Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Tikrai ziedstiebis,pas mane tas pats.
user posted image
[/quote]

O is kurios orchidejos pas tave leidzia ziedstiebi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 08, 19:11)
Na pas mono orchideja lindo panasus kaip pas tave  mirksiukas.gif  Tai lindo pas mane ziedstiebis

QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 08, 19:23)
Tikrai ziedstiebis,pas mane tas pats.

Aciu, fainiai butu jei tikrai ziedstiebis bigsmile.gif , palauksiu paziuresiu ka cia augina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 08, 20:34)
O is kurios orchidejos pas tave leidzia ziedstiebi? mirksiukas.gif

Naujausios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 08 balandžio 2008 - 19:50
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 08, 20:50)
Naujausios  ax.gif

Kaip faina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 04 08, 20:40)
Aciu, fainiai butu jei tikrai ziedstiebis  bigsmile.gif , palauksiu paziuresiu ka cia augina  4u.gif

Tikrai ziedstiebis, ir pas mane toks lenda thumbup.gif thumbup.gif Tik noretusi kad procesas greiciau vyktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 04 08, 21:52)
Tikrai ziedstiebis, ir pas mane toks lenda thumbup.gif  thumbup.gif Tik noretusi kad procesas greiciau vyktu biggrin.gif

kaip faina kad pas daug ką žiedstiebiukai nauji lenda, sveikinu clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 08 balandžio 2008 - 19:57
a pas mane nieks neauga a tik saknys puva blink.gif neturiu sveikatos su jom.....

su smulkiasaknem man geriau sekasi.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 08, 21:49)
a pas mane nieks neauga a tik saknys puva blink.gif  neturiu sveikatos su jom.....

su smulkiasaknem man geriau sekasi.... ax.gif

Tai gal perlaistai ir delto puna tau tos saknys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 08, 21:49)
a pas mane nieks neauga a tik saknys puva blink.gif  neturiu sveikatos su jom.....

Pas mane panašiai irnesakyk.gif tik ne šaknys, o biesas žino koks kaprizas biggrin.gif įdomiausi dendrobio atidalinti vaikai - lapai geltonuoja, bet kažkas kruta viršuje - kiba po naują lapą nori leisti? mastau.gif
Atsakyti
Sveikos, ilgai norejusi ir seile varvinusi ziuredama i sias grozybes ir as isigijau viena bigsmile.gif Siandien parsigabenau namo ir issigandau, kad nemirtu, nes nelabai zinau, kaip ja rupintis blush2.gif Interne pasiskaiciau informacijos ir ryt keliausiu pirkti priemoniu persodinimui, nes skaiciau, kad patariama persodinti, kai pirkta prekybos centre, ar tikrai? 4u.gif Turi nemazai pumpureliu (11), dar 8 jau zydi. Bandysiu ismokti pasirupinti ir jei, kas neaisku, klausiu patarimo. Is anksto aciu uz pagalba 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Siuzi @ 2008 04 08, 22:53)
Sveikos, ilgai norejusi ir seile varvinusi ziuredama i sias grozybes ir as isigijau viena bigsmile.gif Siandien parsigabenau namo ir issigandau, kad nemirtu, nes nelabai zinau, kaip ja rupintis  blush2.gif  Interne pasiskaiciau informacijos ir ryt keliausiu pirkti priemoniu persodinimui, nes skaiciau, kad patariama persodinti, kai pirkta prekybos centre, ar tikrai? 4u.gif  Turi nemazai pumpureliu (11), dar 8 jau zydi. Bandysiu ismokti pasirupinti ir jei, kas neaisku, klausiu patarimo. Is anksto aciu uz pagalba 4u.gif  aciuks.gif

Dabar tau nepatarciau jos persodinti kol ji zydi mirksiukas.gif Neskubek su persodinimu ax.gif substara gali uzsisakyti is www.orchidejos.lt ten tikrai geros zemes mirksiukas.gif Parduotuves subtratas nekoks ax.gif Jeigu gali tai ikelk foto savo grazuoles mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuzi, aš irgi nauja orchidėjose, bet mane jau išmokė - jei žydi, su pumpurais, tai persodinti negalima. Nebent vazonas permatomas, ir matai kad šaknys pūva.
Atsakyti