Ką tik išsikepiau skanių ragelių
VARŠKINIAI RAGELIAI
200 g varškės
100 g sviesto
1/4 a. š. druskos
150 g miltų
200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams)
Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.
Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels.
Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.
P. S. žinoma, tokio marmelado neturėjau, naudojau paprastą džemą, tai praktiškai visas išbėgo, na bet vistiek labai skanu
[/img]
Kepiau šiuos ragelius, tik pasinaudojusi patarimais vietoj džemo naudojau marmeladinius saldainius. Gavosi tikrai
ir niekas neišbėgo. Ačiū už receptuką.