QUOTE(milabra @ 2008 04 15, 21:02)
Nu raportuoju - ištraukiau tą darbinį dendrobį iš vazono, nukračiau - tarp šaknų radau gumulą kažkokios šlykščios masės ko gero šaknų puvinys. Išvaliau, išploviau, guli ant palangės, džiūna. Ką man toliau su juo daryti? Šaknų daug.
ten kur apipjaustei šaknis aišku cinamonu arba angliuku užbarstei ar vandenilio peroksidu užpylei. jei šaknų dar labai daug net nežinau siūlyčiau atgal į substratą kišti, bet nelaistyti dabar kokia savaičikę, žiūrėti kas darosi.
QUOTE(Sky_diver @ 2008 04 15, 21:09)
Na merginos, patarkit ka man daryt su siuo lavoneliu. Nesuprantu, kas jai neitiko, gal perdziuvo

Kazi ja reanimuot, ar jau nieko gero neverta is jos tiketis
nu atrodo tikrai pavargęs... Šiaip aišku siūlyčiau reanimuoti jei turi tokią galimybę. Taip sakant į palatą šitą pacientą

. Aš jį ištraukčiau iš substrato, po karštu dušu kiščiau ir laikyčiau reanimatoriuje palaikydama itin didelę drėgmę, priklausomai nuo to kiek šaknų yra nudžiuvę tokia ir būsena jo būtų, reikia matyt šaknis ir tada jau žiūrėti ką įmanoma padaryti ar neimanoma. (P.S. jei nenori juo užsiimt, parduok man už kelis litukus aš mielai užsiimčiau

)
Papildyta:
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 15, 21:25)
o kaip reikia ta nuotraukyte cia man ikelti?
tau dar neis nuotraukytės įkelti man rodos nuo 100 žinučių galima, nebent keltum linką puslapio kuriame foto yra, bet tokiu atveju turėtum foto įdėti į internetą