkau thumbup.gif

bigsmile.gif wub.gif wub.gif
nufotkink visa gelyte ax.gif jai ne paslaptis kokia kaina g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 balandžio 2008 - 14:05
QUOTE(rena @ 2008 04 11, 14:43)
hihihi.gif
nu gi reik smutkes pakuotis, o as subines nuo kompo nepakeliu blush2.gif
sian isvarom, tai sian gal nelabai iseis g.gif dar net nzn kada pajudesim, o ryt gal tada iseitu, nzn kokie planai pas mama, gali but kad ji manes niekur neisleis mastau.gif
tada jau sekmadieni kai namo vaziuosiu ax.gif
na zo pazvanysiu arba sms parasysiu rolleyes.gif

na svarbu sy savaitgaly iseis susibegt mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
sian turi atkeliaut pas mane y namus miniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 11, 15:04)
bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif
nufotkink visa gelyte ax.gif jai ne paslaptis kokia kaina g.gif  blush2.gif

39.99 lt. Radau netyčia ermitaže. Vienintelė tokia ir tebuvo.... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 11, 14:54)
as tai buciau neatsispyrus uz tokia kaina blush2.gif  tongue.gif

nugi sekasi kai kam ax.gif  thumbup.gif  tongue.gif
na tai merginos statom Niujorka toliau hihihi.gif uzsukit biggrin.gif
http://gedzocity.myminicity.com/

Rena, nugi galiu koki karta tau pripirkti tu lavonu ir issiusti kokiu nors budu g.gif mano matytu saknytes suvarge, bet apkarpius blogasias dar gal net liktu po keleta sveiku. Kiti falenopsiai nabagai buvo net is vazonu isvirte doh.gif kitu lapeliai labai ne kokie. Ziedu tai jau su ziburiu ten nerasi, taigi nezinia, kokia spalva bus... g.gif

tiesa, kelios buvo su labai labai labai suvytusiais vos besilaikanciais ziedais unsure.gif

Nu vienu zodziu, ten jau ne lavonai, o seni papuve lavonai doh.gif
Atsakyti
Kokia cia orchideja blink.gif ??? Nemaciau niekad tokios.... Savotiskai zavinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 04 11, 15:17)
Rena, nugi galiu koki karta tau pripirkti tu lavonu ir issiusti kokiu nors budu  g.gif  mano matytu saknytes suvarge, bet apkarpius blogasias dar gal net liktu po keleta sveiku. Kiti falenopsiai nabagai buvo net is vazonu isvirte  doh.gif  kitu lapeliai labai ne kokie. Ziedu tai jau su ziburiu ten nerasi, taigi nezinia, kokia spalva bus...  g.gif 

tiesa, kelios buvo su labai labai labai suvytusiais vos besilaikanciais ziedais  unsure.gif

Nu vienu zodziu, ten jau ne lavonai, o seni papuve lavonai  doh.gif

Aš tai vis galvoju, kiek kažin apskritai orchių į šiukšlynus nukeliauja iš tokių parduotuvių g.gif juk nevisus tuos lavonėlius ir išperka... g.gif
Atsakyti