Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 14, 13:59)
Nu zinok nepatikesi,pirkau po 13 LT  blush2.gif

Gaila, kad jie ten tokiu nepatogiu laiku dirba doh.gif Bet nieko, gal šeštadienį pavyks iki ten nuvažiuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2008 04 14, 14:21)
Gaila, kad jie ten tokiu nepatogiu laiku dirba  doh.gif  Bet nieko, gal šeštadienį pavyks iki ten nuvažiuoti  ax.gif

Sestadieni jie dirba tiktai iki 12 valandos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 14, 14:56)
Sestadieni jie dirba tiktai iki 12 valandos  mirksiukas.gif

Tas tiesa, bet tada aš nedirbu ir galiu nuvažiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2008 04 14, 15:16)
Tas tiesa, bet tada aš nedirbu ir galiu nuvažiuoti smile.gif

Man atrodo tu nuvaziavus tenai tikrai ne viena parsivesi i savo namucius,nes ten yra ka pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 14, 15:18)
Man atrodo tu nuvaziavus tenai tikrai ne viena parsivesi i savo namucius,nes ten yra ka pirkti  mirksiukas.gif

Tai reikės daugiau pinigų pasiimti, bo pastaruoju metu man gėlių manija užėjo doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau pagaliau. Nusprendziau, kad uzteks noreti, reikia nusipirkti, ir tiek. Tai daba turiu tris didziules tas pacias nereikliausias orchidejas, didziuliais ziedais, su daug pumpuru. Grozis neispasakytas. Labai graziai namuose isipaise.

Aciu uz ankstesnius patarimus. Ta proga dar pora kvailu klausimu. Raso apie ju laistyma ir apie tresima. Laistyti karta i savaite- ok., o kiek vandens pilti???? blink.gif Ta prasme- puse stiklines, stikline? Antras klausimas- ar galima tresti, kai zydi, o gal net tresti su kiekvienu laistymu?

Sugundet su ta baze. smile.gif Tai dar atradau kelias vietas namuose, kur orchidejos tiktu. rolleyes.gif Reikes nuvaziuoti. O gal kas is jusu turi orchidariumus? Atrodo, turetu buti labai grazu, o tokiems nemoksoms kaip as- idealu- prieziura nesudetinga, kiek supratau.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 04 14, 15:27)
Nusipirkau pagaliau. Nusprendziau, kad uzteks noreti, reikia nusipirkti, ir tiek. Tai daba turiu tris didziules tas pacias nereikliausias orchidejas, didziuliais ziedais, su daug pumpuru. Grozis neispasakytas. Labai graziai namuose isipaise.

Aciu uz ankstesnius patarimus. Ta proga dar pora kvailu klausimu. Raso apie ju laistyma ir apie tresima. Laistyti karta i savaite- ok., o kiek vandens pilti???? blink.gif  Ta prasme- puse stiklines, stikline? Antras klausimas- ar galima tresti, kai zydi, o gal net tresti su kiekvienu laistymu?

Sugundet su ta baze.  smile.gif Tai dar atradau kelias vietas namuose, kur orchidejos tiktu.  rolleyes.gif Reikes nuvaziuoti. O gal kas is jusu turi orchidariumus? Atrodo, turetu buti labai grazu, o tokiems nemoksoms kaip as- idealu- prieziura nesudetinga, kiek supratau.

O gal galetum foto ikelti savo grazuoliu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Alatėja @ 2008 04 14, 15:26)
Tai reikės daugiau pinigų pasiimti, bo pastaruoju metu man gėlių manija užėjo  doh.gif

Na tada pasiimk daugiau pinigu mirksiukas.gif As tai siandien isleidau tik 29 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai gal mansdevaliju ir PC atsiras? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 14, 13:48)
Sveikutes mergaites  ax.gif  Pasigirsiu siandien savo naujokem  mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 14, 16:37)
Na tada pasiimk daugiau pinigu  mirksiukas.gif  As tai siandien isleidau tik 29 lt  mirksiukas.gif

Ne, nu nesakyk, kad abi kvietkas už 29 lt nusipirkai karsta.gif Laukiu nesulaukiu kito savaitgalio bigsmile.gif
Pasigirsiu, mano siuntinukas iš www.orchidejos.lt jau atkeliavo ax.gif Reiks savo baltą phaleonopsį persodinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 14 balandžio 2008 - 15:03
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 14, 16:01)
Ne, nu nesakyk, kad abi kvietkas už 29 lt nusipirkai karsta.gif Laukiu nesulaukiu kito savaitgalio bigsmile.gif
Pasigirsiu, mano siuntinukas iš www.orchidejos.lt jau atkeliavo ax.gif  Reiks savo baltą phaleonopsį persodinti.

Cambria kainavo 16 lt. wub.gif Masdevallia kainavo 13 lt mirksiukas.gif wub.gif Taip uz abi sumokejau tiktai 29 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tos mansdevalijos tokios biski vaiduokliskos smile.gif ar jos ne prie tu dragon orchids priskiriamos kartais?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 14, 16:08)
Man tos mansdevalijos tokios biski vaiduokliskos  smile.gif ar jos ne prie tu dragon orchids priskiriamos kartais?

Na matai kaip kam jos ax.gif Raso,kad amazone orchide mirksiukas.gif
Atsakyti