Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(vailija @ 2008 04 08, 20:41)
Merginos  SOS. Pagelbėkit, ką daryt man su tuo miltoniopsiu. Įdėjau praeitoj temoj nuotraukas. Gal žinot kaip pagelebėt gėlytei/
    MONIKUTE, kaip supratau tu iš Panevėžio. Šiandien buvau vienoj gėlių parduotuvėj. Kainos gan normalios orchidėjų ir gėlyčių įvairesnių nei Maximoj ar kur kitur. Sako vis užsiveža. Nebent daug turi ir jau labai mandrių nori, bet ten ir neprastos ir kainos nesikandžioja.

O kurioj vietoj ta parduotuvė su nebrangiom orchidėjom? Nedaug gėlyčiu aš turiu tik 4 phaleonopsius, tai vis svaigstu kaip noriu dar ax.gif
Šitos labai norėčiau, graži labai ji man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 08, 19:15)
Mūsų plepiausios:
Inexe 67 first.gif
rena 53  second.gif
Kerincioji 45 third.gif
milabra 29
Tina* 27
gotte 23
rasiux000 19
@@vandeniuke@@ 15
masumi 14
Renatukas 13

Parašiau tik dešimtuką,nes baisiai jau mūsų daug  4u.gif

a jioptytiopty hihihi.gif tik kelios dienos kaip atėjau, ir jau įsibrukau į prizinį ketvirtuką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 04 08, 19:51)
Sveikos, ant palanges orchidejom jau pavasaris, persodinau i nauja substrata, kaip visos atsigavo  bigsmile.gif  Dar 5 nusipirkau visiskai papigiai (paprastai kainuoja po 100-150kr, as nusipirkau po 25kr  thumbup.gif )

Gal kas pades ir paaiskins ka sita mano orche augina, yra 2 tokie, vienas auga sparciau, kitas nuo pernai nejuda  g.gif

Pas tavo orchideja lenda ziedstiebis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 08, 19:00)
Pas tavo orchideja lenda ziedstiebis  mirksiukas.gif

nu kad ziedstiebi jau esu macius kaip auga, panasu i orine sakni tik virsunele buna kirpta. O cia pirmiau islindo tokia pusta, kaip pagalvele, ir pries pora dienu pradejo toks kaip ir kotelis matytis. g.gif As svajoju, gal koks keikis rolleyes.gif
Atsakyti
INEXE, didžiausias dėkui už apžiūrėjimą. Tarp šaknų ten toks parudavimas, bet jis sausas, toks sudžiuvęs. Manau, gal neturėtų būti puvinukas? Dėl žiedų nuraminai. Dar kartą ačiū. Odėl nuotraukų, nelabai man sekės jas ir įdėt ir padaryt. Pirmą kartą bandžiau. verysad.gif

4u.gif MONIKUTE, na, tokių nemačiau. Tai gal ten ir nebus kokių tų norėtum. O ta parduotuvė - prie Maximos, kuri yra prie pervažos. Šalia gėlių parduotuvė, ne pačioj Maximoj. Ar buvai ten?
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 04 08, 21:08)
INEXE, didžiausias dėkui už apžiūrėjimą. Tarp šaknų ten toks parudavimas, bet jis sausas, toks sudžiuvęs. Manau, gal neturėtų būti puvinukas? Dėl žiedų nuraminai. Dar kartą ačiū. Odėl nuotraukų, nelabai man sekės jas ir įdėt ir padaryt. Pirmą kartą bandžiau. verysad.gif

4u.gif MONIKUTE, na, tokių nemačiau. Tai gal ten ir nebus kokių tų norėtum. O ta parduotuvė - prie Maximos, kuri yra prie pervažos. Šalia gėlių parduotuvė, ne pačioj Maximoj. Ar buvai ten?

Šeštadienį važiuosiu gėlių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 04 08, 20:05)
nu kad ziedstiebi jau esu macius kaip auga, panasu i orine sakni tik virsunele buna kirpta. O cia pirmiau islindo tokia pusta, kaip pagalvele, ir pries pora dienu pradejo toks kaip ir kotelis matytis.  g.gif  As svajoju, gal koks keikis  rolleyes.gif

Na pas mono orchideja lindo panasus kaip pas tave mirksiukas.gif Tai lindo pas mane ziedstiebis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 08 balandžio 2008 - 19:12
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 08, 21:10)
Šeštadienį važiuosiu gėlių bigsmile.gif

Sėkmės. Parašyk ką nusipirksi. Man ten tos didelės labai gražios.
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 08, 19:20)
Mano vienas phaleonopsis kažkaip keistai žydi. Iš pradžiu trys žiedai išsiskleidė, kiti pumpurai stovi ir pačioj viršūnėj du žiedai išsiskleidė. Kita šaka irgi taip keistai žydi.
Dar turiu klausimuką,noriu užsisakyčiau orchidėją iš www.orchidejos.lt, bet man labai įdomu kaip jas ten supakuoja, ad transportuojant nenukentėtų g.gif  Negausiu aplaužytos gėlės?

Manau gausi sveika,jeigu siusies per siuntu skyriu. Na jei per pasta,tai vargu ar isviso bent gyva gausi g.gif

QUOTE(hakura @ 2008 04 08, 20:05)
nu kad ziedstiebi jau esu macius kaip auga, panasu i orine sakni tik virsunele buna kirpta. O cia pirmiau islindo tokia pusta, kaip pagalvele, ir pries pora dienu pradejo toks kaip ir kotelis matytis.  g.gif  As svajoju, gal koks keikis  rolleyes.gif

Tikrai ziedstiebis,pas mane tas pats.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 04 08, 21:08)

Hmmmm jeigu sausas ir sudžiuvęs galbūt tiesiog kažkoks "transportinis" sužeidimas, sunku pasakyti, jei būtų puvinys tai būtų tamsus ir glitus, o kas dabar net nežinau... g.gif
Atsakyti
Sita orchideja man padovanojo Kerincioji ax.gif Ir begalo as jai esu dekinga uz si grozi mirksiukas.gif

user posted image

O cia jos ziedstiebis ax.gif

user posted image
Atsakyti
wow tikra gražuolė thumbup.gif
Atsakyti