Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(sirocco @ 2008 04 11, 15:20)
Aš tai vis galvoju, kiek kažin apskritai orchių į šiukšlynus nukeliauja iš tokių parduotuvių g.gif  juk nevisus tuos lavonėlius ir išperka... g.gif

Turbut simtais doh.gif labai man ju gaila verysad.gif uztat ir norisi nusipirkti, atrodo, bent vienam gyvybe isgelbetum...... verysad.gif
Atsakyti
pasiskaitau kai jus vis gaivinat kokia orche tai gundausi ir as nusipirkti kokia jau nukainuota ir bandyt gelbeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano beveik visos is tenais, turbut jau atidaviau duokle orchideju pasauliui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 11, 16:39)
Mano beveik visos is tenais, turbut jau atidaviau duokle orchideju pasauliui  doh.gif

Ir kaip tau pavyksta taip jas atgaivinti? o kur jus perkat kiminus ? SM?
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 11, 15:11)
na svarbu sy savaitgaly iseis susibegt mirksiukas.gif  thumbup.gif

sian turi atkeliaut pas mane y namus miniukas wub.gif

thumbup.gif

nepamirsk pasirti su vaizdu bigsmile.gif

QUOTE(sirocco @ 2008 04 11, 15:12)
39.99 lt. Radau netyčia ermitaže. Vienintelė tokia ir tebuvo.... blush2.gif  wub.gif

tai normaliai thumbup.gif

QUOTE(gotte @ 2008 04 11, 15:17)
Rena, nugi galiu koki karta tau pripirkti tu lavonu ir issiusti kokiu nors budu  g.gif  mano matytu saknytes suvarge, bet apkarpius blogasias dar gal net liktu po keleta sveiku. Kiti falenopsiai nabagai buvo net is vazonu isvirte  doh.gif  kitu lapeliai labai ne kokie. Ziedu tai jau su ziburiu ten nerasi, taigi nezinia, kokia spalva bus...  g.gif 

siandien in sostine traukiu, tai gal liks laiko iki ermitazo nulekt, lavonu pasiziuret lotuliukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 04 11, 15:39)
Mano beveik visos is tenais, turbut jau atidaviau duokle orchideju pasauliui  doh.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 04 11, 15:43)
Ir kaip tau pavyksta taip jas atgaivinti? o kur jus perkat kiminus ? SM?

as tai pelkeje prisirinkau rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien buvau Zalioj stotelej. Maciau visai mielu miniuku. Vazonelis vos siekia 5cm o ziedai man pasirode,kaip ir normalaus falenopsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 11, 15:59)
Siandien buvau Zalioj stotelej. Maciau  visai mielu miniuku. Vazonelis vos siekia 5cm o ziedai man pasirode,kaip ir normalaus falenopsio  ax.gif

kur yra tos zalios stoteles? blush2.gif as dar mazesny sian gavau, tik nezydinty ax.gif tokio dar nei parduotevej nesu macius tokiu maziuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 11, 16:11)
kur yra tos zalios stoteles? blush2.gif as dar mazesny sian gavau, tik nezydinty ax.gif  tokio dar nei parduotevej nesu macius tokiu maziuku wub.gif

davai rodik mirksiukas.gif
tau kiminu celkofaninio maisiuko uzteks g.gif ar maximini maisa g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 balandžio 2008 - 15:29
QUOTE(sirocco @ 2008 04 11, 16:20)
Aš tai vis galvoju, kiek kažin apskritai orchių į šiukšlynus nukeliauja iš tokių parduotuvių g.gif  juk nevisus tuos lavonėlius ir išperka... g.gif

JETAU KAIP JUS GREIT KALBAT AS JAU NESPEJU NE SEKT

kas gali buti siaip auga pakolkas gerai, tik va sian karsta dusa dariau ziuriu viena spumpurelis kuris turejo issiskleist jau toks pagelto, kotelis is jo ir nebezalias o geltonas ir pumpuriukas susiraukslejo.ar cia gal per mazai gavo dregmes saknys grazios nieko nepastebu ir lapas kuris norejo gelst pagerejo nesuprantu ko jis nebezydes
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 11, 14:59)
Siandien buvau Zalioj stotelej. Maciau  visai mielu miniuku. Vazonelis vos siekia 5cm o ziedai man pasirode,kaip ir normalaus falenopsio  ax.gif

Čia prie Kalvarijų turgaus? Gal kainą pastebėjai?
Atsakyti
QUOTE(giedre77 @ 2008 04 11, 16:41)
Čia prie Kalvarijų turgaus? Gal kainą pastebėjai?

Taip,ten pat. Kaina 19.99 LT buvo tokie geltoni su rausvais taskiukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 11, 15:19)
Kokia cia orchideja blink.gif ??? Nemaciau niekad tokios.... Savotiskai zavinga  bigsmile.gif

Paphiopedilum jų įvairiausių spalvų būna wub.gif
Atsakyti