QUOTE(Letta @ 2005 10 25, 17:59)
Gerai, sugundėte, bet iškilo klausimų...
Iš kur atsirado grietinė ir kiek jos reikia (Tarp produktų ji nepaminėta)...
Parašyta, kad sviesta su margarinu ir miltais suminkyti, ir iš jos formuoti triufelius... O kur tada dėt kiaušinių trynių masę?
O tai patys triufeliai nesaldūs būna, tik kremas saldus
Iš kur atsirado grietinė ir kiek jos reikia (Tarp produktų ji nepaminėta)...
Parašyta, kad sviesta su margarinu ir miltais suminkyti, ir iš jos formuoti triufelius... O kur tada dėt kiaušinių trynių masę?
O tai patys triufeliai nesaldūs būna, tik kremas saldus
Nzn iš kur grietinė, aš tai jos nededu. Pilu šiek tiek vandens (gal 1/2 st.), jei sodą gęsinu actu, bet dažniausiai pasidarau tokį tirpaliuką iš citrinos rūgšties ir vandens ir juo gęsinu sodą, tada papildomai vandens nepilu.
Kiaušinių trynių masė dedama į pačią tešlą (atrodo keistai, bet būtent jie padaro triufeliukus trapius). Baltymus maišau su žirneliais ir majonezu ir atiduodu valgyt vyrui .
Dar. Aš dedu pigiausią margariną, nes dabar sviestas ar margarinas - praktiškai tas pats produktas, tik kaina skiriasi.
Pačius sausainiukus formuok mažutėlius, nes pučiasi, na, kokių 3cm diametro.
Taigi patys triufeliai nesaldūs.
Kremas - tai šokoladinis glaistas, jei jo nemoki pasigamint, pirk šokoladą ir tirpink su šiek tiek sviesto (margarino).
Bus klausimų - visada prašom.