QUOTE(Letta @ 2005 10 25, 17:59)
Gerai, sugundėte, bet iškilo klausimų...
Iš kur atsirado grietinė ir kiek jos reikia (Tarp produktų ji nepaminėta)...
Parašyta, kad sviesta su margarinu ir miltais suminkyti, ir iš jos formuoti triufelius... O kur tada dėt kiaušinių trynių masę?
O tai patys triufeliai nesaldūs būna, tik kremas saldus![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Iš kur atsirado grietinė ir kiek jos reikia (Tarp produktų ji nepaminėta)...
Parašyta, kad sviesta su margarinu ir miltais suminkyti, ir iš jos formuoti triufelius... O kur tada dėt kiaušinių trynių masę?
O tai patys triufeliai nesaldūs būna, tik kremas saldus
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Nzn iš kur grietinė, aš tai jos nededu. Pilu šiek tiek vandens (gal 1/2 st.), jei sodą gęsinu actu, bet dažniausiai pasidarau tokį tirpaliuką iš citrinos rūgšties ir vandens ir juo gęsinu sodą, tada papildomai vandens nepilu.
Kiaušinių trynių masė dedama į pačią tešlą (atrodo keistai, bet būtent jie padaro triufeliukus trapius). Baltymus maišau su žirneliais ir majonezu ir atiduodu valgyt vyrui
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar. Aš dedu pigiausią margariną, nes dabar sviestas ar margarinas - praktiškai tas pats produktas, tik kaina skiriasi.
Pačius sausainiukus formuok mažutėlius, nes pučiasi, na, kokių 3cm diametro.
Taigi patys triufeliai nesaldūs.
Kremas - tai šokoladinis glaistas, jei jo nemoki pasigamint, pirk šokoladą ir tirpink su šiek tiek sviesto (margarino).
Bus klausimų - visada prašom.