Įkraunama...
Įkraunama...

Sausainiai

QUOTE(Rimse @ 2006 05 02, 11:17)
Vietoj marmelado siūlau naudoti mermeladinius saldainius. Labai skanu ir niekas neišbėga  thumbup.gif .



A kas čia per marmeladiniai saldainiai..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 05 02, 13:58)
A kas čia per marmeladiniai saldainiai..? g.gif

Gal čia turi omeny tos želinius guminukus arba cukruoti tokie būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 05 02, 12:58)
A kas čia per marmeladiniai saldainiai..? g.gif



Tai tokie spalvoti želiniai saldainiai apibarstyti cukrumi. Dažniausiai būna parduodami sveriami arba fasuoti.
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 04 29, 20:43)
Ką tik išsikepiau skanių ragelių smile.gif

user posted image

VARŠKINIAI RAGELIAI

200 g varškės
100 g sviesto
1/4 a. š. druskos
150 g miltų

200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams)

Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.
Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels.
Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.

P. S. žinoma, tokio marmelado neturėjau, naudojau paprastą džemą, tai praktiškai visas išbėgo, na bet vistiek labai skanu smile.gif

user posted image


O jiems kiausiniu nereikia? blush2.gif
Atsakyti
Ne, tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 05 03, 16:57)
Ne, tikrai nereikia smile.gif


O as pridejau doh.gif nesulaukus atsakymo doh.gif Bet tikrai nesugadino reikalo ir labai skanus rageliai gavosi thumbup.gif Aciu uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
Smagu, kad patiko smile.gif
Atsakyti
Mes su vyru vakar kepem triufelius pagal MamytesRasytes recepta. Siaip ypac skanus buvo kita diena po kepimo isemus tiesiai is saldytuvo essen.gif
Tik keista, kad reikejo det tiek daug riebalu g.gif , nes isejo rieboki. Bet pati ideja, tai tikrai puiki, dabar jie bus vieni is megstamiausiu rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 04 29, 19:43)
Ką tik išsikepiau skanių ragelių smile.gif

VARŠKINIAI RAGELIAI

200 g varškės
100 g sviesto
1/4 a. š. druskos
150 g miltų

200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams)

Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.
Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels.
Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.

P. S. žinoma, tokio marmelado neturėjau, naudojau paprastą džemą, tai praktiškai visas išbėgo, na bet vistiek labai skanu smile.gif

[/img]

Kepiau šiuos ragelius, tik pasinaudojusi patarimais vietoj džemo naudojau marmeladinius saldainius. Gavosi tikrai thumbup.gif ir niekas neišbėgo. Ačiū už receptuką.
Atsakyti
Sveikutes, gal kas nors esate ragave sausainiu, kurie vadinasi "Smiltele", jie tokie skanus, bet nezinau kaip tokius pasidaryti, gal kas pades, uz tai didelis aciu !!!!!! smile.gif
Atsakyti
Radau pirkti štai tokio džemo ir pamėginau iškepti varškinius ragelius su juo smile.gif

user posted image

Na tikrai, džemas visiškai neišbėgo, tik mums pasirodė per saldus cool.gif Bet vis tiek buvo labai skanu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2004 02 11, 13:28)
BUCINUKAI MYLIMAJAM

teslai:
250 g varskes
2tryniai
0.5 stiklines aliejaus
5saukstai pieno
150 g cukraus
400 g miltu
1 arbat sausktelis kepimo milteliu

baltam glajui:
1 baltymas
1stikline cukraus pudros

rausvam glajui
1 baltymas
1.25 cukrus pudros
1 sauksta burokeliu sulciu (kai neturiu naudoju spanguoliu sultis)

-------
varske issukame su tryniais, pylam alieju, piema , cukru, ir su kepimo milteliais sumaisytus miltus. kociojame tesla (kokiu 5 mm storumo laksta), formuojame sausainius. kepam apie 150 laipsniu temp.

glajus:
baltam galjui baltymus suplakam iki putu imaisom cukraus pudra.  siuo galjum sutepam sausaini ant virsaus uzlipdom kita sausaini.
rozini glaju ruosiam kaip ir balta, tik imaisom burokeliu sulciu. siuo glajum pertepam 2 suklijuotu sausainiu virsu.

sausainiai graziai atrodo sirdutes formos, labai tinka valentino dienos proga


ka tik baigiau kept ir tept:) visai neblogi, skonis kaip parduotuviniu gaunasi, tik labai jau daug terliones.
Atsakyti