Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Kendra @ 2008 04 14, 23:06)
auga ipastam paduotuvės substrakte + istatyta i tokį plasmasinį inda (panasiai kur rauginti agurkai buna pardavinėjami) ir yra islaikomas patovus vanens lygis, taip pat  bent karta per savaitę pilnai buna pamerkiamia i vandeni bent parai, o kartais ir dviem...  g.gif

Eilini karta tai yra irodymas,kad orchideju auginime nera jokiu taisykliu. Mes bandom kazkokias sukurti,o jos vistiek auga kaip nori. Esam girdeje kad phalaenopsis ir paprastote geliu zemeje auga. Na o cia vandenyje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 15 balandžio 2008 - 08:29
Nugi orchidejos parazitai lotuliukas.gif ( o gal simbioze g.gif , nepamenu tiksliai), nesvarbu,taigi jie gajus. Prisitaiko prie visokiu salygu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Parazitai... na bet grazus parazitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 15, 10:46)
Parazitai... na bet grazus parazitai  biggrin.gif

Aha bigsmile.gif .. Pagalvojus, daugiau tokiu parazitu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 04 15, 11:51)
Aha bigsmile.gif .. Pagalvojus, daugiau tokiu parazitu lotuliukas.gif

O kad jie dar ir augtu kaip piktzoles bigsmile.gif
Atsakyti
Ant vieno savo phalenopsio pastebejau baltus vabaliukus - kiek ieskojau, tikrai neuzmaciau, kas cia tokie. Gali buti amarai, bet dar jauni. Kaip tik namie musu bonsas buvo amarais uzkrestas, bet jis stovejo per visa kambari nuo tos orches. Kol kas sutraiskiau tuos kelis vabaliukus, nors zinau, kad tai ne iseitis. Ziuresiu, ka daryti toliau...Kazin, jei tikrai tai amarai, galeciau nupurksti ja su NeemAzal'io tirpalu g.gif Bonsa purskiau su juo... ir dar vat idomu, ar kenkia orchems kilnojimas is vienos vietos i kita...Diena musu lodzijoje labai silta ir sviesu. Daug purksciau gelytes, kad butu dar ir dregna. Bet naktys dar per saltos orchems ten buti visa para. Gal galeciau diena jas laikyti lodzijoje, o nakciai inesti i kambari... g.gif Juk dar ir temperaturu skirtumas susidarytu, kas labai naudinga norint tureti gausiai zydincias orches (bent jau taip visur raso biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 04 15, 11:33)
Nugi orchidejos parazitai lotuliukas.gif  ( o gal simbioze g.gif , nepamenu tiksliai), nesvarbu,taigi jie gajus. Prisitaiko prie visokiu salygu. lotuliukas.gif

orchidejos nera parazitai, jos tik naudojasi medziu sakomis, kaip atrama ax.gif
Atsakyti
Nu parnešė man direktorė tą nudžiuvusį dendrobį biggrin.gif Žiūriu dar vienas keikis kalasi. Ką man su juo dabar daryti? Nu šaknis revizuosiu, čia jau aišku smile.gif O paskui ką, substrate palikti?
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 14, 22:17)
blink.gif Sitokio auginimo budo dar negirdejau....
Na, gal nesusipes  g.gif ?.. O jei nakti uzgirsi triuksma maiselyje, tai greit sok is lovos ir bek skirti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kendra @ 2008 04 14, 22:21)
aš taip pat labai stebiuosi, kaip gėlė dar nesupuvo, bet kai iš vieno stiebo suformuoja 3 - 4 žiedynus, tai priverčia susimastyti  g.gif

mano uosviene irgi taip laike kelis metus ir zydejo visalaik, o kai ziedai nukrito supuvo g.gif

QUOTE(sirocco @ 2008 04 15, 13:42)
Ant vieno savo phalenopsio pastebejau baltus vabaliukus - kiek ieskojau, tikrai neuzmaciau, kas cia tokie. Gali buti amarai, bet dar jauni.

as purksciau aktaru g.gif nemazalis gal daugiau nuo erkiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 15, 14:22)
Nu parnešė man direktorė tą nudžiuvusį dendrobį biggrin.gif Žiūriu dar vienas keikis kalasi. Ką man su juo dabar daryti? Nu šaknis revizuosiu, čia jau aišku smile.gif O paskui ką, substrate palikti?

O gal ten ne keikis o pumpuras g.gif skaiciau jeigu nelaistai susiformuoja ziedai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2008 04 15, 14:17)
orchidejos nera parazitai, jos tik naudojasi medziu sakomis, kaip atrama  ax.gif

O mes jau parazitais pavertem doh.gif Koio tik gerio forumuose neprirasoma lotuliukas.gif tik pabandyk viskuo tiket, tai be galvos liksi lotuliukas.gif
Atsakyti
mastau.gif smile.gif
Atsakyti